schoolfotoboek, schoolfoto

Schoolfotoboek, al je schoolfoto’s op één plek

Ik ben erg fanatiek met foto’s plakken, maar de schoolfoto’s van Deon had ik nog steeds in het bijbehorende mapje in de kast liggen. Wij ontvingen dit geweldige schoolfotoboek van HavetoHave speciaal om foto’s van alle schooljaren in te plakken. Heb jij de schoolfoto’s ook nog steeds niet ingeplakt, dan is dit boek zeker een aanrader.

Schoolfoto’s

Vroeger werd er bij ons op school één klassenfoto gemaakt en die foto werd dan in het fotoalbum geplakt bij alle andere foto’s. Tegenwoordig wordt er een hele fotoreportage gemaakt en hoe leuk is het dan om al die foto’s bij elkaar te plakken in een speciaal schoolfotoboek.

Voor een paar weken terug is de schoolfotograaf bij Deon op school geweest en toen dacht ik opeens aan de schoolfoto’s van vorig jaar, die liggen namelijk nog steeds in het mapje!

Schoolfotoboek

Bij Have to Have kan je terecht voor leuke én handige hebbedingen zoals dit gave schoolfotoboek.

Dit schoolfotoboek van A4 formaat is speciaal voor klassen- en pasfoto’s en telt 38 pagina’s. Er is rekening gehouden met 2 peuter jaren, 8 basisschool jaren en 6 middelbare schooljaren. Zo heb je alle schooljaren in één boek en dat is erg leuk, want je ziet zo heel overzichtelijk de veranderingen van je kindje door de schooljaren heen.

havetohave, schoolfoto, schoolfoto's, batboy, schoolfotoboek

De kwaliteit van het papier is erg stevig en het boek voelt ook zwaar aan. De kaft is voorzien van een transparante sheat. Wij hebben gekozen voor een zwart wit fotoboek, maar ze zijn er ook in het paars of mint groen.

Bij elke foto is ruimte om te schrijven; welk schooljaar, van wie je les krijgt en wat je het leukste vind om te doen op school.

batboy, schoolfotoboek, havetohave

 

Pasfoto’s

Normaal heb ik alle pasfoto’s in een mapje in mijn portemonnee, maar op de tweede pagina is ruimte voor pasfoto’s t/m de leeftijd van 18 jaar. Dit vind ik wel een heel leuk overzicht!

Jammer dat de nieuwe schoolfoto’s van Deon pas in juni klaar zijn, want dan kan je met de pasfoto’s wel heel duidelijk het verschil zien.

pasfoto, pasfoto's, batboy, havetohave, schoolfotoboek

Voor iedereen een eigen boek

Ik ben heel erg enthousiast over dit leuke schoolfotoboek. Sten gaat in augustus naar school en ik ga ook zeker voor hem dit boek bestellen.

Ben jij ook zo enthousiast geworden? Voor slechts € 14,95 bestel je dit leuke én handige boek.

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

Heb jij alle schoolfoto’s ingeplakt of liggen ze ook nog steeds in het bijbehorende mapje? En wat vind jij van dit boek?

Lees ook:

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 11 Comments
 1. Mirjam schreef:

  Wat leuk! Zo heb je een heel leuk overzicht aan het eind van de schoolperiode.

 2. Nathalie schreef:

  Wat leuk zo’n boek! Nu wil ik er ook drie bestellen voor mijn kids.

 3. Vlijtig Liesje schreef:

  Nou, dit heb ik niet vaak, maar dit is een fotoboek dat ik echt wel wil hebben. Wat een briljant idee om een boek te maken voor al die schoolfoto’s. Bij ons slingeren ze in kasten rond.

  Vast bedacht door een moeder : )))

 4. Super leuk zo’n boek! Zelf ben ik weleens aan het knutselen gelsagen met schoolfoto’s van mijn middelbare schooltijd, maar dat zijn allemaal weer halve projecten haha.

 5. Lonneke schreef:

  Leuk concept zo’n special schoolfotoboek. Ik vind de prijs ook erg meevallen.

 6. hillybillybeauty schreef:

  Dit is echt super handig! Met 3 kids liggen alle foto’s bij elkaar op een stapel in de kast. Dit is echt een uitvinding zeg. Ik ga dit onthouden!

 7. leuk en handig! mijn school foto’s zitten denk ik ergens in een album van vroeger. Hier en daar wat losse foto’s haha

 8. Dhini schreef:

  Wat leuk gaaf schoolfotoboek! Leuke voor later

 9. Sylvia schreef:

  Heel leuk idee! Ik ga dat zeker aanschaffen als mn dochtertje naar school gaat!

 10. Mijn moeder is toen ik klein was wel erg actief geweest is het uitzoeken van schoolfoto’s en heeft deze toen allemaal in een plakalbum bewaard. En inderdaad alle pasfoto’s op een rij van jong tot iets minder jong!

 11. Lotte schreef:

  Ik vind dit echt een heel leuk idee! Ik ben alleen zo slecht met het bij houden en inplakken van foto’s dat ik voor mezelf bang ben dat het blijft liggen en dat zou zo zonden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.