gezinsfoto, uniek, dieren poster, posters,

Op een unieke manier je gezinsfoto laten vastleggen

Wanddecoratie in huis maakt het gezellig en zorgt voor een fijne sfeer en leefomgeving. Foto’s van je kind(eren) of een gezinsfoto is altijd heel speciaal en zo kun je altijd terugkijken naar dat ene mooie moment. Wil je jouw gezin op een unieke manier laten vastleggen en ben je dol op dieren? Dan zijn deze dieren posters echt iets voor jou, want het is bijzonder, heeft een betekenis en kinderen vinden het geweldig! Wij kozen voor de Flamingo, maar er zijn nog tal van andere mooie dieren.

Een bijzondere gezinsfoto

Iedereen heeft vast wel een gezinsfoto in huis. Dat maakt het persoonlijk en je wilt natuurlijk altijd kunnen genieten van dat mooie moment. Posters, foto’s en schilderijen in huis maakt het huis een thuis en is geweldige decoratie. Wanneer er ook nog een verhaal achter zit zoals deze dieren posters van My Animal Family, maakt dat het nog specialer en mooier.

Dieren posters zijn populairder dan ooit en spreekt volwassenen en kinderen altijd erg aan. Zo op het eerste gezicht zie je niks bijzonders aan deze prachtige poster, maar er zit wel degelijk een betekenis achter. De poster met flamingo en haar 3 kuikens geeft namelijk mijn gezin weer. De jongens vinden het geweldig om zichzelf te herkennen in de dieren, al zijn ze wel blij dat de kuikens wit zijn en niet roze zoals de moeder 😉 .

Een dierenfamilie die bij jouw gezin past

Je hebt vast wel een favoriet dier of een dier wat je erg aanspreekt wat past bij je gezin. En hoe origineel is het dan om jouw gezin weer te geven als dierenfamilie! Kies een dierenfamilie bij My Animal Family uit die bij jouw gezin past zoals bijvoorbeeld de leeuwen, wolven, herten of olifanten en vervolgens kies je de samenstelling van je gezin. Zo heb je een prachtig item in huis met ook nog eens een betekenis erachter!

gezinsfoto, poster, dieren posters, flamingo

Betekenis van de Flamingo

Ik heb gekozen voor de flamingo, omdat het me erg aanspreekt net zoals de betekenis. Na een hele heftige periode, waar ik nog steeds in zit, straalt dit voor mij kracht uit. De flamingo staat betekent om individualiteit binnen de drukte te behouden en staat ervoor om in contact te komen met je emoties. Dat betekent dat je jezelf moet toestaan om je gevoelens los te laten, zodat je weer in balans kunt komen.

De flamingo staat symbool voor:

 • Plezier in je leven hebben.
 • Sociaal leven.
 • Het verkeren in gezelschap van anderen.
 • Evenwicht.
 • Balans.
 • Anders denken en anders zijn.

Voor mij een hele speciale en bijzondere poster. De dierenfamilies zijn prachtig als decoratie in huis en dat ze ook nog een betekenis hebben maakt het zo speciaal en uniek.

Winactie

Wil jij ook zo’n unieke gezinsfoto laten vastleggen op canvas, een ingelijste poster, op plexiglas, aluminium dibond of een poster met hangers ? Doe dan mee met de winactie! Hoe je kans maakt lees je hier:

 • Like de Facebookpagina van Batboy.
 • Like en deel dit bericht openbaar.
 • Reageer hieronder (met een geldig email adres) of onder het originele bericht op Facebook en vertel ons welk dier er symbool staat voor jouw gezin. Kijk hiervoor even op de site van My Animal Family.

De winactie loopt van 02.11.2021 t/m 08.11.2021 . Daarna word de winnaar bekend gemaakt. 

Wist je dat je zelf ook een heel speciaal flamingo canvas schilderij kan maken van de handafdruk van je kind(eren).

