kinder verjaardags taart

Kinder verjaardagstaart

Verjaardagen zijn altijd leuk, vooral voor kinderen. Voor mijzelf vind ik het iets minder, want er valt zoveel te regelen waardoor ik er gestrest van raak. Een kinder verjaardagstaart is naast het cadeau wel één van de belangrijkste dingen en mag dus zeker niet ontbreken. Eerder maakte ik zelf de verjaardagstaarten, maar dit leverde alleen maar meer stress op. Dankzij GefeliciTAART hoef je je over de taart geen zorgen meer te maken, want naast dat ze de lekkerste taarten hebben, komen ze het ook nog bij je thuis bezorgen.

Verjaardagsfeestje

Voordat de verjaardag begint ben ik altijd ontzettend druk, want je moet zoveel dingen regelen: cadeautjes, hapjes inslaan én maken, de woonkamer versieren, stoelen klaarzetten en natuurlijk niet te vergeten de taart. Kinderen kijken altijd erg uit naar hun verjaardagstaart en is dus erg belangrijk.

Van al die dingen raak ik best wel gestrest en daarom begin ik ook altijd ruim van tevoren. Het leek mij altijd leuk om zelf een taart te maken voor de jongens, maar aangezien ik nooit echt een kinder verjaardagstaart heb gemaakt, ging dat nooit volgens plan en raakte ik nog meer in de stress.

Kinder verjaardagstaart

Zelf een taart maken is voor mij dus echt niet weggelegd en daarom is het veel verstandiger om een taart te bestellen. Dit scheelt ontzettend veel extra werk en je hebt meer tijd over om andere zaken te regelen.

Op dit moment zijn de fototaarten enorm populair en voor mijn jongens bestel ik nu ook altijd een fototaart. Het leuke van een fototaart is dat je zelf kan bepalen welke afbeelding er op de taart komt en je kan de afbeelding extra feestelijk maken door extra ballonnen of slingers aan de foto toe te voegen.

Het enigste nadeel is dat ik de taart zelf moet ophalen wat ook weer extra tijd kost.

Taart bezorgen

De oplossing voor de ’taart stress’ is nu verledentijd, want GefeliciTAART maakt het nóg makkelijker voor je. Nu hoef je helemaal de deur niet meer uit, GefeliciTAART komt je taart gewoon bezorgen, door heel Nederland! Een taart bestellen bij GefeliciTAART is dus een echte uitkomst!

Naast deze luxe service heeft GefeliciTAART de 1ste plek behaald in de landelijke taartentest van het Algemeen Dagblad met een 9.3!Wat de fototaarten uniek maakt is onder andere de foto die erop geprint wordt, want deze wordt namelijk van witte chocolade gemaakt. Naast de fototaarten zijn er natuurlijk nog tal van andere taarten te bestellen.

De kinder verjaardagstaart wordt geregeld en heb je dus geen omkijken meer naar. Ondertussen maak jij de hapjes, versiert het huis en je taart wordt gebracht, zo kom jij relaxed de verjaardag door!

Ook lekker om te maken:

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.