batboy, jongensfiets, mamablog

Een stoere jongensfiets

Toen hij 4 jaar werd kreeg hij van ons een nieuwe fiets, daar kon hij nog wel even mee verder (althans dat dachten wij). Nu Deon straks naar de Grundschule gaat heeft hij een andere fiets nodig en we kozen voor de stoere jongensfiets Alpina Yabber.

Volare black cruiser

Op zijn vierde verjaardag kreeg Deon van ons een nieuwe fiets; de Volare Black Cruiser. Een super stoere, mooie jongensfiets en we dachten dat hij hier nog wel even mee verder kon.

fiets, verjaardag, batboy, cadeau
Volare Black Cruiser

Naar de Grundschule

Het duurt niet lang meer en dan gaat Deon naar de Grundschule. Hij heeft al een mooie stoere rugtas en hierin moeten ze elke dag alle zware boeken in meenemen. De meeste kinderen hebben daarom een mandje op de bagagedrager voor hun rugtas, maar op de Volare Black Cruiser zit geen bagagedrager, noch een slot en verlichting.

Jongensfiets

We moesten dus opzoek naar een andere fiets, maar om weer een nieuwe fiets te kopen? We hadden er al wel één op het oog, namelijk een Alpina. Ik keek daarom op Marktplaats en we zagen een hele stoere. ”Die vind ik cool mama”, zei Deon. Een stoere zwarte fiets met knalgroen, de Alpina Yabber en hij ziet er nog zo goed als nieuw uit!

De Alpina Yabber is een stevige fiets, heeft een bagagedrager, slot en verlichting. Onze overbuurman is fietsenmaker en heeft de fiets helemaal nagekeken, ook had hij nog een mandje welke hij erop heeft gezet.

Natuurlijk gingen we eens even testen mét zijn rugtas en (daar had ik helemaal niet bij stilgestaan) de tas matcht perfect bij zijn fiets, want ze hebben dezelfde kleuren 🙂 .

jongensfiets, mamablog, lifestyle, batboy, alpina yabber

Klaar voor school

Nu is hij er helemaal klaar voor en kan niet wachten om naar de grote school te gaan. Met deze fiets gaat dat helemaal goed komen.

mamablog, batboy, lifestyle, jongensfiets, alpina yabber

Heb jij weleens een fiets via marktplaats gekocht?

 

 

 

 

3 gedachten over “Een stoere jongensfiets”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *