spongebob, zevenjarige, irritante tekenfilms

Naar deze irritante tekenfilm kijkt mijn 7 jarige graag

In het begin was het nog wel even leuk, maar als je constant die irritante stem hoort is het op een gegeven moment niet meer grappig. Het is een drukke, lawaaierige en hectische tekenfilm en hij ziet zo geel als een kaassoufflé. Mijn zevenjarige is er helemaal weg van. Ik heb het natuurlijk over: Spongebob (met zijn stomme vierkante broek).

Irritante tekenfilms

Ik zou zo heel wat irritante tekenfilms op kunnen noemen, maar met stip op nummer één staat nu toch echt wel Spongebob Squarepants. Mijn zevenjarige is er helemaal weg van. Van een Spongebob spons voor onder de douche tot LEGO en van een Spongebob wekker met een mega irritant wekgeluid tot een zelfgemaakt T-shirt, hij heeft er bijna alles van. In Movie Park Germany heeft hij zijn helden in het echt gezien en dat was natuurlijk een onvergetelijke dag!

spongebob, irritante tekenfilm

Het T-shirt wat hij zelf heeft gemaakt is trouwens wel super leuk geworden, maar daar gaat het niet om. Die Spongebob vind ik mega irritant, maar ik kom er gewoon niet vanaf. Zelfs in Italië achtervolgd die stomme spons ons. Ten eerste moest hij al mee in de vorm van een knuffel én een tas en als klap op de vuurpijl verkochten ze op de camping bij de bakker Spongebob koeken.

irritante tekenfilms, spongebob

Terwijl ik dit artikel aan het schrijven ben, kijkt mijn zevenjarige naar, je raad het al, Spongebob. Veel herrie, maar toch kijk ik stiekem (zo af en toe). Ik probeer me voortestellen, wat er zo leuk aan is, maar heb geen idee.  Ik begrijp die Octo wel. Ok, de figuren zijn wel grappig om te zien, maar dan houd het ook echt op. Concentreren gaat moeilijk, deze tekenfilm heeft helemaal de overhand. Die luide stem en die vreselijke irritante lach, maar hij vind het leuk. Meer dan leuk, want hij gaat er helemaal in op.

Spongebob Squarepants

”Hij woont in een ananas diep in de zee: Spongebob Squarepants”. Als je dit liedje één keer hebt gehoord, zit je er de rest van de dag mee! Een dag is misschien nog wel te overzien, ik heb het al weken, wat zeg ik: maanden in mijn hoofd. Zijn slaapkamer is een Spongebob paradijs en die knuffel die hij heeft, heeft dezelfde irritante stem. Voor twee andere knuffels heeft hij zelf een bedje gemaakt. Meneer Krabs, Octo, Gerrit en de 5 andere Spongebobs knuffels liggen in zijn bed.

spongebob squarepants, zevenjarige

Opeens zet hij de tekenfilm eraf. Logisch, deze heeft hij pas 100 keer gezien. Maar dan zet hij er iets op wat misschien wel net zo erg is: ‘Pingu’. Ze spreken een taal wat helemaal geen taal is. Mijn zevenjarige kan het wel verstaan, zegt ie. Een paar pinguïns van klei die wat brabbelen. Een vader, moeder en twee kindjes waarvan één een baby. Ook van deze tekenfilm is het intro een oorwurm. Ik wil er niet naar kijken.

Bedtijd

Dan is het is bijna bedtijd. Mooi, die irritante tekenfilm zet ik er direct af en zet het nieuws erop. In zijn Spongebob pyjama (lees zijn zelfgemaakte Spongebob T-shirt) stapt hij in bed omringt door al zijn knuffels.

”Ik ben er klaar voor, ik ben er klaar voor”, ik hoor het Spongebob zeggen. Nou Spongebob: ik ben er klaar mee! Dan ga ik naar beneden en plof op de bank. Zo, nu is het tijd voor mijn serie: ‘Goede tijden, slechte tijden’. 

 

Wat vind jij de meest irritante tekenfilm?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 5 Comments
 1. Linda schrijft 't op schreef:

  Ik vind Spongebob ook een erg irritante stem hebben, net zoals Samson (van Gert).

 2. nicole orriens schreef:

  Eerlijk gezegd vind ik de moderne Disney films ook best irritant: ze zijn zo lawaaiig! Als mijn kinderen daar naar keken vroeger raakte ik altijd overprikkeld door de herrie.

 3. Tessa schreef:

  Ik keek vroeger altijd graag Woody Woodpecker. Mijn moeder werd er gek van. Helemaal toen ik zelf de videoband kon terug spoelen en alles opnnieuw ging kijken

 4. Janet schreef:

  Haha ik heb de Spongebob periode helemaal gemist (gelukkig) haha, ik keek vroeger wel naar Pokémon en dat soort dingen.

 5. Jouvence schreef:

  Haha, ‘ik ben er klaar mee’! Mijn vader vond het vroeger ook een irritant geluid van Spongebob als mijn zusje het keek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.