kidi super star, mamablog, batboy

Kidi Super Star Move

Ga maar in de spotlight staan en laat je stem horen met de Kidi Super Star Move van VTech . Hier zijn de jongens dol op performen en zingen en hoe leuk is het dan als je je eigen show kan geven met deze magische 8 in 1 microfoon!

Kidi Super Star

De Kidi Super Star Move van VTech is speciaal gemaakt voor kinderen van 6 tot 11 jaar. Hij ziet eruit als een gewone microfoon, maar heeft verborgen talenten:

 • Kleurrijke lichteffecten
 • Stemvervormer
 • Spelletjes spelen
 • Sluit de microfoon aan op een externe muziekspeler en zing mee met je favoriete muziek
 • Vier ingebouwde liedjes
 • Neem je eigen liedje op en luister het terug
kidi super star, mamablog, batboy

Werkt op 2 AA batterijen

Sing a song

Wij zijn dol op zingen; thuis, onder de douche, in bad, in de auto, onderweg naar school, altijd zijn wij aan het zingen. Deon zijn favoriet is Michael Jackson en ook het dansen doet hij graag.

Er zit een speciaal kabeltje bij zodat je de microfoon kunt aansluiten op een muziekspeler. Met de ‘Muziek Magie’ toets kun je de stem van de zanger zachter maken of verwijderen en zo kun je meezingen met je favoriete muziek. Helaas wilde Deon geen showtje geven, maar dat kan komen omdat de microfoon roze is en dat is niet zo stoer (volgens Deon).

kidi super star, mamablog, batboy

Met de microfoon kun je ook nog spelletjes spelen. Er staan 4 spellen op en daarbij is ‘beatbox’ Deon zijn favoriet. Hier kun je kiezen uit 10 verschillende beats en je eigen liedje rappen, hoe cool!

Makkelijk in gebruik

De microfoon is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar, maar Sten (4) vind hem ook helemaal geweldig! Het is nog wel even uitzoeken waar de knopjes allemaal voor bedoeld zijn, maar dat heeft hij snel gevonden.

kidi super star, mamablog, batboy

Het leukste vind hij om zijn stem te vervormen en op te nemen, daarna natuurlijk terug luisteren en lachen om zijn eigen stem. Dat de microfoon roze is maakt Sten helemaal niet uit. De spelletjes zijn nog wel een beetje moeilijk, vooral de tongbrekers. Er zijn er maar liefst 15, maar ook voor mij zijn ze best pittig:

”Niet nietende nietjes nieten niet in een niet nietende nietmachine” of deze ”Zelden zagen wij zagende zagen zo zagen als wij onze zagende zagen zagen zagen”. 

mamablog, batboy, kidi super star

Hij zingt de sterren van de hemel en vertelt hele verhalen. Na zijn optreden krijgt hij nog een daverend applaus van mij en de microfoon. De Kiddi Super Star Move valt bij de jongens goed in de smaak en ik geniet van de shows van mijn jongens.

mamablog, batboy, kidi super star

Winactie

Is jouw kindje dol op zingen, shinen en performen? Doe dan mee met de winactie, want namens VTech mogen wij een Kidi Super Star Move weggeven!

mamablog, batboy, kidi super star

Hoe maak je kans?

 • Like onze Facebookpagina op  of volg ons op Instagram.
 • Reageer hieronder (met een geldig email adres) of op onze Facebookpagina  en vertel wat het favoriete nummer of idool is van jouw super ster.
 • Like dit bericht. Delen wordt gewaardeerd, maar is niet verplicht.

De winactie loopt van 23.04.2018 t/m 29.04.2018. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Helaas deze actie is gesloten.

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 22 Comments
 1. Anna schreef:

  Super leuke actie ik doe heel graag mee

  Facebook: An Na

 2. Danielle Gouverneur schreef:

  Ah dit zou mijn zoontje leuk vinden! Hij is ook vier jaar en geeft een showtje zodra het even kan. Zingen en dansen, hij is er dol op! En roze is z’n lievelingskleur 😂
  Hij zingt het liefste liedjes van the lion King musical, als ik later koning ben.

 3. Kelly Aarts schreef:

  Op dit moment is het favoriete liedje hier in huis natuurlijk de Fitlala!
  Met het bijbehorende dansje, en dan echt optreden haha.

 4. elisabeth maria martina schreef:

  kleindochter lise is megafan van K3 en kan al veel liedjes meezingen, dit zou ze helemaal te gek vinden natuurlijk

 5. Marian Zw schreef:

  Ik doe heel graag mee voor mijn meisje die steeds the voice kids wil naspelen. Met zo’n geweldige microfoon moet dat natuurlijk helemaal lukken.

 6. Josien schreef:

  Me and Sophia “kent” mijn zoon helemaal uit zijn hoofd AHUM
  En anders alle liedjes van de beerze bulten mee zingen in de auto!!

 7. Malou schreef:

  Ah wat leuk, Nomi heeft deze op haar verlanglijstje staan 😀 Ze is helemaal fan van Frozen, en ze zingt het liefst Let It Go. Ik volgde je al via Facebook en Instagram 🙂

 8. Z. Kumru schreef:

  Mijn 2 kids zingen het nummer ” krantenwijk” van Lil’ Kleine

 9. Nele Vdb schreef:

  Bij ons wordt veel meegezongen met K3 en de typische kinderliedjes die we op YouTube opzoeken.

 10. Marian B schreef:

  Het liedje wat ze bij de Koningsspelen hebben gedaan, Fitlala dat hoor ik nu vaakst voorbij komen, uiteraard met dans. Leuk om de kids mee te verrassen.

 11. Hille Morel schreef:

  Mijn zoontje zou super graag winnen. Ook bijna vier en gek op zingen en stemmen opnemen. Zijn favoriete nummer: Sint waar is de wortel van Amerigo (net even gevraagd aan mijn zoontje).
  (geliked op fb)

 12. Heidie van der Steeg schreef:

  Mijn dochter wordt komende maand 6 jaar. Ik lees dat deze Die Kidi Super Star Move vanaf 6 jaar geschikt is, dus dat komt super uit. Ze zal deze geweldig vinden als verjaardagscadeau.
  Mijn favoriete nummer van een superster is: Set fire to the rain van Adele.
  Van mijn dochter is My & my selfie van Mylene en Rosanna het favoriete nummer! In de ogen van mijn dochter zijn dat supersterren!

 13. Alyt van der Heide schreef:

  Op dit moment is het favoriete liedje van mijn 5 jarige dochter het Wilhelmus. Ze hebben het zo veel gerepeteerd op school, ze zingt het thuis zo vaak. Wordt er stapel van.
  Maar K3 blijft ook een favoriete band.
  Mijn 8 jarige dochter zingt de liedjes na van streetdance. It’s all about the money, money, money… …geen idee wie de artiest is.

 14. Pleun schreef:

  Op dit moment zingt en danst onze dochter het liefst de ‘Fitlala’, om maar even helemaal in de sfeer van koningsdag te zijn! Maar de nieuwe K3 ‘Whoppa’ die behoort zeker ook tot de favorieten. En zo volgen de liedjes en bijbehorende danspasjes elkaar hier in een razend tempo op!
  Deze microfoon zal hier thuis dus zeker een superster verder doen herrijzen 😉 !!

 15. melissa schreef:

  K3 natuurlijk. daar mogen we binnenkort weer heen en elise stelt zich al voor als de nieuwe k3, dus hiermee kan ze lekker oefenen. voor mij pluspunt dat er zoveel extras opzit. erg leuk weer!

 16. Aryenne schreef:

  Het hele Kinderen voor Kinderenrepertoire komt hier thuis voorbij. Onze mobiele telefoons staan vol met filmpjes van zingende meiden 😉 Onze supersterren zouden hun carrière nog verder kunnen uitbouwen met een prachtige microfoon als die van Vtech. Let the show begin!

 17. Laura Kolthof schreef:

  Wat leuk! Mijn zoontjes zijn allebei gek op zingen.
  De oudste zingt op het moment Fitlala veel maar hij zingt ook graag mee met Sum41 want die CD draaien papa en mama regelmatig in de auto.
  Mijn middelste zoon zingt graag poesje mauw, in de maneschijn en zagen zagen wiedewiedewagen 😛
  De jongste is nog te klein om te zingen maar dat is ongetwijfeld ook een superster in de dop 🙂

 18. Onze tweeling meiden zijn fan van Maan en van K3
  Toen ze baby’s waren stonden ze voor de tv te swingen en nu zingen ze samen op de salontafel voor papa en mama

 19. anita kempenaers schreef:

  doe graag mee voor mijn kleindochter is grote fan van ghost rockers en zingt al hun liedjes mee dus dit komt goed van pas

 20. Marcia Kan schreef:

  Wat een leuk ding voor mijn meiden! Ze zijn hier helemaal weg van Wulf, na ‘Mind made up’ is nu ook ‘All things under the sun’ favoriet en wordt bijna dagelijks luidkeels gezongen😣😉

 21. Linda Smeets schreef:

  Wat enorm leuk! Onze dochter is dol op de liedjes van ‘Chu Chu tv’ en zingt de hele dag door! 😊

 22. Anneliese de Waal schreef:

  Ik doe graag mee voor de kinderen, zullen ze prachtig vinden.
  Waag graag een kans 🙂

  Groetjes Anneliese

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.