bloggershop, mamablog, batboy, bloggersdag, have tot have

Bloggershop met héél veel prijzen

bloggershop, mamablog, batboy, bloggersdag, have tot have

Het is tijd voor een feestje, want vandaag is het Bloggersdag! Aan deze bloggershop doen maar liefst 65 blogs mee en je maakt bij elk blog kans op fantastische prijzen! Lees snel verder en kijk welke mooie prijs je hier kan winnen.

Bloggershop

Deze bloggershop is georganiseerd door Yvonne van Kidzblogger. Het is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs én niet geheel onbelangrijk; je maakt bij elk blog kans op een mooie prijs!

Het kan zijn dat dit het eerste blog is waar jij je bloggershop start, maar misschien ben je hier terecht gekomen via het blog By Jon. Marjon is moeder van 2 kinderen en werkzaam als leerkracht. Ik kende haar blog nog niet en vind het erg leuk om op deze manier andere blogs te leren kennen. Ze is sportief en creatief en op haar blog vind je verschillende onderwerpen voor de hele familie. Bedankt voor het doorsturen Marjon 🙂 .

Winactie

En dan zijn we aangekomen bij het leukste onderwerp, namelijk de winactie. Het is een hele leuke prijs van een hele leuke webshop met allemaal hebbedingen!

Hanneke is eigenaresse en ontwerpster van de webshop Have to Have. Hier kun je onder andere terecht voor boeken, kaarten, posters, spandoeken en kalenders.

Namens Have to Have mag ik een schoolfotoboek weggeven. Het schoolfotoboek is een super leuk én handig boek om de schoolfoto’s (die toch altijd maar in het mapje in de lade blijven liggen) in te plakken.

have to have, bloggershop, winactie, batboy

Het boek is er in 3 verschillende kleuren; mint groen, paars en zwart/wit. Zelf heb ik een zwart/wit schoolfotoboek en ben er echt super blij mee, want alle schooljaren plak je nu in één boek.

winactie, bloggershop, mamablog, batboy have to have, bloggershop, winactie, batboy bloggershop, have to have, batboy, winactie bloggershop, have to have, batboy bloggershop, winactie, batboy bloggershop, batboy, winactie

Hoe maak je kans

 • Reageer hieronder (met een geldig email adres) of op de Facebookpagina van Batboy en vertel voor welke kleur jij gaat.
 • We waarderen het als je dit bericht een like geeft.

Extra kans

 • Je maakt extra kans wanneer je de Facebookpagina van Have to Have een like geeft.

Deze winactie loopt van 09.09.2017 t/m 16.09.2017. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Op naar het volgende blog

Melanie is moeder van 3 kinderen. Als je even niet meer weet wat je met je (klein)kinderen kunt doen vind je op haar blog leuke DIY en ideetjes voor bijvoorbeeld verjaardagen en partijtjes. Maar ook leuke en herkenbare mama verhalen zijn hier te vinden.

Bij Melanie maak je kans op een powerbank dus hop snel verder naar BMelloW .

Veel plezier met hoppen!

 

Helaas deze actie is gesloten. 

 

 

 

 

78 gedachten over “Bloggershop met héél veel prijzen”

 1. Leuk! Ik heb deze al eens voorbij zien komen. Superhandig, want nu liggen de fotos in een doos in de kast. Zonde! Ik doe dus graag mee en dan voor de stoere zwart wit versie!

 2. Wat een toffe actie! Leuk om nieuwe bloggers te ontdekken! Ik doe graag mee voor de zwart-witte variant, voor oudste zoon, die net gestart is op de basisschool.

 3. Ik volg je al op instagram, maar volgens mij heb ik je blog nog niet eerder bekeken. Of misschien toch wel! Ik ga je nu in ieder geval echt volgen dus tot de volgende keer!

 4. Handig! Zou het boek heel graag willen winnen voor mijn jongste dochter. Het bijhouden van basisschool-boeken schiet er bij de oudste twee al vaak bij in, dus bij de jongste ga ik het niet eens proberen 😉
  Dit boekje is daarom perfect, niet teveel schrijfwerk maar wel leuke jaarfotos plakken!

 5. Haai
  Jou pagina kende ik nog njet maar wel heel nieuwsgierig geworden!
  En een schoolboek voor foto’s hoezo TE leuk! Ik waag heel graag een kansje voor de zwart witte uitvoering!

 6. Wow, wat een superleuke en ontzettend handige prijs. Ik doe graag mee! Ik ga toch voor de zwart/witte variant. Of toch de mintkleurige? Nee, toch maar zwart/wit. Fijne bloggersdag!

 7. Erg Leuk! Mijn zoontje is afgelopen maandag begonnen op de Peuterspeelzaal, dus een goed moment om met dit leuke boek te beginnen, ik doe mee voor de mintgroene.

 8. Ik ga voor de paarse variant voor mijn dochter die net naar groep 1 is gegaan. Super handig om alles in te plakken want het blijft inderdaad maar in die envelop in de la liggen.

 9. Echt heel erg leuk zo’n schoolfotoboek. Ik heb al van 2 jaar schoolfoto’s klaar liggen (zitten nog in de envelop van de schoolfotograaf) van mijn zoon die ik erin kan doen.
  De mintgroene variant vind ik de mooiste.
  Zo’n leuk idee dat hij die misschien over 30 jaar samen met zijn kindje(s) bekijkt die dan hun eerste schoolfoto krijgen.

 10. Via de bloghop hier gekomen, en ik ga hier de komende tijd bijlezen, leuk!
  En ook de winactie is leuk, ik maak tegenwoordig mijn fotoalbums digitaal en heb dus geen handig plekje voor dit soort foto’s. Lijkt me superhandig! De zwartwitte vind ik het leukst.

 11. Superleuke prijs dit! Ik doe graag mee voor de zwart-witte variant. Lijkt me een handig boekje, want ook hier slingeren de schoolfoto’s nog steeds ergens rond….

 12. Leuk dat je meedoet! Hoop dat je gisteren een fijne bloggersdag hebt gehad. Mijn zoontje zit net op school, leuk om al zijn foto’s hier in te plakken. Ik loot dus graag mee.

 13. Echt heel leuk deze boeken!! Ik heb er al eerder één in mijn handen gehad en toen niet meegenomen….SPIJT ervan toen ik dus de schoolfoto’s binnenkreeg…..OEPS!!
  Mocht ik de gelukkig winnaar zijn dan zou ik een mintgroene versie erg leuk vinden!!!

 14. Wat een leuke actie. Ik bewaar inderdaad de schoolfotos overal en nergens, dus ideaal dat er nu een mooi boek voor is. als ik niet win, moet ik het toch echt zelf gaan aanschaffen 😉 ik ga voor de mintgroene. Liefs melissa

 15. Wat een toffe winactie, zo’n boek heb ik laatst al in mijn handen gehad, maar toch weer teruggelegd, en bedacht; dat koop ik voor de decembermaand wel.. .Maar deze actie kan ik niet voorbij laten gaan, want ik wil zo’n boek dolgraag voor de foto’s van mijn dochter in te plakken. Hoe leuk zo’n naslagwerk! PS ik heb geen Facebook, maar je krijgt van mij een dikke DUIM en een KUS X

 16. Super leuk! Ik zou heel graag de mint groene willen winnen, lijkt me heel leuk om voor mijn kinderen een leuke herinnering van te maken 🙂

 17. Wat leuk en bijzonder! Onze dochter is net klaar bij de peuterspeelzaal en begint de volgend maand bij de kleuterschool. Bibber de peuterspeelzaal zijn zijn er al klassefoto’s gemaakt. Erg leuk!

  Kortom, ik doe graag mee en de voorkeur gaat uit naar zwart/wit.

 18. wat een leuke en originele manier om de schoolfoto’s te gebruiken/showen. De schoolfoto’s blijven vaak in het mapje zitten en komen er bijna nooit weer uit. Zo doe je iets leuk ermee.

 19. Wauw! Zou super zijn dit leuke boekje te winnen voor mijn dochter. Graag maak ik kans op de mint groene. Ivm verhuizing naar een andere plaats is mijn dochter recent van basisschool gewisseld. Zou leuk zijn op deze manier de tijd op beide scholen met elkaar te verbinden.

 20. heel erg leuk voor mijn dochter die in december naar school toe gaat
  normaal komen al die fotos maar ergens tem liggen en vind je ze nooit meer terug of verkreukeld.
  hiermee kan ik alles bundelen voor later hoe leuk! ik zeg geweldig leuk! 😀 mintgroen wil ik wel voor mee doen

 21. Bij mij ligt de schoolfoto en de klassenfoto’s in de la. De nieuwste foto hangt in een lijst en met de oude weet ik nooit zo goed wat ik ermee wil. Dus doe graag mee voor de zwart witte variant.

 22. Weer zo’n leuke bloghop.
  En op deze een leuk schoolfotoboek winnen.
  Graag voor mijn kleindochter, die vindt dat vast erg leuk. Herinneringen sparen voor later.
  Zij houdt van mint groen.
  Ik heb geen Facebook, maar volg je op bloglovin.
  Ik hop nu weer verder, dag!

 23. Leuk die bloghop! Ik ben al even zoet met het ontdekken van nieuwe blogs.
  Je biedt een supertof geschenk aan.
  Mijn dochtertje zou ongetwijfeld voor de paarse gaan, maar mijn voorkeur gaat naar de zwart-witte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *