lego, speelgoed, vervelen

Waarom LEGO speelgoed nooit gaat vervelen

LEGO speelgoed is bij kinderen en volwassenen erg populair. Dit duurzame speelgoed is niet alleen geweldig om mee te spelen, maar ook nog eens heel goed voor de ontwikkeling van je kind. Waarom LEGO nooit gaat vervelen en wat bij ons thuis favoriet is lees je hier.

Waarom LEGO speelgoed nooit gaat vervelen

LEGO bestaat al heel lang en geeft eindeloos speelplezier. Hier thuis kunnen ze er geen genoeg van krijgen en vooral de middelste is helemaal weg van dit speelgoed. Hij is dol op de straatjes en bouwt graag dingen vanuit zijn eigen fantasie. De jongste van 5 jaar krijgt de smaak nu ook te pakken en heeft zijn eigen steentjes waarmee hij zijn creativiteit de vrije loop laat gaan. De oudste van 9 jaar heeft andere interesses, maar spaart nog wel bijzondere LEGO poppetjes.

LEGO Masters is hier thuis echt een favoriet om gezellig met z’n allen naar te kijken. Na het zien van dit geweldige programma gaan ze als een dolle aan de slag met hun LEGO en dagen elkaar uit om bijvoorbeeld de hoogste toren te bouwen of een pretpark waar ze met z’n drieën al hun fantasie in kwijt kunnen. Het jammere eraan vinden de jongens dat we thuis geen Brickshop hebben, want ook al hebben we veel (lees echt veel) LEGO speelgoed thuis, ze missen altijd wel dat ene steentje of onderdeeltje. Daarbij is het niet gesorteerd zoals in de Brickshop en dus is de middelste dan ook langzaam aan begonnen om zijn steentjes kleur op kleur te sorteren en alle onderdelen netjes bij elkaar in een bak te doen (hij is nog steeds bezig).

Altijd een uitdaging

Voor jong en oud blijft LEGO speelgoed altijd uitdagend. Zo komt er medio november 2021 LEGO Titanic op de markt wat voor LEGO fans een echte uitdaging is, want deze set bestaat uit ongeveer 12.000 onderdelen! Hier hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan waarvoor je aardig diep in de buidel moet tasten, maar zoiets geweldigs is voor LEGO fans zeker een uitdaging.

Eindeloos creatief

Zoveel steentjes, zoveel manieren om te bouwen. Het is altijd anders en je kunt er alle kanten mee op. Gebruik je eigen fantasie en bouw wat je maar wilt keer op keer.

Uitbreiden

Er zijn geweldig leuke uitbreidingssets verkrijgbaar waarmee je steeds geprikkeld word om te bouwen of te herbouwen.

Verschillende thema’s

De sets worden ondergebracht in verschillende thema’s. Zo heb je bijvoorbeeld LEGO Friends, Technic, City, Disney, Star Wars, Ninjago en zo kan ik nog wel even doorgaan. Voor ieder wat wils. Lego Harry Potter is onlangs bij ons thuis in de collectie gekomen en ook al hebben ze nog nooit de film gezien toch is het LEGO speelgoed een grote hit, want het is een keer iets anders en de figuurtjes spreken erg aan.

speelgoed

Samen en alleen

Met LEGO speelgoed kun je samen veel plezier beleven, maar ook alleen kun je je met LEGO uitstekend vermaken.

Oneindig speelplezier

LEGO is leuk, tijdloos, uitdagend, duurzaam, voor jong en oud en gaat gewoon nooit vervelen. Het is ook altijd een goed cadeau om te geven, want je kunt nooit genoeg LEGO speelgoed hebben. Wist je trouwens dat LEGO is afgeleid van de Deense woorden ‘LEg GOdt’ wat Speel goed betekent. Lees hier nog meer interessante weetjes.

 

 

Welk thema van LEGO is bij jouw thuis populair?

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 8 Comments
 1. Lindaschrijftop schreef:

  Mijn zoon heeft jaren met lego gespeeld, het speelgoed was hier niet aan te slepen. Sinds kort, hij is nu 11, is hij er klaar mee.

 2. nicole orriens schreef:

  Bij ons waren ze niet zo van de thema’s maar er werd wel goed gespeeld met lego. Ik vind het echt een klassieker onder het speelgoed. Je moet er alleen niet per ongeluk met je blote voeten op trappen….

 3. Tessa schreef:

  IK ben dol op lego. Het diverse auto’s, architectuur sets en de hele botanische collectie. De Fender gitaar staat nu hoog op mijn wenslijstje

 4. Manon schreef:

  Ik heb ook met Lego gespeeld vroeger. Ik ken niemand die NIET met Lego heeft gespeeld. Leuk dat het er nu nog is.

 5. Jouvence schreef:

  Geen kids in huis, maar LEGO is op elke leeftijd leuk naar mijn mening. Zo vind ik de LEGO creator botanical collectie erg leuk!

 6. Linda schreef:

  Lego Ninjago is hier een hele tijd favoriet geweest bij mijn middelste zoon. Daar had je ook van die vlieg-dingen van die je dan kon katapulteren. Daar is hij echt uren zoet mee geweest.

 7. Felice Veenman schreef:

  Hahah mijn zoon is al ruim volwassen, maar hij keek ook Lego Masters. En er zijn genoeg vaders die graag “helpen” met het bouwen van LEGO 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.