spaaractie

Vitamini’s spaaractie

De spaaractie van de Vitamini’s  is weer begonnen bij LIDL. En aangezien de reclame wel een paar keer per dag op de tv voorbijkomt, willen al mijn jongens een knuffel. Soms wordt ik wel een beetje gek van al die spaaracties, maar toch doen we mee.

Sparen

Ik ben dol op sparen en dan vooral op zegeltjes van de supermarkt. Zo spaar ik al wel ruim 20 jaar de AH zegels en neem meestal ook gratis zegels aan, als ik ergens geregeld boodschappen doe.

De spaaracties voor kinderen bij de supermarkten zijn altijd een hype. Van stickers tot knuffels, wij doen altijd mee. Met één kind is het nog niet zo’n probleem om een spaarkaart vol te krijgen, maar heb je meer kinderen dan wordt het eigenlijk een ramp. Iedereen wil natuurlijk dat waar je voor kan sparen en moet natuurlijk helemaal compleet. Of het nu een knuffel is of stickers. Super leuk voor de kinderen, maar om drie stickerboeken of spaarkaarten vol te krijgen is wel een probleem.

Vaak vraag ik familie en vrienden om te helpen, maar wanneer er dan eindelijk drie volle spaarkaarten zijn, is de actie vaak alweer bijna afgelopen met gevolg dat datgene wat ze graag willen alweer op is.

Spaaractie Vitamini’s

Vitamini’s sparen is weer begonnen bij LIDL en daar worden we ook dagelijks aan herinnert door de tv commercial. Nu is LIDL een supermarkt waar ik ook vaak kom, maar in Duitsland kun je helaas niet sparen voor Vitamini’s. Hier hadden ze voor een tijd terug Stikeezz sparen en daar deden de twee oudsten enthousiast aan mee.

Ik heb hiervoor zelfs extra boodschappen gedaan en losse Stikeezz gekocht, want dat kon ook. Op één na hebben de jongens de dozen vol. Deze spaaractie vond ik wel leuker, omdat de kinderen op school kunnen ruilen en je zo meer kans hebt om alles compleet te krijgen. Het sparen is zo voor kinderen ook leuker, omdat ze meteen iets krijgen én heel graag mee willen om boodschappen te doen!

spaaractie

Gelukkig (voor de jongens) kom ik ook bij LIDL in Nederland, maar ik denk niet dat ik het red om daar voor € 450,- aan boodschappen te doen. Meestal ben ik wel zo gek om extra te kopen voor de zegels.

Bloemkool & The Gang

Zelf vind ik de Vitamini’s niet heel geweldig, maar ik kan me wel voorstellen dat kinderen ze leuk vinden en er natuurlijk voor willen sparen (waar ze na een paar dagen ergens in een vergeten hoekje liggen). Maar goed het gaat om het idee en ik doe mijn best.

De jongens hebben hun keuze al gemaakt. Met stip op 1 staat Bibi Bij, maar Bobbi Bloemkool, Stephanie Sperzieboon en Priscilla Prei zouden ze ook graag willen terwijl ze deze groente niet eens lekker vinden 😉 .  Twee volle spaarkaarten zou nog moeten lukken met hulp, maar drie gaat het denk ik niet worden.

Ik dacht er daarom aan om maar voor de kersen te gaan en ze doormidden te knippen, dat scheelt wel weer een extra spaarkaart haha. Mocht het helemaal niet lukken, bestel ik ze gewoon bij AliExpress.

Doe jij mee met deze spaaractie van Lidl en ga je daarvoor extra boodschappen kopen?

Lees ook:

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
  1. Angelique schreef:

    Wij doen niet mee aan de actie van Lidl. Knuffels vind ik echt zonde, kleine dingetjes die ze idd op school kunnen ruilen vind ik veel leuker. De knuffels kun je overigens ook op Aliexpress kopen, hoef je niet zoveel geld uit te geven voor je uberhaupt 1 knuffel bij elkaar hebt.

  2. G.T. schreef:

    Ik doe alleen mee als ik toch al bij de betreffende winkel kom en zie dan wel of ik het red. Inderdaad aan anderen vragen of je de spaarzegels mag hebben. Ik koop wel eens extra voorraadspul wat toch niet bederft als aanvulling om net weer over het benodigde bedrag te komen, bijv wc-papier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.