batboy, mamablog, schoencadeautjes

Schoencadeautjes

Op zaterdag 17 november komt Sinterklaas in het land. Heel spannend natuurlijk, want welke cadeautjes neemt hij mee? De feestdagen zijn al duur genoeg en daarom hier een top 5 voor schoencadeautjes onder de € 5,-.

Schoencadeautjes

De schoen zetten is echt een traditie. Vanaf de dag dat Sinterklaas is aangekomen mogen kinderen ook hun schoen zetten. Vaak zit er wat lekkers in of een klein cadeautje, maar welke schoencadeautjes zijn nu leuk voor jongens en betaalbaar?

LEGO Duplo

LEGO is altijd goed. Je hebt al hele leuke doosjes met bijvoorbeeld een racewagen. Voor de iets oudere kinderen zijn de verrassingszakjes met een LEGO poppetje erg leuk.

K’nex

Wat dacht je van K’nex? Leuk voor kinderen vanaf 5 jaar en hiermee bouw je bijvoorbeeld je eigen robot.

Playmobil

De jongens hier spelen ook veel met Playmobil. Je koopt al een doosje voor € 4,99, maar ook de verrassingszakjes van Playmobil zijn leuke schoencadeautjes.

Kleuren & knutselen

Is je kindje dol op kleuren? Koop een klein kleurboekje met waskrijtjes of een leuk knutselsetje.

Wat ook erg leuk is én een aanrader is foam clay , maar dan moet je deze niet bij Action kopen, want dat was bij ons echt een drama.

foam klei, foam, mamablog, batboy

Flush Force

Smerige, grappige wezentjes die uit het riool zijn gekropen, dat zijn de Flush Force. Ze zijn speciaal gericht op jongens vanaf 6 jaar en het unboxen blijft een hit!

flush force, batboy, mamablog

Snoepgoed

Naast een klein cadeautje is het Sinterklaas snoep natuurlijk ook altijd een prima schoencadeautje of een kindersurprise, zijn ze hier ook dol op!

Hoe vaak mag jouw kindje zijn schoen zetten?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

4 gedachten over “Schoencadeautjes”

  1. Wij beginnen met schoen zetten als de intocht in ons dorp is geweest. Dat betekent dat we dit jaar 1,5 week hebben. Daarin mag er 3x de schoen worden gezet, 2x met iets lekkers en 1x met een klein cadeautje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *