aangename, badkamer, tips

Tips voor een aangename badkamer

De badkamer is een ruimte waar iedereen dagelijks komt en je deze ook moet delen met meerdere personen. Iedereen wil graag zijn spullen kwijt kunnen én de ruimte hebben. Met deze tips maak jij een aangename badkamer voor het hele gezin.

Een aangename badkamer

Als ik iets vervelend vind is het wel het samen gehannes in de badkamer. Ik vind het ontzettend irritant als ik bezig ben met bijvoorbeeld tandenpoetsen en er staat mij één in de weg. Vooral ’s morgens kan ik mij daar best aan irriteren (iets met een ochtendhumeurtje ‘) ).

De badkamer moet hier gedeeld worden met vier mannen en als deze ruimte niet zo groot is, wordt dat delen best lastig. Met deze tips zorg je voor een aangename badkamer.

Ruimte

Over het algemeen zijn de meeste badkamers niet zo heel groot. Met meerdere personen in huis is het wel zo prettig om de ruimte te hebben aangezien iedereen altijd tegelijk in de badkamer moet zijn.

Spiegel

Plaats een grote spiegel in de badkamer. Dit zorgt ervoor dat de ruimte een stuk groter oogt.

Wastafel

Niks is zo vervelend als je met meerdere personen voor de wastafel staat om je tanden te poetsen. Met een lange wastafel of twee wastafels naast elkaar heb je meer ruimte en staat niemand elkaar in de weg.

Opbergruimte

Plaats niet te veel meubels in de badkamer. Kasten nemen veel ruimte in beslag. Onder de wastafel is altijd plek voor een kast waar je bijvoorbeeld de handdoeken in kwijt kan. Zo neemt een kast de minste ruimte in beslag.  Maak veel gebruik van planken om je spullen op te bergen.

Zet niet overal flesje en potjes neer, dit oogt rommelig en vol. Wanneer ieder zijn spullen in een mandje opbergt en op de plank zet heb je al je eigen spullen bij elkaar en is het netjes opgeborgen. Als er niet te veel spulletjes rondslingeren scheelt dat ook weer met schoonmaken.

aangename, badkamer

Verlichting

Kies voor lampen die je kunt dimmen. Soms heb je fel licht nodig en wanneer je wilt genieten van een momentje voor jezelf is het fijn als je de lampen kunt dimmen.

Gezellig

Zorg ervoor dat de basis van de badkamer neutraal is. Werk met natuurtinten en neutrale kleuren, dit oogt rustig en strak. Wil je  meer sfeer en kleur aan de inrichting geven? Kies dan voor één uitgesproken kleur en zorg dat deze dan ook allemaal dezelfde kleur hebben en niet allemaal verschillende kleuren blauw.

Een plant(je) in de badkamer zorgt ook voor sfeer en gezelligheid. Daarbij een lekker muziekje van een bluetooth speaker zorgt voor een aangename badkamer voor het hele gezin.

aangename, badkamer

De ideale badkamer

De badkamer ontwerpen naar je eigen wensen doe je heel eenvoudig met deze tips. Wil je je badkamer een totale make-over geven om te zien of er wel ruimte is voor bijvoorbeeld een dubbele wastafel of een bad en of het in je budget past? Met een handige 3D tool is het nóg eenvoudiger en zorgt ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van de ruimte.

Ontwerp in 5 stappen een badkamer in je eigen stijl. Je ziet meteen hoe jouw droombadkamer eruit gaat zien. Zo kan het hele gezin optimaal genieten en nog vele uurtjes doorbrengen in deze heerlijke ruimte!

 

 

Misschien vind je dit ook interessant:

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 1 Comment
  1. Nathalie schreef:

    Hier te veel prullaria in de badkamer staan. Oeps..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.