fotoboek, schoolfotoboek

Fotoboek voor al je schoolfoto’s

Een fotoboek speciaal voor al je schoolfoto’s. Ik ben helemaal enthousiast over deze schoolfotoboeken en zo heb je alle schoolfoto’s van je kindje bij elkaar tot zijn 18de jaar.

Schoolfoto’s

Vroeger (op de middelbare school) vond ik mijn schoolfoto’s verschrikkelijk. Ik weet nog heel goed dat er schoolfoto’s werden gemaakt en dat ik zo verdrietig was omdat ik mijn baret niet op mocht. Mijn haar zat voor geen meter toen ik mijn baret afzette, maar de foto’s moesten gemaakt worden.

Ik vond mijn foto’s zo lelijk en heb het voor elkaar gekregen dat ik naar de fotograaf mocht om de schoolfoto’s opnieuw te laten maken mét baret.

Fotoboek

Al mijn foto’s plakte mijn moeder in mijn fotoboek. Een apart schoolfotoboek bestond niet en het is ook zonde om ze in een mapje in de kast te laten liggen. Alhoewel ik dat zelf niet zo erg had gevonden met die schoolfoto’s.

De schoolfoto’s van mijn jongens heb ik nooit in hun fotoboek geplakt. Nee, ik had ze (heel slordig) gewoon in het mapje liggen in de kast.

Schoolfotoboek

De schoolfotoboeken van Have to Have zijn daarom echt een uitkomst én super leuk! Voor de twee oudsten heb ik een schoolfotoboek en als nummer 3 straks ook naar school gaat koop ik er voor hem ook één.

Bij het fotoboek van Deon kun je nu heel goed de verandering zien. Ondertussen heeft hij nu 5 pasfoto’s en dit gaat door tot zijn 18de. Super leuk om alle pasfoto’s bij elkaar op één pagina te hebben.

Sten heeft nog maar één keer foto’s op school laten maken.

fotoboek, mamablog, schoolfotoboek

Het schoolfotoboek van A4 formaat heeft een ringband en telt 38 pagina’s. Hier is ruimte voor 2 peuter-, 8 basisschool- en 6 middelbare schooljaren. Ook is er ruimte om er je eigen tekst bij te schrijven. De kaft heeft een transparante sheet en het papier is mooi dik en erg stevig.

Er is keuze uit 3 verschillende kleuren: zwart/wit, paars en mintgroen.

Zo ontwerp je je eigen verjaardagskalender.

Win een schoolfotoboek

Heb jij de schoolfoto’s van jouw kindje nog steeds niet ingeplakt en liggen ze nog in het mapje in de lade? Dan is het tijd voor een schoolfotoboek!

 • Volg de Facebookpagina van Batboy en Have tot Have.
 • Reageer hieronder (met een geldig e-mailadres) of op onze Facebookpagina.
 • Like en deel dit bericht.

De winactie loopt van 24.12.2018 t/m 30.12.2018. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 20 Comments
 1. Marian zw schreef:

  Nou zeg….dat is wel heel toevallig juist vanmiddag vertelde een vriendin me over dit soort boekjes om alle school foto’s in te bewaren, ik loot heel graag mee, zo’n leuk naslag document voor later

 2. Wendy en Joep schreef:

  Wat een leuk idee zeg! Mijn zoon wordt 2 januari 4 jaar en dan gaat ‘het schoolleven’ dan echt beginnen! Zou echt superleuk zijn als we meteen kunnen starten met een schoolfotoboek! Mijn moeder is helaas overleden toen ik 12je oud was.. en zij bewaarde alle foto’s ook altijd netjes in boeken. Ik heb dus (gelukkig!) best veel herinneringen. Ik wil dat ook voor mijn kinderen ook realiseren en dit boek zou daar zeker bij helpen. Maak dus graag kans!

 3. Sab schreef:

  Jaaa dit zou super zijn voor al die leuke foto’s die hier nog in ’t plastic zitten🙈. Gaaf om ze allemaal zo mooi in te kunnen plakken🍀🤗

 4. Stephanie Leijer schreef:

  Super leuk. Voor de 2 jongens hou ik wel een plakboek bij, maar de schoolfoto’s in 1 boekje is echt een super idee !

 5. Sabine Otten-Beers schreef:

  Wat een onwijs gaaf boek. Toevallig geeft mijn collega zoiets besteld als kerstcadeau voor zijn kindje, dus ik heb er net deze week van gehoord!
  Omdat mijn dochter nu net 2 is en op het kinderdagverblijf zit lijkt me dit onwijs leuk, zo kunnen we van alle jaren de foto’s bij elkaar plakken
  Heel leuk idee!

 6. Anke Boonen schreef:

  Ja ik doe graag mee! Superleuk verzamel album!

 7. Brigitte schreef:

  Wat ontzettend leuk idee! Niet de foto’s weggedrukt in een envelopje ergens onder in een lade.

  Wij doen heel graag mee, Elin heeft nu 2x een schoolfoto laten maken. Em mochten we winnen dan koop ik voor onze Déon ook een boekje. 🤞🍀🤞

 8. Natalie schreef:

  Dat zou geweldig zijn. Eindelijk alle mooie foto’s netjes opgeborgen in één mooi boek waar je ook nog herinneringen in op kunt schrijven 🥰.

 9. Hille Morel schreef:

  ja leuk , ik hoop al zolang dat ik dit boek win! Zou ideaal zijn, in juni krijgen we de eerste pasfoto’s. (geliked, gedeeld op fb)

 10. Linds ro schreef:

  Super stoer!!! Lijkt mij geweldig al die foto’s in 1 boek! Ik doe graag mee

 11. Raaf Klein schreef:

  Ik doe graag mee. Kan ik eindelijk de schoolfoto’s een plek geven.

 12. Lenny Wibbelink schreef:

  Wat een leuk idee voor de schoolfoto’s van onze dochter. Ik doe graag mee

 13. Chantal schreef:

  O wat zou dit leuk zijn om te winnen voor me zoontje

 14. Marian B schreef:

  Mijn zoontje heeft er nu ook eentje, leuk om ze hierin allemaal te gaan verzamelen! Mooi bij elkaar.

 15. Iris van Kralingen schreef:

  Leuke manier om voor mijn vier kinderen de schoolfoto’s georganiseerd te maken, ik doe graag mee!

 16. Corinne de Graaf schreef:

  Graag 1 voor mijn zoon van 9 jaar.Heb de klasse foto’s nog niet ingeplakt.

 17. Saskia Lemmens-van der Struif schreef:

  Dat zou super zijn om eindelijk eens de schoolfoto’s van mijn dochter is een mooi boek te kunnen plakken.

 18. Claudia Diependaal schreef:

  Super leuk 1 van de kleinkinderen zit pas op school!

 19. Lisanne Bons schreef:

  De schoolfoto’s van mijn dochter en de klassefoto’s liggen overal. Iedere keer denk ik dat ik er iets mee moet. Dit is wel.de leukste manier om ze te bewaren.

 20. danielle schreef:

  Wat een leuk fotoboek! 🍀🤞

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.