verjaardagskalender, mamablog, batboy

Verjaardagskalender ontwerpen

Ik denk dat de meesten wel een verjaardagskalender hebben. Zelf heb ik al jaren dezelfde kalender namelijk van Dutchy Puppy. Eigenlijk wilde ik al een tijdje een nieuwe en nu heb ik wel een heel mooie kalender, namelijk een persoonlijke verjaardagskalender

Verjaardagskalender

Op een verjaardagskalender schrijf je natuurlijk verjaardagen, maar je kan er ook trouwdagen opzetten of misschien wanneer iemand is overleden. Om die data niet te vergeten hang je de hem ergens neer zodat je er telkens aan word herinnert, maar waar hang je de kalender dan op? Ik heb hem op een plek hangen die zeker een paar keer per dag word bezocht en waar mijn man er heel lang naar kan kijken namelijk; de wc. Volgens mij hebben de meeste mensen wel een verjaardagskalender op de wc hangen.

Een kalender ontwerpen

Maar goed ik was dus wel toe aan een nieuwe kalender, want op mijn oude staan namen die eigenlijk niet meer van toepassing zijn zoals de ex vriendinnetjes van mijn zwager.

Ook leuk om te maken: Een persoonlijke verjaardagsslinger .

Van Fotofabriek mocht ik een verjaardagskalender maken en dat heb ik meteen gedaan, want welke kalender is er nu leuker dan één met je eigen foto’s?

Even de software op je computer instaleren en je kan meteen aan de slag! Op zich ging het allemaal heel makkelijk, maar opeens kon ik niet meer kiezen welke foto’s ik zou gebruiken. En ik vind het ook leuk als de foto een beetje bij de maand past. Ik heb de foto’s wel een paar keer veranderd en heb een trouwfoto bij de maand geplaatst wanneer we zijn getrouwd, dus als hij op de wc zit kan hij het zeker niet vergeten 😉 !

trouwdag, verjaardagskalender, fotofabriek, eigen kalender maken, fotokalender, kalender, batboy, persoonlijke kalender, verjaardagen

Mijn man kan nu nooit meer onze trouwdatum vergeten ( 16.03.2012 )

Kwaliteit

De kalender is gemaakt en ik kreeg een bevestigingsmail dat hij over 4 dagen bezorgt zou worden. Echter kreeg ik de volgende dag al een mail dat de kalender verzonden was en had ik hem dus sneller dan verwacht!

De kalender is 21×29,7 cm en de foto’s zijn mooi groot. Het papier is heel dik en stevig.

Een aantal foto’s die ik heb gebruikt heb ik zelf al bewerkt. Het systeem gaf aan dat daardoor de kwaliteit van de foto niet echt goed is, maar daar zie ik op mijn kalender weinig van.

batboy, fotofabriek, verjaardagen, verjaardagskalender, foto, fotokalender, kalender maken, persoonlijke verjaardagskalender

Mijn persoonlijke verjaardagskalender

Persoonlijk maken

Je kan je verjaardagskalender nog persoonlijker maken door gebruik te maken van leuke achtergronden en verschillende cliparts die op de software staan. Je kan zelfs meerdere foto’s op één pagina toevoegen en er is de mogelijkheid om de verjaardagen alvast in te vullen, maar ik schrijf het liever met de hand.

Wil jij ook een zo’n leuke persoonlijke verjaardagskalender voor jezelf of verras opa & oma met een verjaardagskalender met foto’s van de kleinkinderen. Ga dan naar de site van Fotofabriek (klik hier) om je eigen kalender te maken. Je hebt al een verjaardagskalender vanaf € 14,99.

Wat voor een verjaardagskalender heb jij en waar hangt de kalender?

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 8 Comments
 1. Volgmama schreef:

  Wat heb je een leuke kalender gemaakt! Ziet er goed uit hoor.

 2. Yvonne schreef:

  Je hebt er echt iets moois van gemaakt. Zo’n persoonlijke kalender vind ik echt veel leuker dan een standaard uit de winkel.

 3. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik heb er eigenlijk niet een! Maar bij veel mensen hangt er inderdaad eentje in de wc.

 4. Birgit schreef:

  Hij is heel mooi geworden! Ik ben sowieso erg tevreden over de service van fotofabriek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.