Samenwerken

bblogo(1), samenwerken, batboy, batboy.nl, mamablogger, blog, jongensblog, mama

 

Samenwerken met Batboy

Ik ben graag op de hoogte van de (nieuwste) trends en schrijf daar graag over. Heeft u een idee om samen te werken? Ik sta overal voor open; review, winactie of een gastblog (bijna) niks is te gek.

Voor al mijn artikelen geef ik meer dan 100% aandacht.  Een product waar ik een review over schrijf, test ik daarom ook uitvoerig om zo mijn eerlijke mening aan mijn lezers te geven. Ik maak gebruik van eigen foto’s om mijn artikelen nog persoonlijker te maken en net dat beetje extra te geven.

Voor een samenwerking met Batboy kunt u contact opnemen door te mailen naar info@batboy.nl .

Batboy heeft succesvol samengewerkt met de volgende merken/bedrijven:

Invented 4 Kids, Hippe Huisjes, Nom Nom Kids, Weethoeikheet, Dr. Leenarts, Risjebo, Kidzzbelts, Maudivo Fotografie, Multiboxers, Fotofabriek, Rosti Mepal, Geboortepost, Kinderplezier, Baby Musthaves, Moderne Moeders, Crea2POWER, Spaanse Sloffen, Lieve kleine rups, KAYA Sieraden, ILoveKleding, Dinoland Zwolle, Julianatoren, Hangmat Gigant, Kriebels, Herbert Textiel, Badschuim, HemdvoorHem, Scrub&Rub, EC Beauty Care, Dekbed Discounter, Tastea, Pilaten.nl, KMLeon, Merkkleertjes.com, Studiokisa, Applepiepieces , Powerbank.nl, Koekjes van Kris, Attipas.nl, Pimpjedeur.nl, Puntslab.nl, Biebiedesign, Shop MamaABC, Op een Wolkje, Linden&Barbosa, Overhemden.com, Good In Being Different, Candyonline, Girav, Printcandy, HavetoHave, Trendhim, Names4ever, Ockyz, Flyteam, Kabouterland Exloo, Wonderwereld , Squla, Hoesjes-Outlet

 

 

 

 

Hét stoerste blog voor ouders met (jongens) kinderen . Van zwangerschap tot jongensstreken!

Secured By miniOrange