verjaardagsslinger, verjaardag, mamablog, batboy

Verjaardagsslinger maken

Bij een verjaardag horen natuurlijk slingers. Wist je dat je zelf een hele persoonlijke verjaardagsslinger kan maken met je eigen foto’s, dat is nog eens origineel!

Slingers

Slingers maken je verjaardag compleet, zonder verjaardagsslinger is het maar een kale boel en wanneer je slingers ophangt ben je ook meteen in de feeststemming, want dit maakt het feestje meteen een stuk gezelliger Γ©n vrolijker!

Ik hang altijd slingers op, zelfs toen we nog geen kinderen hadden ging ik de woonkamer versieren. Deze foto is alweer 6 jaar geleden en hier was ik net een paar maand zwanger van Deon.

verjaardagsslinger, mamablog, batboy

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten en maten slingers en wist je dat je zelf heel eenvoudig je eigen slinger kunt maken? Je eigen persoonlijke slinger, dat is helemaal een feestje!

Verjaardagsslinger

Zelf je eigenΒ slinger maken is helemaal niet moeilijk en je hoeft niet per se jarig te zijn om slingers op te hangen. Wat dacht je van een babyshower, Sinterklaas, Kerst of Pasen? Ook tijdens deze feestdagen kun je slingers ophangen.

BijΒ Het Fotoalbum maak je heel eenvoudig je eigen persoonlijke slinger. De fotoslingers worden dubbelzijdig afgedrukt waardoor de slinger er van beide kanten geweldig uitziet. Je hebt keuze uit vierkante en puntige vlaggetjes. De puntige vlaggetjes lijken het meest op de traditionele verjaardagsslinger en de vierkante vlaggetjes hebben de vorm van foto’s.

De vlaggetjes worden los geleverd met een touw en je kan ze er dus zelf aanrijgen in de volgorde die jij wilt.

Win je eigen persoonlijke slinger

Wat is er nu leuker dan je eigen unieke, persoonlijke slinger?Β  Jij mag je eigen slinger maken van 15 meter lang met maar liefst 50 foto’s!

  • Volg Batboy op Facebook.
  • Like en deel dit bericht.
  • Reageer hieronder (met een geldig e-mailadres) of op onze Facebookpagina en stuur ons een feestelijke verjaardagsfoto.

De winactie loopt van 22.12.2018 t/m 28.12.2018. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

5 gedachten over “Verjaardagsslinger maken”

  1. Wat een gaaf idee maak er graag kans op. Lijkt me geweldig en uniek om dan bij elk feestje zo’n mooie slinger op te hangen

  2. πŸ°πŸŽŠπŸŽπŸŽˆπŸŽ‰ Superleuk! Deze slingers zijn van harte welkom op het volgende verjaardagsfeestje bij ons thuis! πŸ°πŸŽŠπŸŽπŸŽˆπŸŽ‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *