3D, puma, wanddecoratie

Deze Puma 3D wanddecoratie staat geweldig op een jongenskamer

Wil je eens een keer iets anders aan de muur hangen? Wat dacht je dan van deze stoere 3D wanddecoratie van Plokko? Deze Puma hangt nu bij Deon op zijn slaapkamer, maar in onze woonkamer staat het ook wel heel erg gaaf.

3D Wanddecoratie

Albert Barth is de bedenker en oprichter van Plokko. Plokko is een uniek maak-het-zelf constructie materiaal dat jou helpt met het ontwerpen, delen, maken en weer te veranderen van meubels en woonaccessoires. Zoek je een unieke lamp of gave 3D wanddecoratie, dan ben je bij Plokko aan het juiste adres.

Er zijn verschillende 3D wanddecoratie dieren zoals een leeuw, paard, buldog en een hert. Ik koos voor een Puma voor bij één van de jongens op de slaapkamer, maar toen ik hem eenmaal af had vond ik hem ook wel heel erg gaaf in onze woonkamer.

mamablog, batboy, wanddecoratie, 3d wanddecoratie

Puma

De Puma kwam in een klein doosje en ik had geen idee wat ik er precies van kon verwachten. In de doos zitten kunststof connectoren, beukenhouten stokjes van 5, 10 en 15 cm en een tekening. Ik heb gekozen voor zwart, maar er zijn nog veel meer kleuren waar je uit kan kiezen, wat dacht je bijvoorbeeld van een roze Puma?

Nu ben ik dol op DIY en enthousiast ging ik aan de slag.

wanddecoratie, 3d wanddecoratie, mamablog, batboy

De tekening is niet heel ingewikkeld. Op de kunststof connectoren staan letters, cijfers en tekens en die klik je eenvoudig aan de stokjes.

3d wanddecoratie, wanddecoratie, mamablog, batboy

Het is net een puzzel en ik vond het ook leuk om in elkaar te zetten. De materialen zijn heel stevig en langzaam zag ik de kop van de Puma verschijnen.

3d wanddecoratie, mamablog, batboy

Heb ik weer

De Puma was klaar en volgens mij had ik alles goed in elkaar gezet, maar toch was er één stokje die niet goed aansloot. ”Dat heb ik weer”, zei ik tegen Nick. Ook hij snapte het niet en kreeg het ook niet voor elkaar.

Ik stuurde een mail met een foto naar Plokko en kreeg snel een reactie terug. Op de foto konden ze zien dat ik de kleine zwarte connectoren niet goed had vast geklikt. Ik klikte ze even goed aan en toen paste alles perfect! De klantenservice van Plokko is erg klantvriendelijk en behulpzaam.

3d wanddecoratie, mamablog, batboy

Een eyecatcher

De Puma hing ik aan de muur in de woonkamer om te zien hoe het stond. Heel erg gaaf en ik had hem bijna laten hangen, maar hij was voor één van de jongens bedoeld.

Ik wilde hem bij Deon aan de muur hangen, maar zoals je ziet is hij op deze muur niet zo geschikt.

mamablog, batboy, 3d wanddecoratie, wanddecoratie

Zo valt de Puma helemaal niet op en dat is nu juist wel de bedoeling. Het beste komt hij uit op een effen muur, misschien toch maar in de woonkamer?

3d wanddecoratie, wanddecoratie, mamablog, batboy

Een effen muur

Nee hoor, op de andere muur is er ook plek. Zo komt de Puma helemaal tot zijn recht en wat staat het stoer! Is eens iets anders dan een poster aan de wand.

De Puma is ongeveer 70 cm hoog en 53 cm breed.

3d wanddecoratie, wanddecoratie, mamablog, batboy

3D Puma € 74,95

De prijzen van deze 3D wanddecoratie verschillen en je hebt al zo’n eyecatcher vanaf € 59,95. Goedkoop zijn ze niet, maar het is zijn geld zeker waard.

Wat vind jij van deze 3D wanddecoratie?

Lees ook:

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 9 Comments
 1. Supergaaf! Ik vind hem op de laatste foto het mooist staan.

 2. Oh wat gaaf zeg! Leuk om zelf zo je eigen decoratie te knutselen 🙂

 3. Oef wel duur, maar het resultaat mag er zijn. Weer eens wat anders!

 4. Nicole Orriëns schreef:

  Ik vind hem niet zo heel mooi, en het feit dat je hem zelf in elkaar moet knutselen doet hem de das om bij mij. Maar ik vind het wel knap gedaan!

 5. Lipstickencupcakes schreef:

  Super gaaf dit. Heb dit ook nog nooit eerder gezien. Heel stoer!

 6. Rachelle schreef:

  Het ziet er echt supergaaf uit zeg! Op de laatste foto vind ik hem het beste tot zijn recht komen!

 7. Beebs and Moms schreef:

  Heel tof! Vooral op de laatste foto. Wat vind je zoon ervan?

 8. Tessa schreef:

  Dit is echt weer eens iets anders!

 9. Dit is zeker wat anders, ik vind het heel erg gaaf hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.