lipstick

Magische lipstick

Een magische lipstick die kleur geeft wanneer je hem aanbrengt. Hij geeft niet af, blijft lang zitten én heeft nog iets heel speciaals. De verpakking is al leuk, maar wanneer je de dop eraf haalt is hij nog veel leuker! 

Magische lipstick

Deze magische lipstick is transparant, maar wanneer je hem aanbrengt veranderd hij in een kleur. Dit komt door de temperatuur van je lippen.  Allemaal hebben ze iets speciaals, namelijk een heel klein gekleurd bloemetje.

mamablogger, magische lipstick, mamablog, batboy

Waar te koop?

In totaal zijn er 6 verschillende en natuurlijk kon ik weer eens niet kiezen dus kocht ik ze allemaal. Dat kon ik mij ook wel veroorloven, want ze zijn helemaal niet duur. Op AliExpress kosten ze € 1,28 per stuk, koopje toch?

magische lipbalsem, mamablog, batboy

magische lipbalsem, mamablog, batboy
AliExpress € 1,28 per stuk

Gekleurde bloemetjes

Op het doosje staan ze alle 6 afgebeeld met allemaal een verschillende kleur bloem. De kleuren van de lipstick wordt onduidelijk omschreven dus ik moest ze ook wel allemaal kopen 😉 .

magische lipstick, mamablog, batboy

Het bloemetje is heel klein en de kleur van de bloem is slecht te zien. Niet zo fel als afgebeeld op het plaatje dus. Ze ruiken overigens wel allemaal lekker zoet.

De kleuren

Laat ik beginnen met kleur nummer 1. Deze heeft een zalm kleurige bloem. Wanneer je hem aanbrengt voelt het een beetje vettig aan zoals een lipbalsem wat ik zelf wel prettig vind.

Hij kleurt snel bij en zoals je ziet kleurt hij donker roze.

mamablogger, magische lipstick, magische lipbalsem, mamablog, batboy,

Lipstick nummer 2 heeft een knal roze bloem, ook deze kleurt op mijn lippen roze.

magische lipstick, mamablog, batboy

Lipstick nummer 3 heeft een oranje bloem en tot mijn verbazing lijkt het dezelfde kleur als de 2 voorgaande lipsticks.

Ik probeer nummer 4 met een geel bloempje, nummer 5 met een groen bloempje en lipstick nummer 6 heeft een paarse bloem.

mamablog, batboy, magische lipstick

Allemaal hebben ze dezelfde kleur op mijn lippen en wanneer ik ze op mijn handpalm aanbreng is het ook één dezelfde kleur.

magische lipstick, mamablog, batboy

Long lasting

De lipstick blijft heel lang zitten, hardnekkig zou ik het bijna willen noemen en is ook waterproof. Wel jammer dat ze allemaal dezelfde kleur hebben, maar nu heb ik in ieder geval wel een mooi voorraadje en ze zien er super leuk uit!

 

Wat vind jij van deze magische lipstick?

 

 

 

 

 

 

11 gedachten over “Magische lipstick”

  1. Wat zien deze er tof uit zeg! Ik kan me voorstellen dat je ze graag allemaal wilt hebben! Wel jammer dat ze allemaal ongeveer dezelfde kleur hebben en er zo moeilijk af gaan. Nou ja… blijft in ieder geval mooi zitten dan 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *