kapstok, industrieel

Industriële kapstok

Onmisbaar in je interieur is een kapstok. Nick maakte een industriële én multifunctionele kapstok met genoeg opbergruimte voor jassen, tassen en schoenen.

Kapstok

Met 5 personen in huis hebben we aardig wat jassen, maar niet alleen de jassen hingen over elkaar aan de kapstok er werden ook tassen en schoenen neergekwakt.

Ik had echt ruimte gebrek en was opzoek naar een multifunctionele kapstok waar we al onze spullen kwijt konden, want dit kon zo echt niet meer.

kapstok, industrieel

De gang

Ik was de hele gang zat. Het behang stond mij niet meer aan, de lampen pasten niet meer bij de rest van het interieur en de kapstok was mijn grootste ergernis.

kapstok, industrieel

We besloten om de gang een make over te geven en samen met de jongens trokken we met plezier het behang eraf.

industrieel, kapstok

We kozen voor een mooie kleur groen op de muur, liet twee stoere lijsten maken, kocht een spiegel en een nieuwe lamp. De meubeltjes die niet meer in ons interieur passen heb ik verkocht.

kapstok, industrieel

Industrieel

Nu dus nog een industriële kapstok mét genoeg opbergruimte. Ik had wel een idee, maar er was één probleem: Nick moest de kapstok zelf maken. Gelukkig stemde hij in, maar geduld stond bovenaan.

Bij Gamma kochten we steigerbuizen en haken, helaas is de levering van de haken erg slecht en wachten we nog op 10 haken.

kapstok, industrieel

Een lockerkast past perfect in de industriële stijl en deze bestelde ik op internet. Hij is van het merk WOOD en deze heeft drie deurtjes. Hier berg ik de tassen voor school, zwemmen en mijn eigen tas in op. Nu heb ik ze ook niet meer slordig in de gang liggen.

Aan de zijkant van de lockerkast heeft Nick eiken planken bevestigd.

industrieel, kapstok

Nick maakte een bankje (eiken hout) met daaronder een lade op wieltjes en drie vakken. Voor elk van de jongens een eigen vak. Op het bankje kunnen ze zitten om hun schoenen aan te trekken en alle spulletjes zijn netjes opgeborgen.

kapstok, industrieel

Bovenop de plank wil ik nog metalen bakken zetten in de kleur groen of zwart, maar ik kan de juiste maat nog niet vinden. Ze zijn of te groot of te klein.

kapstok, industrieel

Ik ben super blij met de kapstok. Hij is stoer, heeft genoeg opbergruimte en past perfect in ons interieur.

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

9 gedachten over “Industriële kapstok”

  1. Echt super stoer en mooi deze kapstok, makkelijk ook de kast er bij, wij hebben een zelfgemaakte schoenen kast en daar kunnen ze ook op zitten om hun schoenen aan te doen, ideaal. Mooie kleur ook in je gang nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *