Samenwerken

contact, batboy, mamablog

 

batboy, mamablog, samenwerken, blogger

 

 

Samenwerken met Batboy

Wilt u samenwerken met Batboy? Ik sta overal voor open (bijna) niks is te gek. Graag ben ik op de hoogte van de (nieuwste) trends om over te schrijven en te testen.

Ik ben dol op geven en vind het ook erg leuk om samen een winactie te organiseren. Bij een winactie heeft het mijn voorkeur dat de producten worden verzonden door de aanbiedende partij.

Voor een samenwerking en de mogelijkheden of als u mijn tarievenkaart wilt inzien kunt u contact opnemen door te mailen naar info@batboy.nl of het contactformulier invullen.

*Wilt u mij een product toesturen? Via de mail kunt u mijn adresgegevens opvragen. Liever een product naar Nederland sturen? Geen probleem ik heb ook een postadres in Nederland.

Statistieken

(Bijgewerkt op 08.01.2019)

  • Unieke bezoekers december 2018: 7.5K
  • Sessies: 8.7K

Op socialmedia is Batboy actief op Instagram en Facebook.

In november 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer.

Steuernr. 5510909265

DA/PA

  • DA – 32
  • PA – 38

100% Aandacht

Aan al mijn artikelen geef ik meer dan 100% aandacht.  Een product waar ik een review over schrijf, test ik daarom ook uitvoerig om zo mijn eerlijke mening aan mijn lezers te geven.

Mijn jongens zijn (net zoals alle kinderen) dol op speelgoed. Hoe stoerder, hoe cooler en ook zij testen graag al het jongensspeelgoed.

De jongens

Ik stel mijn mannen graag even voor:

Deon

Mijn oudste zoontje Deon is dol op verkleden, LEGO, ‘enge’ poppen, boeken, knutselen en spelletjes, maar ook knuffels zijn voor hem onmisbaar en vind alles schattig. Graag maakt hij samen met mij filmpjes om een product te reviewen en deze zetten we dan op YouTube (hij wil graag vlogger worden). Hij vind het ook leuk om op de foto te staan en de laatste modetrends te showen:

mamablog, batboy, polo quapi kidswear

Sten

Mijn middelste zoontje Sten is dol op auto’s, LEGO, puzzelen en alles wat zijn grote broer heeft. Waar je hem voor wakker kan maken is chocolade, daar praat hij elke dag over! Hij is het drukst van de 3 en kwebbelt de hele dag. Normaal op de foto staan is voor hem lastig, maar wij houden wel van een uitdaging!

mamablog, batboy, lekkere chocolade, mijn favoriete chocolade

Brent

De jongste is Brent en wil alles hebben wat zijn grote broers ook hebben en denkt dat hij alles kan.

foam klei, foam, mamablog, batboy

Man & vrouw

Wij zijn 6 jaar geleden getrouwd en wonen nu 10 jaar in *Duitsland net over de grens.

Mijn man Nick is ook de beroerdste niet en showt graag dé kleding trends voor mannen. Net als Sten kan hij niet normaal op een foto staan, maar een boze blik wil weleens helpen 😉 .

niet samen op de foto, samen op de foto, mamablogger, batboy

Hij is timmerman en maakt de prachtigste meubels (in mijn opdracht) voor ons huis. Samen klussen is voor ons niet weggelegd, dus ik laat het maar aan hem over.

polo, mamablog, batboy, poloshirt

Het is heerlijk om tussen al die knappe mannen te wonen, maar soms heb ik ook wel even tijd voor mijzelf nodig. Ik ben graag creatief bezig en daarnaast ben ik dol op (kleding) shoppen, make-up en woonaccessoires. Ik houd ervan om in de keuken te staan, maar dan niet om het avondeten klaar te maken, maar om gezellig koekjes of andere lekkere dingetjes te maken. Een keukenprinses ben ik niet, maar mijn man klaagt nooit dus zal het best meevallen.

Als gezin maken we graag uitstapjes en daar schrijf ik ook graag over. Van kinderboerderij tot attractiepark wij vermaken ons overal.

luipaard print, mamablog, batboy

Gesponsorde artikelen en affiliatie

Bij gesponsorde artikelen en artikelen die affiliatielinkjes bevatten wordt onderaan deze afbeelding gebruikt:

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Batboy heeft samengewerkt de volgende merken/bedrijven

Invented 4 Kids, Hippe Huisjes, Nom Nom Kids, Weethoeikheet, Dr. Leenarts, Risjebo, Kidzzbelts, Maudivo Fotografie, Multiboxers, Fotofabriek, Rosti Mepal, Geboortepost, Kinderplezier, Baby Musthaves, Moderne Moeders, Crea2POWER, Spaanse Sloffen, Lieve kleine rups, KAYA Sieraden, ILoveKleding, Dinoland Zwolle, Julianatoren, Hangmat Gigant, Kriebels, Herbert Textiel, Badschuim, HemdvoorHem, Scrub&Rub, Dermo Care, EC Beauty Care, Dekbed Discounter, Tastea, Pilaten.nl, KMLeon, Merkkleertjes.com, Studiokisa, Applepiepieces , Powerbank.nl, Koekjes van Kris, Attipas.nl, Pimpjedeur.nl, Puntslab.nl, Ravensburger, Biebiedesign, Shop MamaABC, Op een Wolkje, Linden&Barbosa, Overhemden.com, Good In Being Different, Candyonline, Girav, Printcandy, HavetoHave,Trendhim, Names4ever, Ockyz, Flyteam, Kabouterland Exloo, Wonderwereld , Squla, Hoesjes-Outlet, Illustrations by Renée, Het Beste van de kweker, JOEP, Purpuz planner, Zwitsal, Gocustomized, Zor, Dronekopenonline.nl, VTech, Poppaa, Nicole’s Choice, Totum, Kaartje2go, Kraamkado, Uitgeverij Gottmer, Radbag, Veiligheidsmuseum PIT, Walkytalkies, Bedsupply, Storytel, Hip en Hout, Bio-Oil, Robin Hoop, OrangeValley, Denksport, BoumanOnline, Milly pie, Uitgeverij Trichis, Quapi Kidswear, Speelgoedfeestje, FIT.nl, Charcoco, Cupkes, Powerbankcenter, Plokko, Biobim, Kleine Giraf, uitgeverij Altamira, Coolkid, HelloFresh, Foto Op Hout, ON THAT ASS , Kneipp, Smartphonehoesjes, Uitgeverij KNNV, Bluetoothkoptelefoons, Manon Makes It, Kauwsieraden en meer, Bootuitjes B.V. , Emob, Vegaoo, Lionshome, Direct Lampen, Terapy, Vision Direct, KreaDoe, SkyDreams, Schattige Babykleertjes, Kixx online kinderkleding, de Bijenkorf, Fotobehangen, Opposuits, Re_Cycle_Me, GefeliciTAART, Het Fotoalbum, PIB, Hubelino, Carnavalskleding, Veneta, De Correspondent, Kleine Giraf, Naambordje voordeur, Gaston Luga

 

 

 

 

Secured By miniOrange