tinyphone, draadloze kinderkoptelefoon

Draadloze kinderkoptelefoon Tinyphone

De Tinyphone van JVC is een draadloze kinderkoptelefoon. Hij is licht van gewicht en beschermt de oren van je kindje.ย  Nu hoef ik niet meer mee te genieten van de muziek en filmpjes die de jongens kijken op hun tablet, wat heerlijk rustig!

Koptelefoon

Tegenwoordig dragen steeds meer kinderen een koptelefoon, maar constant harde geluiden is slecht voor het gehoor van je kindje. De oren zijn nog volop in ontwikkeling en zijn daarom nog gevoeliger dan van volwassenen. Het is dus belangrijk om de oren goed te beschermen.

Lawaai

Soms wordt ik er wel een beetje gek van, al die geluiden van de tablets van de jongens. De tablets gaan ook steeds harder. Ze kunnen het niet horen , omdat de รฉรฉn het geluid nog harder zet of er is te veel lawaai in de woonkamer van spelende broertjes en ik kan zo het nieuws niet meer volgen.

Wij ontvingen de kinderkoptelefoon Tinyphone vanย JVC en dit is echt een verademing! Dus niet alleen goed voor de oren van je kindje, ook voor jou is het heerlijk ๐Ÿ˜‰ .

Draadloze kinderkoptelefoon

Deย Tinyphone HA-KD9BT is een draadloze koptelefoon die verbinding maakt door middel van Bluetooth en verlaagt het geluidsniveau tot 85 dB.

De Tinyphone is beschikbaar in twee verschillende kleuren: blauw/rood en roze/lichtblauw. Er zitten leuke stickers bij om je koptelefoon te versieren.

draadloze koptelefoon, kinderen

draadloze koptelefoon, kinderen

Tinyphone

De Tinyphone is mooi versierd en natuurlijk voorzien van zijn naam. Deze draadloze koptelefoon is super licht en weegt slechts 110 gram. De hoofdband is erg flexibel en eenvoudig in te stellen zodat hij altijd goed en comfortabel zit.

draadloze koptelefoon, draadloze kinderkoptelefoon

De oorkussens zijn erg zacht en makkelijk schoon te maken.

draadloze koptelefoon, kinderen

Headset

Verbinding maken gaat via Bluetooth. Ik dacht eerst dat de koptelefoon kapot was, want ik kon geen verbinding maken met de tablet. Het lampje op de koptelefoon hoort rood/blauw te knipperen, maar bleef rood knipperen. Het bleek achteraf dat we de aan/uit knop niet lang genoeg hadden ingedrukt, deze moet je namelijk een paar seconden ingedrukt houden.

De draadloze koptelefoon is ook te gebruiken als headset, want er zit een ingebouwde microfoon in de schelp. Ik heb natuurlijk geprobeerd of je hiermee kan bellen en het werkt prima! Ik kon alles goed verstaan en de tegenpartij kon mij ook prima horen.

draadloze koptelefoon, kinderen

De Tinyphone beschikt over een volumebegrenzer en dat is ideaal, want nu kan je kindje veilig luisteren. Deon hoort mij gewoon als ik wat vraag en niemand die last heeft van het geluid.

Wanneer de koptelefoon is opgeladen gaat hij zo’n 12 uur mee!

Winactie

Kans maken op een draadloze kinderkoptelefoon? Wij geven een Tinyphone in de kleur rood/blauw weg!

 • Volg Batboy op Facebook.
 • Reageer hieronder (met een geldig e-mailadres) of op onze Facebookpagina.
 • Like en deel dit bericht.

De winactie loopt van 08.01.2019 t/m 14.01.2019. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

***Gefeliciteerd Jeres Jano***

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

48 gedachten over “Draadloze kinderkoptelefoon Tinyphone”

 1. Dat is fijn een kootelefoon met volume begrenzer, want ik heb het idee dat ze die muziekjes toch steeds weer harder zetten. Ik loot heel graag mee voor mijn zoon.

 2. Deze mooi tinyphone..win ik heel graag voor mijn jongste zoon.
  Hij is bijna jarig en zingt de hele dag lang zal ze leven..en het zou leuk zijn deze koptelefoon te geven.
  Kan hij lekker filmpjes kijken en liedjes zingen en alles goed horen met deze stoere koptelefoon op zijn oren!

 3. Ohh dat zou echt geweldkg zijn voor onze knul! Heeft een tablet en speelt er graag op, maar ik word onderhand tureluur van ‘babyshark tudududududu’ aargh! Hij was vorige week jarig en deze hoofdtelefoon stond op zn lijstje. Helaas niet gekregen ๐Ÿ™ Hij lijkt me juist door de begrenzer en de goede pasvorm zo fijn voor mn kleuter. We gaan duimen!

 4. Ik doe graag mee. Mijn jongste zit net als zijn zussen op de iPad maar kan geen maat houden met de volume dus dit zou een uitkomst zijn. Doe dan ook graag mee

 5. Ik kan dat deuntje van squla echt niet meer horen. Nooit gedacht dat ik zo’n hekel zou kunnen krijgen aan iets wat eigenlijk positief is. Ik hoor dat deuntje nog in mijn slaap.
  Dit lijkt me ideaal.

 6. Jaaa , dit zou heel goed goed van pas komen ! Voor mijn zoontje Jimmy !! Aangezien het geluid niet hard genoeg kan staan ๐Ÿ™ˆ

 7. Als deze het nu eens langer vol zou houden…ik kan al niet meer tellen hoeveel koptelefoons er gesneuveld zijn de afgelopen jaren. Kabelbreuken. Gewoon gebroken. Oorstuk eraf…verzint en we moesten er een nieuwe voor kopen….maal twee voor twee kinderen en vrees dat nr 3 straks fijn mee gaat doen…dit zou een leuk kado zijn! En helemaal omdat ie lang meegaat en dan de reis naar vakantie ook fijn zn dienst kan doen!

 8. Wat lijkt me dit handig! Liselotte vindt de kleuren ook helemaal leuk. โ€œZijn Paw Patrol kleuren mamaโ€ hihi!

 9. Ja dat zou super zijn! Ideaal voor Fenna, zodat ze zich even kan terug trekken, maar stiekem nog veel leuker voor deze mama. Want met een peuter en een baby in huis is het nooit stil. En dan ook nog het geluid van de filmpjes die mijn dochter graag kijkt…… Pffff daar word ik soms moe van, sorry not sorry.
  Met deze koptelefoon zijn we beide blij ๐Ÿ™‚

 10. Jaaaa heel erg graag voor Zoontjelief ๐Ÿค—๐Ÿ’™ die bijna jarig ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ is . Ideaal , zรฉรฉr welkom ๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€

 11. Zou supergaaf zijn voor mijn zoontje die bijna 7 wordt! Hij mag graag even met zijn tablet filmpjes en liedjes op You Tube en Netflix kijken na schooltijd, maar vaak net iets te hard hahaa.. Dus zo’n mooie koptelefoon zou wel heel erg gaaf zijn dan! Fingers crossed๐Ÿคž๐Ÿป๐Ÿ˜Š

 12. Oh, dat lijkt me handig zeg. Onze zoon zet zn volume altijd veel te hard, daar moet ik ‘m steeds op wijzen. Ik maak graag kans op deze gave hoofdtelefoon.

 13. doe graag mee voor mijn kleinzoon kan hij die opzetten wanneer hij filmpjes kijkt op zijn tablet die soms veel te hard staat, beter voor mijn kleinzoontje maar nog beter voor ons

 14. Mijn dochtertje wil graag alle liedjes foutloos meezingen en als je pas 7 bent en GRAAG Engelstalige liedjes luistert valt dat niet mee. De muziek gaat steeds iets harder en wordt keer op keer op keer herhaald. Deze coole koptelefoon zal haar enorm helpen รฉn zal mij van die constante liedjes in mijn hoofd afhelpen ๐Ÿ˜‰

 15. Die zou geweldig zijn voor bij de kindertablet die mijn dochter voor kerstmis kreeg. Zij blij, wij blij want als ouders hoeven we niet alle kinderliedjes en spelletjes mee te beleven…

 16. Fantastisch, die zou ik graag willen voor mijn jongste die kan dan ook ongestoord naar iets kijken of luisteren en is het nog veilig voor de oortjes ook. Nu mogen we altijd meeluisteren in drievoud

 17. Dat zou leuk zijn voor mijn kleinzoon Kaylen (6) , dan kan hij ongestoord tijd maken voor zijn eigen, zonder dat zijn kleine broertjes van 4 en 2 hem storen met oergeluiden.

 18. Ik doe graag mee voor de kinderen.
  Zij spelen regelmatig op een tablet (zowel als ontspanning als voor huiswerk)
  Maar ik durf wel eens kriebelig worden van de geluiden…
  Een koptelefoon is dus stiekem meer dan welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *