mamablog, batboy, vaseline, vaseline mature skin

Vaseline Mature Skin

Je huid is je kostbaarste bezit en verdient dan ook de beste verzorging. Vooral als je met de jaren merkt dat je huid droger begint te worden is het belangrijk om de juiste verzorgingsproducten te gebruiken. Vaseline introduceert een specifieke lijn voor de ouder wordende huid: Vaseline Mature Skin Intensive Care.

Vaseline Mature Skin

Voor de dagelijkse verzorging van je gezicht is er anti-aging skincare te over, maar hoe zit dat met speciale verzorging voor de ouder wordende lichaamshuid en niet te vergeten je handen? Juist die huid heeft net zo goed baat bij een intens voedende en beschermende verzorging.

Eén van de oorzaken dat je huid vanaf een bepaalde leeftijd steeds droger kan worden is de afname van het vrouwelijke hormoon oestrogeen en ten gevolge een verminderende talgproductie. Nu ben ik ook alweer 35 jaar 🙂 en ik merk dat vooral mijn handen extra verzorging nodig hebben.

Vaseline Mature Skin helpt de droge, rijpere huid weer te veranderen in een soepele, zachte huid die comfortabel aanvoelt. De formule is verrijkt met glycerine, één van de best bewezen hydraterende ingrediënten en micro-druppels Vaseline-jelly om de huid optimaal te beschermen en een langdurige hydratatie te geven.

vaseline, vaseline mature skin, mamablog, batboy

Handcrème

De verzorging van je handen is erg belangrijk. Je handen worden immers de hele dag blootgesteld aan Uv-straling en omgevingsinvloeden die de huid kwetsbaar maken voor uitdroging. Vooral na het schoonmaken heb ik last van droge handen, omdat mijn handen dan veel in het water hebben gezeten voelen ze droog aan.

De handcrème vind ik erg fijn en heeft een heel subtiel geurtje. De crème smeert fijn, trekt snel in en voelt niet vettig aan. De unieke combinatie zorgt voor een flinterdun sealing laagje over de huid zodat het huideigen vocht beter binnen blijft. Ik gebruik de handcrème dagelijks en mijn handen voelen heerlijk zacht aan.

mamablog, batboy, vaseline, vaseline mature skin

Adviesprijs handcrème 75 ml € 4,49

Bodylotion

De bodylotion  is net zo fijn als de handcrème en ook deze heeft een heel subtiel geurtje. Na het douchen smeer ik mijn huid in en het geeft een heerlijk zacht gevoel. De lotion zit in een stevige knijpfles en is handig in gebruik. Het nadeel van een fles vind ik, dat wanneer het bijna op is er nog veel in de fles zit wat je er moeilijk uit krijgt, een pot daarentegen vind ik persoonlijk fijner.

batboy, mamablog, vaseline mature skin

Maar het is zeker geen overbodige luxe om je huid te verwennen met deze producten.

vaseline, mamablog, batboy, vaseline mature skin

Adviesprijs bodylotion 400 ml € 9,99

Gebruik jij producten van Vaseline?

Lees ook:

 

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 3 Comments
  1. Nicole Orriëns schreef:

    Soms in de winter als ik erg droge handen hebt. Maar het is natuurlijk beter om het vaker te gebruiken!

  2. Cindy schreef:

    Ik wist niet dat Vaseline ook huidverzorging had. Lijkt me wel een leuke aanvulling op hun gekende pot.

  3. ingrid schreef:

    ik vind dit zo’n fijn merk. ik heb ook de handcrème altijd en de bodylotion lijkt me ook wel wat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.