lippen, masker, lippenmasker

Is een lippenmasker dé manier om van droge lippen af te komen?

Zoals jullie weten loop ik altijd met lipbalsem in mijn tas, want ik kan echt niet zonder! Een lippenmasker zou hier verandering in kunnen brengen. In Azië zijn deze maskers een echte hit en veel celebrities zweren erbij. Met dit masker ben je voor eens en altijd af van droge en gebarsten lippen. Zou ik dan nu voor eens en altijd geen lipbalsem meer nodig hebben?

Lippenmasker voor zachte lippen

Wanneer je last hebt (zoals ik) van droge en gebarsten lippen zou het lippenmasker dé oplossing hiervoor zijn om er voor eens en altijd af te zijn. Dit lijkt mij echt ideaal! Het masker bevat hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die er voor zorgt dat de huid jong en vochtig blijft. Daarnaast bevat het masker planten collageen, Aloë Vera en honing.

De verpakking

Het lippenmasker zit in een zakje en de verpakking ziet er super leuk uit, alleen daarom zou ik het al kopen!

lippenmasker

Ik scheur het zakje open en haal het masker eruit. Het masker ligt in een plastic malletje waar je hem na gebruik ook weer in kan leggen. Het voelt een beetje gel-achtig aan en is geurloos.

masker

Hoe het masker te gebruiken

Ik plaats het masker op mijn lippen en het blijft redelijk goed zitten. De eerste week gebruik je het masker dagelijks ongeveer 20 minuten, daarna 2 à 3 keer per week.

lippenmasker

Lang stilzitten kan ik niet dus vouw ondertussen de was op en het lippenmasker blijft redelijk op z’n plaats zitten. Soms moet ik het nog even iets aandrukken, omdat het een beetje loslaat, maar je kan gewoon je ding doen (behalve praten dan 😉 ) . Natuurlijk vragen de jongens: ”Mama, wat heb jij op je lippen?”. ”Mama clown, afdoen”, zegt Sten. En ja dan kan 20 minuten best lang duren voordat ik antwoord kan geven.

Geen gezicht

Nee, mooi is anders en ik hoop maar dat de deurbel niet gaat! Het masker voelt verkoelend aan en soms voel ik een beetje een tinteling. Zoals je kan zien laat het onderaan iets los, maar het gaat om de lippen en daar blijft het wel plakken.

lippen

 

Resultaat van het lippenmasker

Na 20 minuten kan het masker eraf. Mijn lippen voelen eigenlijk nu juist nóg droger en stroever en ik heb eerlijk gezegd direct behoefte aan mijn lipbalsem (wat ik dan ook maar meteen doe). De dagen erna gebruik ik elke dag 20 minuten lang het masker, maar ik kan niet zeggen dat mijn lippen nu gladder en zachter zijn.

Het lippenmasker berg ik elke keer weer netjes op in het malletje en het zakje, maar het zakje kan je niet afsluiten en aan de zijkanten begint het al uit te drogen. Hier mogen ze wel een andere oplossing voor zoeken. Hoe lang dit masker goed blijft en hoe lang je het kan gebruiken staat er helaas niet bij.

lippen

Ik vind het niks voor mij en houd het bij mijn lipbalsem. Heb ik al die tijd mooi voor joker gelopen!

Heb jij weleens gehoord van een lippenmasker? Zou jij een lippenmasker gebruiken of heb je het al eens gebruikt?

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking en bevat een opgestuurd product.

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 13 Comments
 1. Leonie van Mil schreef:

  Nog nooit van gehoord. Grappig. Jammer dat het niet werkt

 2. Volgmama schreef:

  Haha het ziet er ook grappig uit. Als het zou werken zou ik het misschien overwegen. Ik ben benieuwd naar het zwarte masker, daar hoor ik namelijk wel goede verhalen over.

 3. Vlijtig Liesje schreef:

  LOL! Wat een fijne review. Dit moet ik dus duidelijk niet kopen. Fijn dat je het geprobeerd hebt en je ervaringen deelt.

  Het ziet er wel heel grappig uit.

 4. Wat een geweldige recensie. Ik had er nog nooit van gehoord, maar ken wel een variant voor je handen (die ook niet echt werkt overigens).

 5. Patricia schreef:

  Wel leuk voor carnaval 😉 vooral op zo’n dag dat je je stem toch al kwijt bent.

 6. Mirjam schreef:

  haha geweldige foto’s! Jammer dat het niet werkt, het leek mij ook wel wat, want ik ben ook altijd aan het smeren.

 7. Merel schreef:

  Jammer dat het niet werkt, zeker als je zolang met zo’n ding op je gezicht hebt gelopen.

 8. Yvonne schreef:

  Het ziet er inderdaad een beetje vreemd uit haha. Jammer dat het niet heeft gewerkt..

 9. Het levert in iedergeval wel wat anders op en dat is een grappig gezicht! Jammer dat ze het niet goed werkt… Ik ben meer van het scrubben met mijn zelfgemaakt koffie scrub.

 10. kim schreef:

  Ohh wat jammer! Ik zie hem steeds vaker voorbij komen op Instagram. Dacht echt… dat is een wondermiddel. Maar niet dus! Hmm zonde! Ik hou het dan ook gewoon bij lippenbalsem ha

 11. Dyonne Bakker schreef:

  Grappig! Nog nooit van gehoord. Jammer dat het voor jou niets is!

 12. Eke schreef:

  Oké, kan ik dus skippen van mijn wish list. Goede en duidelijke review!

 13. Gabriëlle schreef:

  Super grappig! Het ziet er niet uit maar het lijkt mij wel leuk om een keertje te proberen 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.