jongens slaapkamer

Hoe ziet de jongens slaapkamer van onze 8 jarige eruit?

Lekker chill naar muziek luisteren van Eminem, huiswerk maken aan zijn bureau, lezen op bed of Fortnite spelen, het kan allemaal op deze jongens slaapkamer. Onze 8 jarige vind dat hij de mooiste, coolste en stoerste kamer heeft.

De grootste slaapkamer

Deon heeft van de drie jongens de grootste slaapkamer (16m²) en daar is hij maar wat blij mee. Het nadeel van de huizen in Duitsland is dat er in de slaapkamers veel schuine stukken zijn (schuin plafond) en je dus beperkte ruimte hebt.

Op zijn kamer heeft hij één grote muur waar zijn kledingkast staat zoals te zien op de foto hieronder. Hier is het behang trouwens ook nog goed te zien. Aan de andere kant staat zijn bureau over de hele lengte van de muur.

kast, kledingkast, jongenskleding

Verzamelen

Onze 8 jarige is net als ik dol op verzamelen en kan ook slecht ergens afstand van doen. Hij vind alles leuk en zijn slaapkamer is dan ook aardig vol. Zo spaart hij wiebelpoppetjes op zonne-energie, heeft hij een verzameling Fortnite, veel leesboeken en gewoon veel dingen die hij allemaal leuk vind.

Zijn verzameling petten hebben we aan de muur gehangen. Zo kan hij makkelijk zien welke hij heeft en het staat nog cool ook!

We hebben houten kistjes opgestapeld om daar al zijn (strip)boeken in op te bergen.

jongens, slaapkamer

Deon is een tijdje helemaal gefascineerd geweest door Donald Trump, geen idee waarom, maar hij vind het jammer dat hij nu geen president meer is en dus ook niet meer te zien op tv. Ok, hij heeft ook wel een karakteristiek hoofd en dat zal hem waarschijnlijk wel aanspreken. Tijdens onze vakantie in Frankrijk kocht hij dan ook een houten pop en een wiebelpoppetje op zonne-energie van Trump. Ik vind hem leuk!

Jongens slaapkamer

Hij zit graag op zijn kamer en dat is ook niet zo gek, want hier heeft hij geen last van zijn broertjes, kan ongestoord huiswerk maken aan zijn bureau of Fortnite spelen.

jongens slaapkamer, 8 jarige

Justin Bieber (waar hij eerst helemaal idolaat van was) is ingeruild voor iemand die véél stoerder is volgens hem, namelijk: Eminem. Hij luistert graag naar zijn muziek en rapt ook een aardig stukje mee. Erg prettig om naar dit muziek te luisteren tijdens een autoritje kan ik niet zeggen, maar langzaam wen je eraan. Eerder werd ik er altijd heel opgefokt van als ik reed, maar hoe vaker ik het hoor, hoe beter het gaat. Posters en vlaggen van Eminem mogen dus ook zeker niet ontbreken op zijn stoere jongens slaapkamer.

jongens slaapkamer

Het liefst zit hij er de hele dag, lekker chill als een echte puber. Het enigste wat hij dan nog mist is een belletje voor als hij honger en dorst heeft 😉 .

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 8 Comments
 1. rachel schreef:

  zo hoe gaaf is dit dan 😀 en Eminem och was er vroeger helemaal weg van 😀

 2. Felice Veenman schreef:

  o wat een leuke kamer zeg! Die verzamel woede herken ik wel bij mijn zoon, helemaal over gaat het nooit….
  Zo´n petten collectie aan de muur is echt top. Ik weet nog dat mijn neefje dat met zijn Ajaxsjaals deed.

 3. Nicole Orriëns schreef:

  Ik vind die houten kistjes met zijn stripboeken erg leuk. Wat fijn ook dat hij leest!

 4. Wat leuk om te zien. Die van mij heeft geen posters maar is druk in de weer met knikkerbanen.

 5. Daan schreef:

  Die posters doen me denken aan vroeger. Ik had ook Eminem boven mijn bed hangen. 😀 (en Justin Timberlake haha)

 6. Melissaschrijft schreef:

  Vroeger had ik ook altijd muur vol met posters van Blue, britney spears en meer. Hahaha goede jeugd

 7. Tessa schreef:

  Leuk om te zien dat posters van muzikanten nog steeds terug te vinden zijn in kinderkamers! Ik had als tiener de Spice Girls en Five in mijn kamer hangen.

 8. Manon schreef:

  Ik had op die leeftijd een stellingkast (of 2) met allemaal verzamelingen, meuk en deco erin/erop. Posters van Di-rect, Spice Girls of posters van de Hitkrant en Breakout op de muren geplakt. Wisselde elk seizoen van kleur qua accessoires.. zo druk haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.