kamer, elfjarige

Zo ziet de kamer van mijn 11 jarige eruit

Muziek luisteren, spelletjes spelen op de Playstation, tekenen en chillen op zijn bed. Het kan allemaal op de kamer van mijn elfjarige. Kinderen die er komen kijken hun ogen uit, want het lijkt wel een museum! Zijn verzameling Funko poppen word steeds verder uitgebreid net zoals de andere (vintage) items die hij spaart. 

Een slaapkamer op zolder

Toen wij nog in Duitsland woonden, had hij al de grootste slaapkamer. Inmiddels zijn we verhuisd naar Nederland en heeft hij wel een stapje terug moeten doen van grootte, maar heeft nog steeds een ruime kamer op zolder. Bij het bezichtigen van de woning wist hij het al meteen; ”Dit word mijn kamer!”. 

Een éénpersoons bed wilde hij niet meer, nee een lekker ruim bed waar je heerlijk op kan chillen met twee kussens! Gelukkig was er de ruimte voor en kozen voor een ledikant van 1.40 m. Groter had het echt niet moeten zijn, het kan ook net.

Zijn slaapkamer is niet heel groot, maar er is gelukkig wel plek voor een bureau en zijn verzamelingen. Boven zijn bureau hangt een poster van Eminem. Als ik buiten zit hoor ik hem mee rappen met zijn liedjes. Er zit een inbouwkast in die we gebruiken voor zijn kleding en de rest staat vol met alles wat hij verzameld.

kamer

Net een museum

Zoals ik al zei, heeft hij een ruime verzameling aan Funko poppen, er staan houten kistjes met leesboeken, wiebel poppetjes die bewegen op zonne-energie en meer leuke gadgets. Er is veel te zien op zijn kamer, net een klein museum.

kamer, elfjarige

Ook is hij dol op horror figuren en die blijven allemaal netjes in de doos, daar is hij heel precies mee.

elfjarige

Vintage items

Hij houd van vintage speelgoed en wanneer we naar een rommelmarkt gaan is dat één van zijn missies om te scoren. Dat is toch super leuk dat een elfjarige zoveel interesse heeft in vintage speelgoed? Hij is er helemaal weg van, maar ja wat vind hij niet leuk? Popeye, vintage autootjes van Mac Donalds die je vroeger bij een Happy Meal kreeg, Donald Duck, Kipling sleutelhanger aapjes, je kan het zo gek niet bedenken of hij heeft het wel.

elfjarige

elf

Deze Mogwai (Gizmo) van de film Gremlins is van mij geweest. Ik kocht hem ooit in Spanje toen ik een jaar of 8 was, ook ik heb de doos altijd bewaard. Nu, jaren later,  staat hij bij mijn zoontje op zijn kamer. Dat is toch super leuk!

elfjarige

Een jongenskamer om in te chillen

Mijn elfjarige vind het heerlijk om op zolder te slapen. Als hij niet met vrienden aan het spelen is, is hij daar vaak te vinden. Daar kan hij lekker chillen, gamen, rappen, tekenen of bedenken welke coole items hij nog meer kan verzamelen om zijn kamer uit te breiden. ”Er is binnenkort weer een rommelmarkt”, zeg ik (en wat zijn we daar gek op). Hij pakt zijn spaarpot en stopt alles in zijn portemonnee. We mogen straks wel entree geld gaan vragen voor een bezichtiging in zijn museum.

 

Hoe zag jouw kamer eruit toen je elf jaar was? En hoe ziet de slaapkamer van jouw zoon of dochter eruit?

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 8 Comments
 1. Linda schrijft ' t op schreef:

  Mijn 13 jarige zoon heeft ook funko poppen in zijn slaapkamer staan.

 2. nicole orriens schreef:

  Wat leuk al die Funko poppen! Mijn jongste zoon spaart die ook, maar hij heeft er niet zoveel als jouw zoon.

 3. Amina schreef:

  Ik mag die 11-jarige van jou wel! Hij gamet, rapped en houdt van Eminem??!!! That’s dope! 🙂 Houdt hij ook van Marvel films? Em zingt daar het nummer voor “Venom”. Dat nummer is zo cool ❤️❤️❤️

 4. Claire schreef:

  Leuk hoor die eigen stijl! Zo tof om op een gegeven moment de persoonlijkheid van je kind in de slaapkamer terug te zien.

 5. Rory schreef:

  Ooooh, hoe mijn kamer eruit zag? Ik weet het niet meer. Heel simpel in ieder geval. Mijn ouders bepaalden eigenlijk wat voor behang enzovoorts. Ik wilde wel ooit een mooie kaptafel (toen ik ouder was) en omdat de aanschaf te duur was maakte mijn vader zelf een kaptafel van een wandplank, een ladekastje en een mooie spiegel. Die spiegel hangt nu nog bij ons in huis trouwens. Toevallig is mijn dochter ook 11 jaar en moeten / willen we haar kamer echt gaan aanpassen van kinder- naar tienerkamer.

 6. Tessa schreef:

  Wat een geweldige collecties heeft jouw zoon! Ik verzamelde (en nog steeds) veel spulletjes

 7. Jouvence schreef:

  Leuk om te zien! Al zou ik die vintage Gizmo en het aapje niet zo gauw in huis halen, daar heb ik iets te veel horror/geest filmpjes voor gezien. 😉

 8. Tania schreef:

  Leuk om zijn verzamelingen te zien. Mijn zoontje van 6 is vooral gek op lego en marvel en dat zie je aan zijn kamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.