mamablog, batboy, boys

Boys Fashion

Het was echt weer tijd voor de boys om nieuwe kleding voor ze te shoppen en ik ben goed geslaagd bij Schattige Babykleertjes.  

Fashion voor Boys

De zomerkleding kan worden opgeruimd. Veel kan doorgeschoven worden en wat Brent volgend jaar niet meer past gaat de kast uit en breng ik naar de kringloop. Zakken vol wat Brent volgend jaar niet meer past heb ik uit de kast gehaald en dus is er weer ruimte voor iets nieuws.

Ik ben eigenlijk nog niet echt wezen shoppen voor de boys, maar dat is wel nodig. Om de stad in te gaan en kleding te shoppen met de jongens is geen goed plan dus dan is online shoppen dé ideale uitkomst!

Online shoppen

Bij Schattige Babykleertjes hebben ze niet alleen maar babykleertjes. Hier kun je terecht voor kleding van je newborn tot tiener van merken zoals: B.Nosy, Name It, Dirkje, Noppies, Blue Seven, 22LegendsTumble ‘N DryVingino en nog veel meer.

Voor Sten en Brent shopte ik kleding van het merk Blue Seven. Sten heeft echt weinig truien en dat is voor de winter natuurlijk wel een must. Deze stoere trui ‘Tokyo League’ met leeuw viel mij meteen op.

Ik bestelde voor hem maat 116 en de trui valt mooi op maat.

batboy, mamablog, boys

Brent draagt de longsleeve ‘Tokyo League’, ook met een leeuw. Met dit lekkere zonnetje kan een longsleeve prima en straks als het kouder wordt een leuk vest erover.

boys, mamablog, batboy

boys, mamablog, batboy

mamablog, batboy, boys

Voor Deon bestelde ik een sweater en een spijkerbroek.

Deon is echt toe aan nieuwe broeken, want hij groeit zo hard. Ik bestelde een spijkerbroek van Blue Seven. Deze spijkerbroek draagt erg fijn, want er zit stretch in.

boys, mamablog, batboy

De sweater ‘Weslaco’ is van Noppies.

boys, mamablog, batboy

boys, mamablog, batboy

Lekker stoer met een capuchon!

boys, mamablog, batboy

De volgende dag in huis

Ik vind het ideaal om bij Schattige Babykleertjes kinderkleding online te bestellen. Het is een overzichtelijke webshop en er is een ruime keus met veel mooie merken.

Wanneer je voor 23.30 uur je kleding bestelt, heb je het de volgende dag al in huis, super snelle service dus!

boys, mamablog, batboy

batboy, mamablog, boys

Bestel jij wel eens kinderkleding online? Waar shop je dan meestal?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Een gedachte over “Boys Fashion”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *