fotoboek, schoolfotoboek

Fotoboek voor al je schoolfoto’s

Een fotoboek speciaal voor al je schoolfoto’s. Ik ben helemaal enthousiast over deze schoolfotoboeken en zo heb je alle schoolfoto’s van je kindje bij elkaar tot zijn 18de jaar.

Schoolfoto’s

Vroeger (op de middelbare school) vond ik mijn schoolfoto’s verschrikkelijk. Ik weet nog heel goed dat er schoolfoto’s werden gemaakt en dat ik zo verdrietig was omdat ik mijn baret niet op mocht. Mijn haar zat voor geen meter toen ik mijn baret afzette, maar de foto’s moesten gemaakt worden.

Ik vond mijn foto’s zo lelijk en heb het voor elkaar gekregen dat ik naar de fotograaf mocht om de schoolfoto’s opnieuw te laten maken mét baret.

Fotoboek

Al mijn foto’s plakte mijn moeder in mijn fotoboek. Een apart schoolfotoboek bestond niet en het is ook zonde om ze in een mapje in de kast te laten liggen. Alhoewel ik dat zelf niet zo erg had gevonden met die schoolfoto’s.

De schoolfoto’s van mijn jongens heb ik nooit in hun fotoboek geplakt. Nee, ik had ze (heel slordig) gewoon in het mapje liggen in de kast.

Schoolfotoboek

De schoolfotoboeken van Have to Have zijn daarom echt een uitkomst én super leuk! Voor de twee oudsten heb ik een schoolfotoboek en als nummer 3 straks ook naar school gaat koop ik er voor hem ook één.

Bij het fotoboek van Deon kun je nu heel goed de verandering zien. Ondertussen heeft hij nu 5 pasfoto’s en dit gaat door tot zijn 18de. Super leuk om alle pasfoto’s bij elkaar op één pagina te hebben.

Sten heeft nog maar één keer foto’s op school laten maken.

fotoboek, mamablog, schoolfotoboek

Het schoolfotoboek van A4 formaat heeft een ringband en telt 38 pagina’s. Hier is ruimte voor 2 peuter-, 8 basisschool- en 6 middelbare schooljaren. Ook is er ruimte om er je eigen tekst bij te schrijven. De kaft heeft een transparante sheet en het papier is mooi dik en erg stevig.

Er is keuze uit 3 verschillende kleuren: zwart/wit, paars en mintgroen.

Win een schoolfotoboek

Heb jij de schoolfoto’s van jouw kindje nog steeds niet ingeplakt en liggen ze nog in het mapje in de lade? Dan is het tijd voor een schoolfotoboek!

 • Volg de Facebookpagina van Batboy en Have tot Have.
 • Reageer hieronder (met een geldig e-mailadres) of op onze Facebookpagina.
 • Like en deel dit bericht.

De winactie loopt van 24.12.2018 t/m 30.12.2018. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

 

20 gedachten over “Fotoboek voor al je schoolfoto’s”

 1. Nou zeg….dat is wel heel toevallig juist vanmiddag vertelde een vriendin me over dit soort boekjes om alle school foto’s in te bewaren, ik loot heel graag mee, zo’n leuk naslag document voor later

 2. Wat een leuk idee zeg! Mijn zoon wordt 2 januari 4 jaar en dan gaat ‘het schoolleven’ dan echt beginnen! Zou echt superleuk zijn als we meteen kunnen starten met een schoolfotoboek! Mijn moeder is helaas overleden toen ik 12je oud was.. en zij bewaarde alle foto’s ook altijd netjes in boeken. Ik heb dus (gelukkig!) best veel herinneringen. Ik wil dat ook voor mijn kinderen ook realiseren en dit boek zou daar zeker bij helpen. Maak dus graag kans!

 3. Jaaa dit zou super zijn voor al die leuke foto’s die hier nog in ’t plastic zitten🙈. Gaaf om ze allemaal zo mooi in te kunnen plakken🍀🤗

 4. Wat een onwijs gaaf boek. Toevallig geeft mijn collega zoiets besteld als kerstcadeau voor zijn kindje, dus ik heb er net deze week van gehoord!
  Omdat mijn dochter nu net 2 is en op het kinderdagverblijf zit lijkt me dit onwijs leuk, zo kunnen we van alle jaren de foto’s bij elkaar plakken
  Heel leuk idee!

 5. Wat ontzettend leuk idee! Niet de foto’s weggedrukt in een envelopje ergens onder in een lade.

  Wij doen heel graag mee, Elin heeft nu 2x een schoolfoto laten maken. Em mochten we winnen dan koop ik voor onze Déon ook een boekje. 🤞🍀🤞

 6. Dat zou geweldig zijn. Eindelijk alle mooie foto’s netjes opgeborgen in één mooi boek waar je ook nog herinneringen in op kunt schrijven 🥰.

 7. De schoolfoto’s van mijn dochter en de klassefoto’s liggen overal. Iedere keer denk ik dat ik er iets mee moet. Dit is wel.de leukste manier om ze te bewaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *