irritant, speelgoed

Irritant speelgoed met geluid

Speelgoed is voor kinderen natuurlijk geweldig, maar niet alles is even leuk, nee sommige dingen zijn vreselijk en maken ontzettend veel lawaai. Dit speelgoed is gewoon super irritant.

Irritant speelgoed

Ik kan daar niet zo goed tegen van die irritante speelgoed geluiden die non-stop doorgaan. Een irritante robot die ontzettend veel kabaal maakt en als ie op zijn rug ligt spartelt hij nog met zijn benen in de lucht en maar blijven schieten naar het plafond!

Of die verschrikkelijk Buzz Lightyear waarvan de uit-knop niet te vinden is en nadat ik het ding van de trap in de kelder heb gegooid bleef hij nog steeds een irritant raket geluid geven. Dagen hoorde ik hem nog onder aan de trap en uiteindelijk heeft hij het opgegeven.

Ook een brullende dinosaurus, ja de jongens vinden hem geweldig, maar ik irriteer me groen en geel aan die lopende dino. Als het nou een redelijk geluid is, maar dat is het echt niet hoor, het gaat je door merg en been. Hoe harder het geluid van het speelgoed, hoe meer kabaal de jongens maken en daar zijn ze aardig goed in.

Nee, speelgoed met geluid ben ik niet zo dol op, maar heb het toch gekocht. Stom? Ja misschien wel, maar tegenwoordig zit er in zoveel speelgoed geluid, dat je er bijna niet meer omheen kan.

Robot

Het was mijn moeder die ermee aan kwam: een robot voor Brent. Ik had haar nog gezegd om het niet te kopen, maar ze luisterde niet. Helaas gaf ze de robot inclusief batterijen en toen was er geen houden meer aan. Brent vond hem geweldig, maar als blikken konden doden had ik het wel geweten met die robot.

Wat een ontzettend kabaal komt er uit dat plastic geval en hij blijft maar doorgaan. Ik irriteer me daar zo aan, dat ik zelfs het geluid van de lopende benen niet meer kan aanhoren. Wat heeft mijn moeder mij aangedaan?

Hij blijft maar schieten en op mijn vraag of hij even uit mag, is het antwoord duidelijk: nee. Als hij even niet kijkt haal ik de batterijen eruit en zeg dat hij kapot is, maar die robot wijkt niet van zijn zijde.

Speelgoed zonder geluid

Brent is er zo wild mee aan het spelen, dat hij valt en daarbij is het klepje van de batterij geknapt. Ik ben nog nooit zo blij geweest met kapot speelgoed. ”Nu is hij kapot”, zeg ik tegen hem.

Niks is zo irritant als speelgoed dat maar non-stop door blijft gaan. Speelgoed met geluid is soms best ok, maar er zijn grenzen!

Wat vind jij het meest irritante speelgoed?

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 1 Comment
 1. Oma Will schreef:

  Eigenlijk vind ik al het speelgoed wat luid liedjes afspeelt irritant.
  Soms stopt het niet en moet je het uitzetten.
  Wat vaak niet lukt, want het wordt direct weer aangezet.
  Je kunt de batterijen er ook niet uithalen, want dan kun je b.v. niets meer met een kinderpiano.
  Geef mij maar speelgoed zonder geluid.
  Soms heb ik drie kleinkinderen over de vloer en dan is het een hels lawaai met al dat speelgoed wat door elkaar jammert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.