weekoverzicht, feest

Feest met Cake in de week

‘Cake in de week’ is geen recept voor een lekkere cake, maar een kijkje in de afgelopen week. Het begon heel treurig met een crematie, maar eindigde met een feest.

Maandag

Het is altijd even inkomen zo’n maandag. De wekker wekt me om 6.15 uur en ik stap moe uit mijn lekkere warme bed. Ik was graag nog even blijven liggen, maar ik spring meteen uit bed.

Nadat ik de jongens op de fiets naar school heb gebracht ga ik thuis even stofzuigen, wasjes draaien en wat andere huishoudelijke klusjes doen.

’s Middags gaan we met z’n vieren naar het zwembad, want Deon heeft zwemles. Als we thuis zijn kan de ovenschotel in de oven.

Verjaardag en crematie

Vandaag is het dinsdag en Brent is jarig. Mijn kleinste ventje is alweer 3 jaar, jeetje wat gaat dat snel! We vieren het vandaag niet, dat doen we zondag. Vandaag hebben Nick en ik een crematie, de buurman is plotseling overleden.

De oudste twee jongens gaan even naar school, daarna brengen we ze naar mijn schoonouders. Het wordt best wel laat en zin om te koken heb ik ook niet meer. Als we naar huis rijden eten we onderweg iets.

Woensdag sneeuw

Sneeuw, wat een feest en wat zijn de jongens enthousiast! Mijn plan was om met de slee naar school te gaan, maar die heeft het begeven. Het ruggensteuntje is geknapt en dus moeten we de fiets pakken.

Als ik thuis ben pak ik de sneeuwschuiver en ga met Brent het pad aanvegen bij de voordeur. Na het schuiven pak ik de auto en boodschappen doen.

’s Middags gaan we naar buiten in de sneeuw. Baal wel van de slee, maar ijsbellen blazen is ook erg leuk om te doen.

Donderdag verkleeddag

Mijn moeder komt elke donderdag, super gezellig! Dat vinden de jongens ook en zijn altijd zo enthousiast als ze oma zien. Ze blijft eten en brengt de jongens ’s avonds naar bed.

Deon zijn carnavalspak is binnen (met leuke winactie). Hij vind hem helemaal geweldig, maar ik niet, ik heb een hekel aan clowns. De jongens zijn de hele middag verkleed en maken elkaar bang. Sten in zijn weerwolfpak en Brent is Spiderman.

clown, verkleedpakken

LEGO shoppen

Intertoys in Nordhorn gaat weg. Nu kwam ik daar zelden, maar toevallig liep ik er langs en zag grote plakkaten aan het raam hangen: ALLES MOET WEG! Als je dit in Nederland ziet, krijg je vaak niet meer dan 20% korting, maar hier was dat wel even anders, want alles moest echt weg.

Op al het speelgoed kreeg je 50% korting en op sommige artikelen zelfs 70%! Als en dolle rende ik door de winkel, maar de helft van de winkel was al leeg. Tja, dat heb je al je te laat bent. Ik scoorde nog wel een paar dozen LEGO en wat cadeautjes voor Brent. Met 4 volle tassen liep ik de winkel uit.

De LEGO bewaar ik mooi voor als Deon of Sten jarig zijn of aan het einde van het jaar met Sinterklaas en Kerst. Van LEGO krijgen ze nooit genoeg.

Nick is vrij en eindelijk kan hij beginnen met het maken van de kapstok. Alles jassen en schoenen liggen nu op een hoopje in de gang en ik wordt er helemaal gek van!

Opruimwoede

Vandaag boodschappen doen voor het feestje van Brent en de taart ophalen.

Daarna kreeg ik een soort van Marie Kondo vlaag, want het is tijd om de kelder eens flink op te ruimen. Eerlijk gezegd heb ik nog nooit naar het programma gekeken, maar weet wel dat het met opruimen te maken heeft.

Ons hele huis is onderkelderd en de kelder bestaat uit vijf kamers. Genoeg opbergruimte zou je denken, maar het staat behoorlijk vol. Ik besloot om eens wat spulletjes te verkopen.

Ik zette een aantal meubeltjes op Marktplaats en een Duitse Facebook verkoopgroep. Binnen no-time stroomden de reacties binnen en heb binnen een dag bijna €100 verdient! Dat werkt verslavend en dus zette ik er nog meer op. Eén ruimte ziet er nu super strak uit en ik moet zeggen dat voelt ook wel heel erg lekker!

Ik heb het geld ook weer meteen uitgegeven (oeps), want zag een heel gaaf kastje van Duverger op Marktplaats wat precies in ons interieur past. Het is wel een uur rijden, maar Nick haalt het graag voor mij op. Zodra het kastje staat zal ik een foto plaatsen.

Cake hebben we ook gemaakt dus ‘Cake in de week’ (keek in de week) is wel toepasselijk nu 😉 .

Feest

Vandaag is het feest, want we vierden de verjaardag van Brent. Taart als ontbijt, dat is toch écht feest!

weekoverzicht

Het was een drukke dag en Brent is ontzettend verwend. Hij heeft PlayBig van Peppa Big (soort Duplo), dinosaurussen, auto’s en een coole RC Dozer Racer van Little Tikes gekregen waar ik je binnenkort meer over vertel.

Hoe was jou week?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.