mamablog, batboy, hema lipstick

Mijn favoriete oranje lippenstift

Rood staat mij niet, dan voel ik mij net een clown. Ik had een hele mooie zalmkleurige lipgloss, maar die is (bijna) op en helaas uit het assortiment. Het is nog helemaal niet zo makkelijk om de juiste kleur lippenstift te vinden, maar ik denk dat ik hem nu gevonden heb. Alleen hebben de jongens dan liever geen kusjes meer.

Lippenstift

Ik ben niet zo heel erg van de lippenstift, omdat ik altijd met lippenbalsem loop te smeren. Maar als ik dan lippenstift wil dragen vind ik oranje wel een mooie kleur.

Rode lippen vind ik bij anderen altijd erg mooi, maar bij mij is dat geen gezicht dan lijk ik net een clown.

Ooit (járen geleden) kocht ik bij Etos een mooie lipgloss. Dit was dé perfecte kleur voor mij, maar helaas hebben ze deze uit het assortiment gehaald. Ik heb hem nog steeds (ben gewoon erg zuinig 😉 ) en kan er nog iets uithalen. Deze heeft ook nog een heel handig spiegeltje.

lippen, etos, zalm, oranje, batboy, lipstick, lippenstift, lipstift

Opzoek naar een lippenstift

Er zijn heel veel verschillende kleuren lippenstift, maar de kleur oranje die ik zoek is erg moeilijk aan te komen, ze zijn het nét allemaal niet.

Toen vond ik bij Etos een oranje kleur van het merk ‘Kings Kisses’ ; een felle oranje kleur (wat eigenlijk niet de bedoeling was), maar toen ik hem eenmaal had aangebracht stond het erg mooi. Helaas behoud deze lippenstift zijn kleur helemaal niet en na een tijdje loop ik met rode lippen en is er geen spoor oranje meer te bekennen!

Hema lipstick

Onlangs kocht ik bij Hema de ‘Moisturising Lipstick’ nr. 25. Deze lipstick bevat hydraterende extracten, verzacht droge lippen, maakt ze soepel en glad en kost maar € 3,- .

Ik vind het een fijne lipstick:

 • Fijn om aan te brengen.
 • Plakt niet.
 • Voelt fijn aan op de lippen.
 • Behoud zijn kleur.
 • Goedkoop.
 • Heeft een mooie glans.

hema, lipstick, lippen, lippenstift, batboy, lipstift, oranje

 

hema, lipstick, lippenstift, etos, batboy, oranje

Kusjes

Het nadeel van deze lipstick is dat hij wel heel erg afgeeft, maar zoals ik al zei draag ik niet heel vaak lippenstift. Anders lopen mijn jongens er elke dag zo gek bij 😉 .

lippenstift, batboy, jongens, kusjes, hema, etos

Draag jij lippenstift en welke kleur het liefst? Heb je de lipstick van Hema al eens geprobeerd?

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 5 Comments
 1. Dewi schreef:

  Haha arme jongen 💙 Ik was ook altijd van de makkelijke lipgloss, maar de laatste tijd kleur op mijn lippen, rood;) ik zag een poos terug een foto van mij met vriendinnen die hadden allemaal lippenstift op, behalve ik. Ik vond mijzelf zo saai op de foto.. dat was dus de ommekeer ;))

 2. Volgmama schreef:

  Ik draag eigenlijk alleen op feestjes enzo. Meestal een zalmkleurtje. Zo’n oranje heb ik ook weet alleen ff niet van welk merk.

 3. Vlijtig Liesje schreef:

  Eigenlijk nooit meer; mijn man vindt het niet mooi. Dat motiveert niet.

 4. Héél zelden en dat zeker geen knalkleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.