mickey, mamablog, batboy

Mickey Mouse in zijn cabrio

De Toet Toet auto’s van VTech blijven hier een hit en helemaal nu de Disney Toet Toet auto met Mickey Mouse ook mee kan rijden in zijn cabrio!

Toet Toet auto’s

De Toet Toet auto’s zijn niet meer weg te denken tussen het speelgoed en hier genieten we er al zeker 6 jaar van. De grappige auto’s met knipperende gezichtjes en leuke bijpassende namen blijven hier een hit en door de loop van de jaren hebben de jongens al heel wat bij elkaar verzameld.

Het verzamelen kan nog wel even doorgaan, want nu is er weer iets nieuws voor de verzameling!

mickey, mamablog, batboy

Mickey Mouse

VTech heeft drie super leukeΒ Disney Toet Toet auto’s met Mickey, Minnie en Donald. De twee jongsten (4 en 2 jaar) spelen nog geregeld met de Toet Toet auto’s en hoe leuk is het dan om je verzameling uit te breiden met deze Disney auto’s.

Naast de introductie van auto’s, breidt VTech de Toet Toet Auto’s-serie uit met nieuwe speelsets. Ook in Disneystijl natuurlijk! De mooiste ontdekkingsreizen in de fantasiewereld van kleintjes starten vanaf nu op het perron van het Mickey Mouse Treinstation, waar Goofy zich verstopt, Mickey de klok in de gaten houdt en Donald kaartjes verkoopt.

Superzoet, vrolijk en helemaal Disney is Minnie’s IJssalon, een complete attractie in lekkers, compatible met de andere speellijnen van Toet Toet Auto’s. Minnie schept ijsjes, mixt smoothies en schenkt limonade. Ze scheurt met haar autootje door haar ijsparadijs en is alweer door, op weg naar een tevreden klant.

mickey, mamablog, batboy

Als je op Mickey drukt gaan de koplampen van zijn cabrio branden en hoor je de originele stem van Mickey. Hij zingt 3 liedjes en heeft 6 melodietjes.

batboy, mamablog, mickey

De snelste Γ©n de mooiste

Ik blijf de Toet Toet auto’s geweldig speelgoed voor de jongens vinden: het kan tegen een stootje, ze zien er leuk uit, hebben vrolijke liedjes en er zijn veel mogelijkheden om je verzameling uit te breiden.

De Disney Toet Toet auto’s zijn echt een leuke aanvulling, maar pas op, want Mickey zijn cabrio is wel de mooiste Γ©n de snelste πŸ˜‰ .

Win een Toet Toet auto

Wil jij ook een ritje maken met Mickey Mouse in zijn cabrio? Wij mogen namens VTech een Toet Toet auto weggeven!

 • Like dit bericht en onze Facebookpagina.
 • Deel dit bericht.
 • Reageer hieronder (met een geldig e-mailadres) of op onze Facebookpagina.

mickey, mamablog, batboy

De winactie loopt van 05.11.2018 t/m 11.11.2018 . Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Deze actie is gesloten.

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

34 gedachten over “Mickey Mouse in zijn cabrio”

 1. Super leuk!! Mijn dochtertje van bijna 2 is op het moment helemaal gek van mimie (mickey mouse) en auto’s, dus deze toet toet is 2 in 1 voor! Zal ze extra blij zijn! πŸ˜€

 2. Super graag voor ons mannetje die gek is op ‘mikkie muis’ en heel graag met zijn vtech toet toet racebaan speelt β™₯

 3. Mijn kindjes zijn stapel zot van Mickey, ze kunnen er uren naar kijken, ze slapen zelf onder Mickey lakens. Deze auto zou een geweldig cadeau zijn voor hun.

 4. Deze staat op het verlanglijstje van Tije! Zo leuk. Ik doe graag mee aan de winactie 😊 ook ik ben erg fan van toet toet. Leuk speelgoed zonder dat ik gek word van alle herrie en geluidjes haha

 5. Oooh zou hem graag willen winnen,
  Ik vind Toet Toet auto’s al geweldig maar Disney helemaal 😍 dus dat is een super combi hopen dat er met de tijd meer Disney Toet Toet auto’s uitkomen πŸ˜πŸ˜πŸ€πŸ€

 6. Ooowww helemaal geweldig voor onze kleine “mick” en “toto’s” fan 😁😍. Hij is net twee en trots als ie zn Mickey shirt aan mag. Mickey mag zelfs een hapje van zn ijs πŸ˜‚πŸ˜‚ hij zou dit helemaal geweldig vinden πŸ’šπŸ’™

 7. Welk kind zou hier nou niet uren en uren mee kunnen spelen ?!
  Als moeder die het druk heeft heb je gegarandeerd dan een paar uur tijd voor jezelf πŸ˜₯
  Ik volg op ig onder Momzymom
  Twitter onder MissMomzy
  Pinterest onder DinyG

 8. Lichtjes liedjea en Mickey Mouse. Rijk zal dit erg leuk vinden. Wordt morgen 2 maar leert alles van zijn twee oudere zusjes en opa albert van Trigt. De oppasdag is een feest voor die twee.

 9. Prachtig die toet toet auto’s en nu ook in de Disney stijl daar worden ze hier wel vrolijk van dus waag ook zeker een kans mee

  Leuk om van sinterklaas te krijgen πŸ™‚

 10. 😍😍Wauw wauw Wauwie van deze verwennerij wordt mijn lieve nichtje zeker heel blij zou heel graag deze Mickey Mouse vor haar willen winnen wie wil dat nou niet πŸ™‚ #Pureverwennerij van Mickey Mouse wordt ze altijd mega blij ze is er dol op. Nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze leuke prijs voor haar zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het verrassen van mijn nichtjes beginnen
  πŸ€πŸ’•πŸ€ fijne maandag #FingersCrossed ❀

 11. Super graag voor mijn zoontje Jaylen πŸ’™
  Hij is helemaal gek van auto’s en Mickey Mouse, wat een leuke combinatie 😍
  Geliked en gedeeld πŸ€

 12. Leuk voor mijn dochters van 4 (gek op Mickey Mouse en heeft er zelfs een schooltas en broodtrommel van) en mijn dochter van 1 (gek op herrie, om te luisteren maar vooral om zelf te maken)

 13. Hi! Voor mijn kindjes Lennon & Lily. Zij zijn DOL op Mickey; Mickeyboekje, -tandenborstel, -knuffel… maar nog geen TOETTOET hoe kan het???!!!! We maken graag kans! Zojuist gedeeld πŸ™‚

 14. Leuk als uitbreiding. Toet Toet blijft het goed doen en Mickey Mouse is natuurlijk ook heel leuk dus leuke combi deze! Ik doe graag mee voor onze Jarno.

 15. Wat een geweldig leuk stukje speelgoed deze Mickey Mouse in zijn Cabrio.
  Hier maak ik mijn jongste kleindochter heel erg blij mee.
  Ik heb geen facebook (privΓ©redenen), maar volg op Bloglovin.
  Graag doe ik mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *