robo fish, batboy, vissenkom, vissen, vis, action

Waarom de Robo Fish van Action rommel is

Vissen in huis vind ik altijd zo gezellig staan! Ik heb al vaak de Robo Fish van Action op internet voorbij zien komen dus besloten we deze leuke visjes te kopen. Maar zijn deze Robot vissen ook echt zo leuk of kan je beter echte vissen kopen?

Vissen de RoboFish

De robot vissen kan je kopen bij Action voor € 2,77. Er zijn verschillende soorten en wij kozen voor Nemo, want die ziet er echter uit.

robotvis, robot, vis, vissenkom, action, water, batboy, batterijen

Wanneer de vis in aanraking komt met water gaat hij meteen zwemmen. Er zitten al batterijen in de vis, maar je krijgt er ook 2 extra knoopbatterijen bij.

Wanneer de vis niet diep genoeg in het water zwemt kan je er (volgens de beschrijving) nog een extra gewichtje in plaatsen. Er zit geen extra gewichtje bij dus moet je zelf maar uitzoeken hoe je het visje zwaarder maakt.

Visje, visje in het water

Het eerste visje deden we in een kom, maar zwemmen deed hij niet. De batterijen waren al leeg! Gelukkig zaten er reserve batterijen bij en toen zwom de vis wild door het water.

Zijn vriendje moest er natuurlijk ook bij, want alleen is ook zo zielig. Het is erg grappig om te zien hoe de visjes in het water zwemmen en een extra gewichtje is niet nodig.

Deon verzorgt de vissen heel erg goed. De vissenkom staat in de speelkamer en wanneer ze er niet spelen haalt Deon ze uit het water, want anders blijven ze zwemmen en zijn de batterijen natuurlijk zo leeg.  Ze vallen echt bij de kinderen in de smaak! Sten blijft er maar naar kijken en denkt dat ze echt zijn.

De vissenkom

Een kleine kom met water is natuurlijk wel een beetje saai, dus besloten we om wat steentjes, nep plantjes en een grotere kom te kopen.

Maar op het moment dat we de kom wilden inrichten zwommen de vissen niet meer. De batterijen waren al leeg, terwijl ze niet eens de hele dag in het water zwemmen!

Het water wordt snel troebel, omdat ze ook nog afgeven.

robo fish, batboy, vissenkom, vissen, vis, action

Weggegooid geld

We hebben er niet eens een week plezier van gehad, dus ik vind het echt weggegooid geld. Jammer, want het staat wel gezellig!

vissen, batboy, vissenkom, robo fish, action

SpongeBob

Er is ook een Spongebob variant. En omdat we nooit kunnen kiezen hebben we deze ook meegenomen.

spongebob, action, kinderen, batboy

Hij beweegt zijn armen, draait rondjes en zwemt voor- en achteruit, maar ook hier niet lang plezier van gehad.

Ik vind het een miskoop en ben helemaal niet meer zo enthousiast.

action, batboy, robo, robot, action

Heb jij ook Robo vissen van Action, wat vinden jullie ervan?

Lees ook:

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 8 Comments
 1. Volgmama schreef:

  Hier zitten ze nog ingepakt voor de vakantie. Baal er nu al van dat ik ze gekocht heb. Kan je beter echte goudvissen kopen. Nu je de kom en alles toch hebt 😉

 2. Kimberly schreef:

  Kan je inderdaad beter echte visjes kopen, jammer hoor. Guppies zijn erg leuk en hoeven niet in verwarmd water maar kunnen prima op kamer temp. Dan heb je leuke kleine kleurrijke tropische visjes! Wat een teleurstelling dit

 3. Sophie schreef:

  Oei en onze zoon wilde er ook graag hebben 🙁

 4. He, wat jammer. Ik had ze nog niet gezien bij de Action, maar als ik ze tegenkom, laat ik ze wel liggen.

 5. Peter van der Bie schreef:

  Ik heb er één van mijn dochter gehad voor in mijn zelfgemaakte terrasvijver.
  Visje boef maar gaan. De activiteit wordt wel minder maar ik heb de 1e set batterijen pas na 6 dagen vervangen. En zelfs toen spetterde het visje nog even!
  Ik heb zeker niet gemerkt dat het visje afgeeft.
  Met het reservesetje batterijen gaan we nog vele uren plezier hebben. En dat voor een Action prijsje!
  Overigens zat er wel wat roest in het batterijcompartiment, dus 100% waterdicht is ‘ie niet.

  • Batboy schreef:

   Het is zeker niet duur, maar wij vonden hem erg tegenvallen. De batterij wat erin zat was al direct leeg. Fijn dat ze bij jullie goed bevallen.Geniet ervan, want staat wel heel gezellig in de terrasvijver!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.