droge huid zalf, batboy, mamablog

Droge Huid Zalf van Drs. Leenarts

Heeft jouw kindje last van een schrale of schilferende huid of een eczeem gevoelige huid? Probeer dan de Droge Huid Zalf van dokter Leenarts.

Dokter Leenarts

Dokter Leenarts is dermatoloog en zij ontwikkeld huidverzorging producten zonder geurstoffen, parabenen of wolalcoholen waarvan bekend is dat je er een allergie voor kan ontwikkelen. Sommige producten zijn ook geschikt voor volwassenen. Zoals de Bad & Douche Olie en de Droge Huid Zalf (klik hier)

Droge huid zalf

Sten had altijd jeuk en was zich altijd aan het krabben en had overal korstjes. Zijn rug zat vol met krassen van zijn nagels. Ik dacht dat hij misschien een allergie had en ben naar de huisarts gegaan. Hij vertelde mij dat Sten een hele droge huid heeft en schreef mij een zalfje voor. Elke dag hebben wij hem met deze zalf ingesmeerd, maar hij bleef maar krabben en ik merkte eigenlijk niet veel verschil.

Wij mochten de Droge Huid Zalf van Drs. Leenarts testen. Voor een pot zalf waar 100 ml in zit betaal je € 10,95. Het is een doorzichtige zalf en voelt vettig aan. Wij smeren Sten elke avond in voordat hij naar bed gaat.

droge, huid, zalf, dokter leenarts. leenarts

Droge Huid Zalf € 10,95

dokter leenarts, droge huid zalf, batboy, review

Droge huid Zalf, dokter Leenarts

Op vaseline basis

De zalf is ontwikkeld op vaseline basis. Vaseline zorgt voor een isolatielaagje waardoor de huid minder vocht verliest. Daarnaast bevat het ook Isopropyl Myristaat, dit zorgt ervoor dat de zalf sneller intrekt en beter uitsmeert.

Resultaat

Na ongeveer 3 dagen de zalf te hebben gebruikt zag ik al dat hij minder aan het krabben was. Nu gebruiken we de zalf al ruim 2 weken en ik zie echt resultaat. Zijn huid voelt zacht aan en hij krabt ook niet meer. Hij heeft geen krassen of korstjes meer op zijn lichaam. Ik ben er heel erg blij mee dat wij deze zalf hebben mogen testen.

Ook bij Brent gebruik ik de zalf voor zijn enkels. Ik kan zeggen dat je al snel resultaat ziet en de huid voelt al naar een paar dagen heerlijk zacht aan.

De producten zijn te bestellen op de site van Dokter Leenarts, maar is ook in elke Etos vestiging, Boots apotheek en Dio drogist verkrijgbaar. Ook kan elke andere apotheek in Nederland de producten bestellen.

Heb jij ook producten van Drs. Leenarts in huis?

 

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 4 Comments
 1. Leonie van Mil schreef:

  Wat fijn dat je er zo’n goede ervaring mee had. Op mijn vorige werk hebben we een tijd de billencreme van dokter Leenarts gebruikt, maar we zijn toen toch weer overgegaan op Sudocreme. Veel kinderen kregen een allergische reactie. Heel verwonderlijk.

  • Batboy schreef:

   Jammer dat je er geen goede ervaring mee hebt. Heel verwonderlijk ja dat ze daar juist een allergische reactie van kregen.
   Ik ben er zeer enthousiast over en Sten is er ook blij mee.

 2. Nathalie schreef:

  Ik heb deze producten nog nooit geprobeerd. Super dat het bij jullie goed werkt. Momenteel heb ik last van een beetje eczeem daar moet ik nog iets geschikt voor vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.