Zonnebrandcrème van Dokter Leenarts

zonnebrandcreme van dokter leenarts, dokter leenarts, zonnebrandcrème dokter leenarts, batboy, zon, zomer, factor 30, suncare insmeren

Drs. Leenarts Suncare is de aller eerste zonnebrandcrème in Nederland met het Huid Allergie Keurmerk. Nu de zon eindelijk begint te schijnen is het tijd om je in te smeren en te beschermen tegen de zon. Wij hebben de zonnebrandcrème van  Dokter Leenarts al gebruikt en we mogen ook iemand anders blij maken met maar liefst 2 tubes!

Zonnebrandcrème van Dokter Leenarts

Eindelijk kunnen we heerlijk genieten van de zon, maar het is ook belangrijk om je dan goed in te smeren. Zonnebrandcrème houd schadelijke UV-stralen tegen en zorgt ervoor dat je huid niet verbrand.

Suncare SPF 30 van Dr. Leenarts

Wij zijn echt fan van de producten van Drs. Leenarts zoals de lippenbalsem, bergzalf en de droge huidzalf. Nu heeft Drs. Leenarts een nieuw product ontwikkeld namelijk de zonnebrandcrème Suncare .

Deze zonnebrandcrème bevat organische filters en trekken in je bovenste laag van je huid waar het UVA en UVB licht geabsorbeerd wordt.

Drs. Leenarts heeft bewust gekozen voor factor 30, omdat het verschil met factor 50 in bescherming maar 1% is. Factor 30 beschermt 97% en factor 50 98%.

Smeer niet te zuinig

Volgens Drs. Leenarts wordt er veel te zuinig gesmeerd met zonnebrandcrème. Je moet 2 milligram per vierkante cm huid gesmeerd worden om de aangegeven factor van het product te halen.

Een halve theelepel voor het gezicht en een eetlepel per arm, been of rug. Het is belangrijk om je huid om de 2 à 3 uur opnieuw in te smeren. Vergeet niet om de voeten, randje onder de zwembroek of badpak en achter de oren te smeren.

Voor kinderen én volwassenen

Suncare is een zonnebrandcrème met verantwoorde organische filters zonder nanodeeltjes, parabenen, parfum of wolalcoholen en dus erg geschikt voor kinderen en volwassenen met een (eczeem)gevoelige huid.

De zonnebrandcrème is:

 • Niet vettig
 • Smeert erg fijn
 • Trekt snel in
 • Plakt niet

zonnebrandcrème van dokter leenarts, suncare, dr. leenarts, batboy

Drs. Leenarts Suncare is verkrijgbaar in 3 maten:

 • 15 ml (€2,25) Om te proberen
 • 30 ml (€5,25) Ideaal voor in je handtas
 • 150 ml (€14,95)

Winactie

Namens Drs. Leenarts mogen wij iemand blij maken met 2 tubes! Namelijk een handige tube voor in de handtas én een grote tube dus laat die zon maar komen!

zonnebrandcrème van dokter leenarts, batboy, zonnebrandcrème, dokter leenarts

Wat moet je doen?

 • Reageer hieronder (met een geldig email adres) of op de Facebookpagina van Batboy .
 • Like de Facebookpagina van Batboy en Drs. Leenarts .
 • We zouden het erg leuk vinden als je het bericht een like geeft of deelt.

De winactie loopt van 18.05.2017 t/m 25.05.2017. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

Helaas deze actie is gesloten. 

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

 

 

 

 

40 gedachten over “Zonnebrandcrème van Dokter Leenarts”

 1. O, wat fijn, geen lange mouwen en broek meer in de zon !
  Ik doe heeel graag mee, ik volg en like jou al op FB en dr. Leenarts nu ook 🙂

 2. Ik doe graag mee voor mijn kids die voor vele merken allergisch zijn en allerlei uitslag krijgen.. Kijken of deze zonnebrandcremé iets voor ze is!

 3. Jaah! Dokter Leenarts heeft topspulletje: ik ben groot fan. De waterpokken, droge huid en rode babybillen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

 4. Ik doe heel graag mee. Dit is een van de merken waar mijn dochter wel tegen kan. Maar de suncreme hebben we nog nooit gebruikt. Dat moet snel maar eens veranderen!

 5. Doe heel graag mee je kunt het ook voor je gezicht gebruiken ben al een tijd op zoek naar iets geschikts . Sonja

 6. Zonnebrandcrème heb je nodig. Zo te lezen is er goed nagedacht over de ingrediënten: alleen wat nodig is zit er in! Als ik zie hoeveel flesjes en tubes er in de winkel liggen, weet ik nooit wat een goede zonnebrandcrème is, misschien deze?

 7. Heel handig heb je altijd bescherming bij je en kun je eventueel bijvullen uit de grote tube als je buitenshuis bent (uitje, strand)!

 8. Goede bescherming tegen de zon is erg belangrijk, en over Drs. Leenarts hoor ik alleen maar positieve dingen dus ik probeer het graag uit!

 9. Ik doe graag mee voor de zomer, voor op de huid,. ben erg benieuwd naar de producten, zou ze graag uit willen proberen.

 10. Ik ben voor heel veel crèmes, evenals zonnebrandcrèmes allergisch. Het lijkt erop dat dit product wel geschikt is, dus ik win het graag!

 11. Ideaal voor mijn dochter! Zij heeft zo’n bleke huid en verbrand dan ook supersnel! Heel benieuwd of deze zonnebrand goed voor haar werkt (en super handig dat ze dan een kleine verpakking in haar rugzak mee kan nemen

 12. Ik doe ook heel graag mee aangezien ik snel allergisch op cremes reageer. Zou het dus graag willen uitproberen! 😀
  Heb je pagina en van Drs Leenarts geliket en het bericht geliket en gedeeld via Karim Bennani Fb account

 13. Ik heb samen met mijn twee dochtertjes een erg blanke huid die snel verbrand, hierdoor moeten we goed smeren met een goede zinnenbescherming die niet irriteer, erg benieuwd naar dit merk!

 14. Ik doe graag mee zodat mijn zoontje heerlijk goed beschermd is tegen de zon. En dit product zou erg fijn voor mijn zoontje zijn die toch al gauw kan verbranden maar wel graag buiten speelt.

 15. Ik ben al jarenlang op zoek naar deze producten. Ze hebben alle eigenschappen wat ik zoek, dus ben heel nieuwsgierig. Top!

 16. Fijn om een niet plakkende en goed smeerbare zonnebrandcrème te hebben. Ook voor mijn kleinkinderen.
  Winnen? Dit is mijn kans. Ik doe graag mee.
  Ik volg je op Bloglovin, maar heb geen Facebook( privéreden)

 17. Het Ziet er goed uit. Ik zou deze graag testen op mijn kleine meisje luna van 11 jaar. Alles al geprobeerd, maar overal rode uitslag van. Zonnebrand, sluit af bij haar. Ik grijp alles aan en zou het graag proberen

 18. Ik doe heel graag mee. Mijn zoon heeft prachtig rood haar, maar dus ook een zeer blanke huid. We blijven smeren, maar hij eindigt altijd aan het einde van de dag met een verbrande huid. Ik zou deze creme graag willen proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge