batboy, nieuwe vriendjes, vtech, zoef zoef dieren

De nieuwe vriendjes van Zoef Zoef Dieren

Luc de Leeuw, Petra Paard, Eddy Ezel, Nelly Nijlpaard, we kennen ze allemaal wel. Ik heb het natuurlijk over de Zoef Zoef Dieren van VTech. Maar dit voorjaar krijgen ze er 3 nieuwe vriendjes bij met een wel heel hoog knuffelgehalte!

Zoef Zoef Dieren

VTech producten zijn speciaal ontworpen om de vaardigheden bij kinderen te ontwikkelen. Met Zoef Zoef dieren ontdekt je kindje spelenderwijs de dieren en deze nieuwe vriendjes hebben een hoog knuffelgehalte, want ze zijn namelijk van pluche!

Nieuwe vriendjes

Daan Dalmatiër, Simone Schaap en Koko Konijn kunnen heel makkelijk vriendjes worden met de andere dieren, want ze passen op de Zoef Zoef Dieren Avonturenpaden en speelsets en reageren alert op de Magische Sensors.

batboy, vtech, zoef zoef dieren

Deze schattige dieren hebben ieder hun eigen liedjes en melodietjes. Druk op het hoofdje en je vriendje zal praten en zingen. Ze hebben 6 melodietjes, 3 gezongen liedjes en vele grappige zinnen.

batboy, vtech, zoef zoef dieren

De knuffelige vriendjes werken op 2 AAA batterijen en wanneer er niet meer mee wordt gespeeld schakelt hij automatisch uit.

zoef zoef dieren, batboy, vtech

Ze zijn onder andere te koop bij: Bol.com, Bart Smit, Intertoys, Top1Toys, Toys XL en Toy Champ. Adviesprijs €9,95 per stuk.

Heb jij thuis Zoef Zoef Dieren en wat vind jij van de nieuwe pluche dieren?

Lees ook:

*Beeldmateriaal en informatie verkregen via pers.

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 1 Comment
  1. Roelina schreef:

    Wat leuk zeg! Wij hebben heel veel toet toet autos en sinds kort ook een paar zoef zoef boerderijdieren. Het knuffelgehalte is idd een stuk hoger met deze furry friends

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.