batboy, mamablog, schoencadeautjes

Schoencadeautjes onder de €5

Op zaterdag 17 november komt Sinterklaas in het land. Heel spannend natuurlijk, want welke cadeautjes neemt hij mee? De feestdagen zijn al duur genoeg en daarom hier een top 5 voor schoencadeautjes onder de € 5,- voor leuke schoencadeautjes.

Schoencadeautjes

De schoen zetten is echt een traditie. Vanaf de dag dat Sinterklaas is aangekomen mogen kinderen ook hun schoen zetten. Vaak zit er wat lekkers in of een klein cadeautje, maar welke schoencadeautjes zijn nu leuk voor jongens en betaalbaar?

LEGO Duplo

LEGO is altijd goed. Je hebt al hele leuke doosjes met bijvoorbeeld een racewagen. Voor de iets oudere kinderen zijn de verrassingszakjes met een LEGO poppetje erg leuk.

K’nex

Wat dacht je van K’nex? Leuk voor kinderen vanaf 5 jaar en hiermee bouw je bijvoorbeeld je eigen robot.

Playmobil

De jongens hier spelen ook veel met Playmobil. Je koopt al een doosje voor € 4,99, maar ook de verrassingszakjes van Playmobil zijn leuke schoencadeautjes.

Kleuren & knutselen

Is je kindje dol op kleuren? Koop een klein kleurboekje met waskrijtjes of een leuk knutselsetje.

Wat ook erg leuk is én een aanrader is foam clay , maar dan moet je deze niet bij Action kopen, want dat was bij ons echt een drama.

foam klei, foam, mamablog, batboy

Flush Force

Smerige, grappige wezentjes die uit het riool zijn gekropen, dat zijn de Flush Force. Ze zijn speciaal gericht op jongens vanaf 6 jaar en het unboxen blijft een hit!

flush force, batboy, mamablog

Snoepgoed

Naast een klein cadeautje is het Sinterklaas snoep natuurlijk ook altijd een prima schoencadeautje of een kindersurprise, zijn ze hier ook dol op!

Hoe vaak mag jouw kindje zijn schoen zetten?

Lees ook:

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 4 Comments
 1. Femke schreef:

  Wij doen alleen op zaterdag en soms een keer extra. Meestal afhankelijk of ik leuke schoenkadootjes kan vinden.

 2. Angelique schreef:

  Wij doen het alleen op zaterdag, anders wordt het ook zo vaak. En de ene keer iets lekkers en de andere keer een klein cadeautje

 3. G.T. schreef:

  Wij beginnen met schoen zetten als de intocht in ons dorp is geweest. Dat betekent dat we dit jaar 1,5 week hebben. Daarin mag er 3x de schoen worden gezet, 2x met iets lekkers en 1x met een klein cadeautje.

 4. Els schreef:

  Vorig jaar wouden ze hier elke dag hun schoen zetten, dus ik zei prima maar ik denk niet dat sinterklaas er elke dag wat in doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.