unieke, mamablog, batboy

Unieke wanddecoratie zelf maken

Voor de hal was ik opzoek naar stoere wanddecoratie, maar kon niet echt slagen. Nu hangt er iets speciaals in de hal, want deze stoere doeken met handgemaakte lijsten heeft niemand en heb ik dus unieke wanddecoratie.

Wanddecoratie

In een vorig artikel laat ik foto’s zien van onze hal. Het behang was ik echt helemaal zat en na 10 jaar mag er ook wel wat verandering komen, toch?

De kleur was een lastige klus, want ik ben zo slecht in kiezen, maar we zijn uiteindelijk gegaan voor een soort groen: ‘Klasse’ van Perfection. Ik ben helemaal tevreden en het ziet er al stukken beter uit! We zijn er nog lang niet, want Nick gaat nog een kapstok en een kastje maken.

Ik kocht een industriële spiegel , maar wilde nog iets voor aan de muur.

wanddecoratie, mamablog, batboy, unieke

Keukendoek

In de folder van Zeeman zag ik hele gave keukendoeken voor iets meer dan €1,-, die wilde ik hebben! Als een speer reed ik naar Zeeman en ik had geluk, want veel lagen er al niet meer.

Als keukendoek zijn ze natuurlijk ook super, maar deze wilde ik graag inlijsten en aan de muur hangen. De maat lijst die ik hiervoor nodig heb is natuurlijk niet te vinden, maar met een timmerman in huis moet dat geen probleem zijn lijkt me? Ik vroeg Nick om lijsten te maken en gaf de maten door. Daarbij vertelde ik hoe ik het wilde hebben: brede planken.

Afschuwelijk lelijk

Nick was niet echt snel, maar na 2 weken kwam hij thuis met de lijsten. Ik was blij dat ze gemaakt waren, maar zoals je misschien weet liggen we qua smaak niet echt op één lijn. Nick zijn idee van stoer en robuust is heel anders en hij kwam thuis met super lelijke eiken lijsten.

Dit is totaal niet mijn smaak en vind ze echt spuug lelijk dus liet ik ze elders maken, namelijk bij Hubo in Hengelo. Ik vertelde mijn idee en vroeg of hij de doeken ook wilde vastnieten.

unieke, mamablog, batboy

Unieke wanddecoratie

De lijsten zijn erg gaaf geworden (al denkt Nick daar anders over). Zelfs de vouwen uit de keukendoeken zijn eruit en hij heeft ze super strak getrokken. Er is zelfs nog een haakje aangemaakt zodat ik ze meteen kon ophangen.

unieke, mamablog, batboy

unieke, mamablog, batboy

batboy, mamablog, unieke

Industrieel

Ik vind ze super gaaf en dit past perfect in een stoere en industriële inrichting. De hal begint er stukje bij beetje steeds meer op te lijken en kan niet wachten tot de rest klaar is.

Dus heb jij een gaaf doek (keuken-, theedoek of misschien wel een speciaal shirt) die perfect is om in te lijsten? Laat dan een lijst speciaal op maat maken en je hebt je eigen unieke wanddecoratie!

wanddecoratie, mamablog, batboy, unieke

Wat vind jij van mijn wanddecoratie?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
  1. Wat een leuke DIY. Je moet maar op zo’n idee komen. Erg leuk!

  2. Nicole Orriëns schreef:

    Ik vind ‘m briljant zeg! Geweldig dat je op die manier een keukendoek van de Zeeman tot decoratie kunt promoveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.