sparen, mamablog, batboy

Sparen bij de supermarkt

Is de ene spaaractie net afgelopen begint er meteen weer een nieuwe spaaractie, maar dan bij een andere supermarkt. Het sparen houd maar niet op.

Sparen

Deon houd van sparen ( ik trouwens ook ben dol op zegeltjes 🙂 ) en eenmaal aan het sparen wil je natuurlijk ook alles compleet hebben.

Het begon met de Minions van de Plus supermarkt. Ik doe zelf nooit boodschappen bij de Plus, maar mijn zwager kwam er mee voor de kinderen en die vonden het natuurlijk geweldig!

Daarna kon je volgens mij Lego sparen bij de Plus en toen kwamen de Angry Birds. Hier zag Deon reclame van op de televisie en dat wilde hij dus erg graag sparen. Gelukkig voor hem nam mijn zwager steeds figuurtjes mee.

angry birds, sparen plus , supermarkt, batboy, boodschappen, sparen

Angry Birds van de Plus

Nog meer spaaracties

Bij de Lidl in Duitsland kan je heel vaak Stickeez sparen. Bij €15,- aan boodschappen krijg je één zakje met een heel klein rubberen figuurtje met een zuignapje. Hier heeft Deon een heel zakje van vol.

Toen de spaaractie van Albert Heijn met de Dinoplaatjes . Als ik boodschappen doe in Nederland is dat meestal wel bij de AH en met hulp van familie en vrienden heeft hij zijn boek bijna vol.

dinosaurus, ah, albert heijn. stickers, plakken, vr bril, dino, sparen

Druk bezig met plaatjes plakken

Stickers sparen

Maar deze actie was afgelopen en er begon meteen weer een nieuwe actie bij de Lidl in Duitsland; stickers van Ice Age. Hier hoort ook een plakboek bij dus die hebben we er maar meteen bij gekocht ( € 1,79 ) anders heeft hij er ook niks aan.

Lees ook: Vitamini’s spaaractie.

Ik moet zeggen dat het trouwens wel een mooi boek is, want deze heeft een harde kaft. Bij € 10,- aan boodschappen krijg je een zakje met vier stickers. In totaal moeten er 144 stickers in het boek.

2016-07-05_18.41.12

Ice Age stickers sparen

Graag mee boodschappen doen

Deon gaat nu natuurlijk helemaal graag mee om boodschappen te doen. Ik houd er wel rekening mee zodat Deon in elk geval de stickers krijgt. Meestal heb ik toch veel nodig dus dan komen we er wel aan, maar ik ga geen extra boodschappen halen om de stickers.

Ik vind het ook leuk, omdat hij er zo enthousiast over is en samen gaan we de plaatjes dan inplakken. Deon heeft nog heel veel plaatjes van de buurjongen gekregen dus zo schiet het wel wat meer op, want ik weet niet of het lukt om het boek vol te krijgen. De actie duurt in elk geval t/m 13 augustus.

Ik vind het juist wel leuk de spaaracties van de supermarkt, maar nu is Deon nog alleen aan het sparen en straks krijgt hij er concurrentie bij van zijn broertjes dus dan wordt het al wel lastiger als ze ouder worden, want dan willen ze natuurlijk alle 3 alles compleet hebben!

Ga jij speciaal naar een bepaalde supermarkt voor de spaaracties? 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 3 Comments
  1. Leonie van Mil schreef:

    Bij de Lidl in Nederland heb je nooit zulke leuke spaaracties. Grappig dat ze dat in Duitsland wel hebben. Ik ga er niet speciaal voor naar toe. Vroeger wel. Vooral AH heeft altijd erg leuke spaaracties. Ik heb altijd erg fanatiek gespaard voor glazen-, bestek-, Efteling en restaurantzegels. Onze kleine is nog te klein voor de overige spaaracties. Maar ik denk dat we in de toekomst daar ook onze supermarkt op uit zullen zoeken.

  2. Yvonne schreef:

    Pff.. ja spaaracties. De kids blijven het erg leuk vinden. Het is inderdaad de ene naar de ander en dat al een paar jaar. En de meeste acties kunnen hier keer drie. De ene actie vind ik leuker dan de andere. Maar de kinderen vinden ze allemaal leuk.

  3. Nathalie schreef:

    Wij zijn geen fanatieke spaarders met dit zulk dingen. Ik koop onze boodschappen eigenlijk ook niet in een vaste winkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.