lippenbalsem

Lippenbalsem van Dokter Leenarts

Kan je verslaafd zijn aan lippenbalsem? Ik gebruik elke dag meerdere malen per dag lippenbalsem, dus ja ik ben verslaafd en ik kan echt niet zonder. Ik testte de lippenbalsem van Drs. Leenarts en deze blijft zeker standaard in mijn tas. 

Lippenbalsem

Vooral met deze koudere dagen heb je meer last van droge en gebarsten lippen; spreue lippen zoals ik dat altijd zeg. Voor mij maakt het niet uit of het zomer of winter is, want ik loop standaard met lippenbalsem in mijn tas. Ik vind het vreselijk als ik niks heb om mijn lippen in te smeren. Ze voelen dan direct droog aan en als ik toevallig niks bij me heb moet ik oppassen dat ik er toch niet stiekem aan ga likken.

Dat moet je dus vooral niet doen; aan je lippen gaan likken, want daar maak je het alleen maar erger mee. Speeksel droogt je lippen en je huid eromheen alleen maar uit.

Verslaafd?

Volgens Drs. Leenarts is verslaafd zijn aan lippenbalsem een broodje aap verhaal, want het blijven smeren is een gewoonte. Wanneer je regelmatig insmeert is dat juist goed voor je lippen, want vooral met deze kou zijn je lippen extra gevoelig voor kou en droogte, omdat ze nauwelijks talgklieren bevatten.

Lip Care

Lip Care van Dokter Leenarts is een vette balsem met macadamia olie en vitamine E zonder onnodige toevoegingen en heeft het Huid Allergie Keurmerk.

Ik vind het een heel fijne balsem. Met deze balsem ben ik minder vaak aan het smeren, omdat deze zo vettig is blijft hij (voor mijn gevoel) langer zitten dan een andere balsem. Hij voelt prettig aan en plakt ook niet.

dokter leenarts, lippen, lip care, lippenbalsem, batboy, leenarts

Lip Care van Drs. Leenarts

Vanaf volgend jaar is de lippenbalsem te koop in de winkels voor € 3,95. Kan je niet wachten om deze vast te proberen? Je kan hem al wel kopen via de website van Drs. Leenarts .

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

Lees ook:

Gebruik je vaak lippenbalsem?

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 8 Comments
 1. Ah ik ga hem zelf ook testen. 🙂

  Ben benieuwd of ik dezelfde ervaringen heb als jij?!

 2. Ik ben hier wel benieuwd naar. Ik smeer me ook suf met lippenspul. Toen ik dat vorige maand een beetje vergat, kreeg ik spontaan eczeem rondom mijn mond. Dus smeren is hier een dikke vette must. Overigens smeer ik ’s avonds voor het slapen gaan met Lipikar Baume+ van La Roche Posay en dat helpt ook heel goed.

 3. Kidzblogger.nl schreef:

  Ik weet zeker dat het een verslaving is!

  Ik smeer inderdaad elke avond voor het slapen gaan iets op mijn lippen. Ik kon hier echt niet meer zonder. Op een bepaald moment gestopt, en inderdaad mijn lippen vroeger er minder om. Maar het gevolg was wel dat ik een paar jaar iedere winter een ingescheurde mondhoek had. En dit duurde maanden, ik kan smeren wat ik wilde en zelfs huisarts wist het niet. Na drie jaar toch weer Nivea gaan smeren op mijn lippen en nooit meer een ingescheurde mondhoek gehad.

  Overdag doe ik graag lippenstift op en dat helpt ook goed tegen droge lippen.

  • Batboy schreef:

   Ingescheurde mondhoeken heb ik gelukkig geen last van. Lipstick heb ik bijna nooit op, want ik moet echt balsem op mijn lippen hebben.

 4. Sara schreef:

  Ik ben gek op lippenbalsems, zelf gebruik ik ze dan ook heel erg vaak. Ik vind de prijs voor deze goed meevallen ! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.