invulboekje, mijn wensen, uitvaartwensen

Mijn wensen: Een prachtig persoonlijk boekje met een traan

Een brok in mijn keel bij het invullen van het boekje ‘Mijn wensen’. Hoe wil jij jouw uitvaart geregeld hebben en heb je speciale wensen? Weten jouw dierbaren hoe jij het graag zou willen? Met dit prachtige invulboek van Have to have schrijf jij je persoonlijke wensen en gedachten op. Voor later als je er niet meer bent.

Als ik er niet meer ben

Liever wil ik er niet aan denken, maar toch moet het soms. Hoe wil jij dat je nabestaanden zich jou herinneren en wat zijn je wensen? Zelf heb ik het er niet veel over, want ik ben nog lang niet van plan om te gaan, maar het kan zomaar gebeuren, zo is het leven. Daarom is het belangrijk om je nabestaanden te laten weten hoe jij je uitvaart graag wil, wat jouw lievelings muziek is, je favoriete bloemen en misschien heb je nog wel speciale wensen?

Door dit allemaal vast te leggen in het invulboekje ‘Mijn wensen’ weten jouw dierbaren hoe jij het graag zou willen.

invulboekje, mijn wensen

Mijn wensen

Het boekje van A5 formaat heeft een harde kaft. Wanneer je het openslaat wordt ik ontroerd door de tekst:

mijn wensen, invulboekje

”Op een dag zal ik er niet meer zijn

en dan is dit boek fijn.

Hierin staan mijn wensen beschreven

en de tijdlijn van mijn leven.”

Mijn wensen staat vol met vragen en er is ruimte om er iets persoonlijks in te schrijven. Het is confronterend en ik had echt tranen in mijn ogen en een brok in mijn keel bij het invullen. Het is lastig om te doen, maar voor jouw dierbaren erg handig.

Niet alle vragen zijn heftig, zo staan er bijvoorbeeld ook luchtige vragen in zoals je favoriete eten en je favoriete vakantiebestemming. Er is ruimte om speciale gebeurtenissen of om iets persoonlijks te schrijven. Het is een prachtig boek met een traan.

Ik hoop dat dit boekje nog jaren in de kast ligt te verstoffen.

Win €15,- shoptegoed

Naast dit prachtige boek heeft Have to have nog meer mooie producten. Wij mogen een shoptegoed t.w.v. €15,- weggeven voor een product naar keuze.

 • Volg Batboy & Have to have op Facebook
 • Like dit bericht
 • Reageer hieronder (met een geldig e-mailadres) of op onze Facebookpagina en vertel welk product van Have to have jij graag zou willen winnen.

Volg Batboy ook op Instagram.

De winactie loopt van 25.03.2019 t/m 31.03.2019. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 18 Comments
 1. Kristel Gubbels-daemen schreef:

  Ze hebben veel mooie invulboeken. Mij lijkt het boek blabla voor de leukste uitspraken een fijn boek. Dan schrijven we ze tenminste ook echt op die leuke uitspraken allemaal.

 2. Nelly schreef:

  Leuke wenskaarten.

 3. Lottie schreef:

  De schoolboeken zijn onwijs leuk! Geweldig om je herinneringen in vast te leggen voor later!

 4. Saskia Lemmens schreef:

  De regenboog kalender zou geweldig zijn!

 5. Sharon v Bregt schreef:

  Ik zou gaan voor een verjaardagkalender.

 6. Claudia Diependaal schreef:

  Ik doe heel erg graag mee voor de mooie wenskaarten! Mooie spreuken ook. Van mij ligt al jaren alles vast. Zo ook mijn euthanasie. Al heb ik deze al 2 keer laten aanpassen bij mijn huisarts. Want blijkbaar waren dat 2 dingen waar je best een leuk leven nog mee hebt verder 😉

 7. Kim de Jong schreef:

  Wat een super leuke spulletjes zijn er te koop bij Have to Have! Ik wil het eigenlijk allemaal wel hebben :-D. Ik zou kiezen voor de wat eten we vandaag notitieblok, dan kan ik het allemaal wat beter plannen. En ook de diplomamappen voor de kids om alles in te bewaren. Die recepten map is ook handig! Nou ja… je snapt het al wel… lastige keuze 😉

 8. Sabine schreef:

  Mooie actie 🍀 ik zou heel graag meedoen voor het fotoboek 🤗

 9. Cindy Framke schreef:

  Ik zou gaan voor een schoolfotoboek voor mijn dochtertje

 10. Danielle schreef:

  Wat leuk dat twee van mijn pagina`s die ik al volg & leuk vind nu samenwerken!
  Ik wil heel graag een schoolfoto boek, voor al die losse foto’s.

  Alhoewel ik goed last minute nog wel kan switchen naar wat anders leuk (of “bruikbaar” zoals het boek van de review).

 11. Ingrid L schreef:

  Wat leuk, dit zou gaaf zijn voor de voetbalfoto’s van de oudste of voor schoolfoto’s! Allebei heel handig en leuk!

 12. Linda Smeets schreef:

  Het Schoolfotoboek staat al een tijdje op ons verlanglijstje. Alhoewel het Blabla boekje ook een hele leuke is! Kortom, ik doe graag mee.

 13. Jolijn schreef:

  Alles is zo leuk! Het schoolfotoboek is favoriet 🙂

 14. isabel schreef:

  Een opschrijfboek voor als je er niet meer bent: het is best wel goed om je af en toe eens met dit thema bezig te houden. Je hebt dan ook in de hand hoe je zal worden herinnerd. Wellicht is dit een welkome aanvulling op je nalatenschap.

 15. Marie schreef:

  Ik had nog niet eerder gehoord over dit soort boekjes waarin je je wensen kan opschrijven. Het lijkt me inderdaad een mooie manier om wat mee te kunnen geven aan nabestaanden. Ik ga mij verdiepen over de inhoud van deze boekjes!

 16. Natalie schreef:

  Wat een aardig idee, zo’n wensenboekje bij overlijden. Ik heb nogal persoonlijke ideeën over hoe mijn uitvaart geregeld moet worden. Met dit boekje kun je er een luchtige en persoonlijke draai aan de boodschap geven.

 17. Marie de Jonge schreef:

  Wat een bijzonder boekje! Ik denk ook dat veel nabestaanden de wens hebben of hadden om meer te weten over je uitvaartplannen. Ook vind ik de tijdlijn van het leven erg mooi. Dit kan voor kinderen fijn zijn denk ik.

 18. Emma schreef:

  Wat een slim idee om alle uitvaartwensen in een boekje in te vullen. Mijn man en ik willen graag goed voorbereid zijn, mocht er iets onverwachts gebeuren. Een uitvaart regelen lijkt me al moeilijk genoeg, laat staan als je geen idee hebt wat je partner eigenlijk wil. Ik zal eens kijken of wij ook zo’n boekje kunnen aanschaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.