batboy, mamablog, vtech avonturenvliegtuig, vliegtuig

VTech Avonturenvliegtuig

Is jouw ukkepuk bijna jarig en weet je niet wat je hem of haar moet geven? Of ga je binnenkort op kraamvisite en heb je geen idee wat je wil kopen? Vtech introduceert drie nieuwkomers waaronder het avonturenvliegtuig die staan voor drie keer educatief speelplezier. 

Leerzaam speelplezier

De grootste verrassing voor kleintjes zit vaak in het simpele. Primaire kleuren, duidelijke vormen, geluiden en liedjes. Actie en reactie. En straks de eerste cijfers en letters. Voor baby’s die de hele wereld nog mogen ontdekken, maakt VTech graag zulk speelgoed. Met de drie nieuwe items voor ukkepukken wordt het nog lastig kiezen voor ouders, de kraamvisite of de verjaardagsgasten.

Alle drie de babyitems zijn handzaam voor piepkleine knuistjes, voor in de box, op het speelkleed en daarbuiten. Liedjes, geluiden, cijfers, lampjes, minstens 70 melodietjes: spelend ontdekken en ongemerkt oefenen is anno 2018 leuker dan ooit! En dat blijft het ook, met dit stevige, duurzame en vooral sympathieke speelgoed dat voor de allerkleinsten is ontwikkeld. De koe, de kever en het vliegtuig; het worden favorieten voor jaren.

Koetje Boe Bal

Never a dull moment met de Koetje Boe Bal, die dankzij de bewegingssensor alert reageert op je kleintje. Even schudden en Koetje Boe speelt, ze is altijd in voor pret.

Ze kent kleuren en cijfers, maar zit ook vol grappige geluidjes. Ze communiceert voortdurend en kent 45 melodietjes en 3 gezongen liedjes.

batboy, mamablog, avonturenvliegtuig
VTech Koetje Boe Bal € 17,95

Alfabet Lichtjeskever

Een lieve mini, handzaam voor piepkleine knuistjes voor in de box, op het speelkleed en daarbuiten. Haar rug verandert doorlopend van kleur, rood, geel, groen en blauw.  Dankzij de interactieve voelsprieten en een bewegingssensor ontpopt het schattige kevertje zich tot een trouw bewegelijk vriendinnetje. Met de allerliefste melodietjes en liedjes leert ze kleintjes alles over kleuren en letterklanken.

avonturenvliegtuig, batboy, mamablog
VTech Alfabet Lichtjeskever € 13,95

Avonturenvliegtuig

Nieuw, maar met een vette knipoog naar speelgoed van toen is het Avonturenvliegtuig. Speelgoed met een trekkoord, zodat het altijd volgt, binnen en buiten. Een kist(je) met equipment en een gezicht dat oplicht als één van de toetsen op de neus worden gedrukt. Antwoord komt met vrolijk stuiterende  lichtjes en geluiden. Een vliegbrevet halen kleintjes hiermee niet, maar over cijfers, kleuren en zelfs het weer hoef je ze straks niets meer wijs te maken.

Wijs worden ze wel, met meer dan 70 melodietjes, gezongen liedjes, geluiden en zinnetjes die hun Avonturenvliegtuig ze leert. De reis gaat beginnen!

batboy, mamablog, vtech avonturenvliegtuig, vliegtuig
VTech Avonturenvliegtuig € 17,95

Winactie

Ken jij iemand die jij blij kan maken met het Avonturenvliegtuig? Doe dan mee met de winactie, want namens VTech mogen we er één weggeven!

Hoe maak je kans?

 • Like onze Facebookpagina .
 • Reageer hieronder (met een geldig email adres) of op onze Facebookpagina.
 • Deel dit bericht.

De winactie loopt van 25.05.2018 t/m 01.06.2018. Daarna word de winnaar bekend gemaakt.

Helaas deze actie is gesloten.

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

**Foto’s verkregen via pers.

 

 

37 gedachten over “VTech Avonturenvliegtuig”

 1. Super leuk! Wij verwachten ons eerste kindje in juli, maar we hebben nog bijzonder weinig speelgoed in huis. De Koetje Boe Bal lijkt me erg leuk om straks aan ons kleintje te kunnen geven om lekker mee te spelen als hij er oud genoeg voor is 🙂

 2. Mijn schoonzus heeft een prachtige dochter gekregen; maar omdat zij nogal wat scheelt in jaren met haar grote broer, hebben ze geen babyspeelgoed meer. Hoe leuk om hun dit daarom cadeau te doen.

 3. Mijn dochtertje is dol op liedjes en melodietjes, dit ‘Tuig’ zoals zij het zal noemen zal zeker in de smaak vallen! Haar broer is bijna jarig, het zou leuk zijn als zijn dan ook iets krijgt.

 4. Dat vliegtuig is echt geweldig voor mijn kleinzoon. Omdat mijn dochter op Malta woont is het vliegtuid HET vervoersmiddel waarmee deze oma naar hem toe komt! Leuk als ik de volgende keer een vliegtuig voor hem mee mag nemen

 5. ah deze zou goed van pas komen om uit te leggen dat we samen gaan vliegen eind september. Allemaal spannend zo’n eerste keer vliegen. Leuk als hij hem mee kan nemen het vliegtuig in.

 6. Milan gaat op avontuur
  Oooo wat spannend…
  Gooi mij maar in de hoge hoed dan komt het met die mooie prijs wel goed

 7. Geweldig. 😍Onze kleine Menno wordt 28 mei al weer 1 jaar en 10 juni is het feest! Sowieso zijn dit hele leuke cadeautjes om te krijgen en te geven!
  Deze mama kent inmiddels alle melodietjes 🎶🎶wel van de 2 jongens van de afgelopen 4 jaar , Dus aleen al een nieuw repertoire zou ook heeeeeeeel welkom zijn😊

 8. Superleuk! Wil deze graag winnen voor Dilan, het zoontje van een goede vriendin. Dilan en zijn ouders hebben niet de makkelijkste tijd gehad want dilan wilde zijn ouders zo graag zien dat hij een paar maandjes te vroeg geboren werd. Nu na anderhalf jaar maakt Dilan letterlijk grote stappen en gaat het lopen dus ook steeds beter! Een leuk cadeautje heeft hij dus wel verdiend

 9. Wat leuk! Ons zoontje wordt bijna 1 jaar dus dan is dit mooie vliegtuigje natuurlijk wel heel gaaf om te krijgen!

 10. Wat een leuk en leerzaam speelgoed voor de kleintjes onder ons! Ik zou graag kans maken op het leuke vliegtuigje, mijn petekind is er gek op!

 11. Echt tof! Graag voor mijn dochter, zij is bijna jarig en zoon, dan kunnen ze samen spelen, want dat moeten ze nog wel een beetje leren 😉 Ik volg al op FB + bericht gedeeld!

 12. Ik doe graag mee voor mijn zoontje van 1 jaar het lijkt mij een mooi cadeau om hem van mama even bezig te houden als ik over een maand naar het ziekenhuis moest om te bevallen want hij is echt gehecht aan mij.

 13. Dit is super leuk voor milan
  Ooo wat een avontuur om dit alleste ontdekken
  Wat zou hij blij mee zijn
  GOOI míj maar in de hoge hoed

 14. Leuk een avonturen vliegtuig! Ik doe graag mee voor mijn kleine neefje van een half jaar oud.
  Hiermee kan ik als tante hem eens leuk verwennen!

  Vince zou het vast heel leuk vinden!

 15. Zo’n leuk speeltje is een ideaal kado voor als meneer zijn grote stickerkaart vol heeft! We zijn meneertje aan het potje-trainen en hij spaart inmiddels enthousiast zn stickers. Hij moet er nog een paar en dan krijgt hij een kadootje. Helpen jullie mee om hem superblij te maken? De andere v-toch auto’s en dieren doen het heel goed bij hem 👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *