mamablog, disney junior party, batboy, kleuterbios

Kleuterbios Disney Junior Party

Wil je alvast een leuke afsluiter van de zomervakantie plannen met je kleuter(s)? Op zondag 2 september organiseert Kinepolis weer een speciale Kleuterbios met Disney Junior Party!

Kleuterbios

Elk kwartaal kunnen kleuters bij Kinepolis genieten van de Kleuterbios Disney Junior Party, met altijd een vermakelijk programma van drie wisselende afleveringen van de leukste Disney Junior series.

In deze nieuwe editie schittert Mickey Mouse op het grote bioscoopscherm niet alleen als enthousiaste presentator, maar is hij ook te zien in een aflevering van zijn eigen serie: Mickey and the Roadster Racers. De andere twee afleveringen die op het witte doek te bewonderen zijn: Puppy Vriendjes en Leeuwenwacht. ‘Mickey and the Roadster Racers’ en ‘Puppy Vriendjes’ zijn nieuwe afleveringen, die nog nooit op tv zijn geweest.

Stilzitten is niet de bedoeling

Vanaf het witte doek spoort Mickey Mouse de kinderen aan om vooral lekker mee te zingen en te dansen. Twee uur lang stilzitten is dus niet de bedoeling!

Speciaal voor de Kleuterbios wordt tijdens de voorstelling het geluid in de zaal iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Ook worden er kleurplaten uitgedeeld en aan het eind van het event krijgen alle kinderen een leuke goodie en een filmdiploma. Een onvergetelijke bioscoopervaring voor de allerjongste filmhelden!

Praktische info

De Kleuterbios is speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar op zondag 2 september.

 • Aanvang: 10:00 uur, 10:30 uur start de film.
 • Duur: 67 minuten
 • De film is te zien in Kinepolis: Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Hoofddorp (CineMeerse), Huizen, Groningen, Oss, Schagen (CineMagnus), Utrecht (Jaarbeurs) en Zoetermeer.

Winactie

Heb jij zin om met je kleuter naar de Kleuterbios te gaan om samen de zomervakantie in stijl af te sluiten? Wij mogen namelijk 2 vrijkaarten weggeven!

 • Like dit bericht en onze Facebookpagina.
 • Reageer hieronder (met een geldig e-mailadres) of op onze Facebookpagina
 • Deel dit bericht.

Helaas deze actie is gesloten.

De winactie loopt van 02.08.2018 t/m 08.08.2018 . Daarna word de winnaar bekend gemaakt.

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Lees ook: Disney On Ice

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 11 Comments
 1. Dhini schreef:

  I love Disney! Leuk dat je bioskaarten weggeven. Ik sla deze winactie over. Ik gun andere deelnemers

 2. Sab schreef:

  Jaaaaa wat super leuk. Wilde van de week al naar de bioscoop maar is nog te jong voor de meeste films dus dit zou geweldig zijn. Ga héél hard duimen

 3. Lindsey roosen schreef:

  Wat leuk zeg!
  Dat zou mijn kleuter helemaal geweldig vinden! Ik doe graag mee voor hem ❤️

 4. Sabine Hensens schreef:

  Wat leuk!! Ik wist helemaal niet dat dit bestond 🙂
  Mijn kleine man is bijna drie en ziet zijn “grote” zus wel eens met mama naar de bioscoop gaan. De laatste keer was hij teleurgesteld dat hij niet mee mocht. Ik weet gewoon zeker dat hij nog niet zo lang kan stil zitten en de meeste films zijn bovendien 6+ dus daar wachten we gewoon nog even mee.

  Dit is natuurlijk wel een hele leuk mogelijkheid om hem toch eens mee te kunnen nemen en zijn grote held Mickey Mouse op een MEGA scherm te zien! Wat een beleving voor mijn kleine mannetje!!

 5. Carola van Nuil schreef:

  Wat leuk zeg! Mijn zoontje Tijl is al zeker 3 jaar dol op Mickey. Hij heeft 4 knuffels in zijn bed, allemaal Mickey spullen die zijn tante meeneemt uit Disneyland, pantoffels, een magische ToverMickey hoed en sinds kort zelfs een Mickey Mouse spiegel in zijn kamer! Een heuse fan dus 😊
  Naar de bios waar Mickey op het grote scherm speelt zou dus ook erg gaaf zijn!

 6. G.T. schreef:

  Leuk, ik had deze datum van de Kleuterbios al in mijn agenda gezet. Lijkt me een leuke eerste kennismaking met de bioscoop voor mijn peuter.
  Maar, ik heb helaas geen FB; kan ik dan toch meedoen ook al voldoe ik niet aan de voorwaarden?

 7. Jainy Ripzaad schreef:

  Oeeeee kan nog net meedoen met jouw leuke win actie!! Ik wil heeeeeel graag met mijn lieve kleuter fayley naar de bios! Het is voor haar t meest toffe uitje. Dol wordt ze er van! En dan ook nog eens Disney, we love it ❤️ We gaan duimen voor dit leuke uitje!

 8. Tamara van beek schreef:

  Dat is leuk voor mijn bijna kleuter! In september start hij officieel op de kleuterschool en zou natuurlijk heel gaaf zijn als hij zo’n speciale kleutermiddag mag meemaken in de bioscoop!
  Dus gedeeld, geliked, (volgen deden we al) en bij deze dus mijn reactie.
  Nu heel hard duimen!

 9. Sab schreef:

  Oh jaaaaa super graag. Wat zal ik m’n lieve jongen hier een groot plezier mee doen. Net terug van vakantie waar ie oorontsteking opliep en dus niet meer kon zwemmen. Wat zal ik ‘m hiermee blij maken. Ik ga héél hard duimen

 10. Manon Laurier schreef:

  Leuk! Gezellig een uitje met mijn dochtertje. Dit gaat ze vast geweldig vinden. En dan gaat ze ook voor het eerst naar de bioscoop!

 11. Lindsey roosen schreef:

  Leuk zeg! Wat zou ik mijn tygo van 4 hier blij mee kunnen maken!
  Doe heel graag mee voor hem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.