 

Gefeliciteerd *** Kristie Jansen ***

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 23 Comments
 1. Kristie schreef:

  Waaaaaaw ik zag deze actie en werd gelijk enthousiast! Ons gezin staat helemaal in het teken van de leeuw!! De reden hiervan is dat we allemaal leeuw als sterrenbeeld hebben! Dit typeert ons gezin! Prachtig z’n wand decoratie! Ik zou er zelfs al een mooi plekje voor weten 🍀🙏🏻🍀

 2. Lotte schreef:

  Voor ons is dat de leeuw; krachtig en een vechter, precies zoals wij met onze kinderen in het leven (moeten) staan!

 3. elisabeth maria martina schreef:

  wat een unieke en bijzondere actie, ik zou kiezen voor de aap
  die hebben we een aantal in onze familie

 4. Nicole Orriëns schreef:

  Ik vind het een heel bijzonder idee dit. En het resultaat is prachtig geworden moet ik zeggen.

 5. Callista Langen schreef:

  Dit is echt uniek!
  Ik doe heel graag mee.😍

 6. Noortje schreef:

  De Schotse Hooglanders! Ze staan symbool voor ons gezin, omdat wij elk weekend het bos in gaan, waar ook een familie Schotse Hooglander woont ☺️

 7. Wessel schreef:

  Dat is de leeuw 🦁

 8. Mark schreef:

  Wat mooi symbolisch! Bij ons gezin is de leeuw erg passend.

 9. Hille Morel schreef:

  De panter. Al kan ik op de site niet achterhalen welke precies geschikt zou zijn voor ons gezin, maar goed, deze vind ik wel passend voor mijn gevoel. Leuk zeg dit, kende het niet!

 10. Miriam schreef:

  De LEEUW, want mijn man Leon ( zijn naam komt van Leeuw af ) is een strijder. Leon is ongeneeslijk ziek en heeft leverkanker. De diagnose was paar maanden. Onze zonen zijn ook bikkels en onze kleinkinderen ook. Ze zijn ook grote strijders en komen voor hun vader en opa op. Echte Leeuwen die vader Leon en opa Leon als een welp ontroeren

 11. Yvonne W. schreef:

  Wat origineel, zo’n mooie dieren print aan de muur mèt een heel persoonlijke betekenis! Wij houden als gezin erg van de Schotse Hooglanders, die we graag opzoeken in het bos. Zij leven in een kudde, wat ik dan weer erg passend vind voor ons!

 12. SNEEUWKLOK schreef:

  We houden van het bos, man en kind zijn snel en we houden van alle andere diertjes.

 13. S v Bregt schreef:

  Ik denk dat ik zou gaan voor de herten. Zachtaardige kant herken ik zeker bij ons gezin!

 14. Linda Smeets schreef:

  Wat ontzettend mooi en bijzonder! Bij ons staat de flamingo ook symbool voor ons gezin, alle opgenoemde punten komen overeen.

 15. Diny Gijsberts schreef:

  Wolf Family

  Wolven zijn snelle en sociale dieren die voornamelijk actief zijn gedurende de nacht.

 16. Marian B schreef:

  Mooi en bijzonder! De tijger staat voor autonomie, vuur en moed. Dat past wel bij ons.

 17. Mandy schreef:

  Oh wat Uniek zeg! Wij zijn helemaal fan van flamingo’s. Ons hele tuinhuisje hangt er vol mee haha!

 18. Tessa schreef:

  Wat een bijzonder idee is dit. Nooit geweten dat de flamingo deze symboliek heeft

 19. Frederique schreef:

  Mooi geworden hoor, ook omdat je zelf weet waar het voor staat maar iemand die je huis inloopt dat niet per se ziet. Ik heb toevallig laatst nog op die site gekeken, ik vind het leuk bedacht.

 20. Wanda schreef:

  Wat een origineel idee! Die flamingo’s zijn echt prachtig en slaat ook wel hoe mijn vriend en ik in het leven staan.

 21. Lindaschrijfthetop schreef:

  Dat is bijzonder je familie in dieren uitbeelden, het resultaat is erg sfeervol geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.