kleine cadeautjes, cadeautjes, kerst

Kleine cadeautjes voor in de sok

In Duitsland zetten we geen schoen, maar hangen we de sok en komt de Kerstman cadeautjes brengen. Een klein cadeautje voor in de sok mag zeker niet meer kosten als €5,- , maar wat stopt de Kerstman voor de jongens in de sok?

Kleine cadeautjes 

Soms vind ik het best wel lastig om kleine cadeautjes te kopen voor in de sok, want de ene keer vinden ze dit helemaal geweldig en een paar weken later vinden ze iets anders weer helemaal te gek. Ik koop graag op tijd cadeautjes, maar handig is dat niet altijd. Voor een cadeautje in de sok is €5,- echt de max. Ideaal om je kleine cadeautjes te shoppen bij Action of scoor iets op de rommelmarkt of bij een kringloop.

Snoep

De jongens mogen vier of vijf keer hun sok bij de haard hangen. Naast kleine cadeautjes krijgen ze ook snoep zoals een kindersurprise ei in kerststijl, zuurtjes of een chocolade Kerstman in hun sok.

sok, kleine cadeautjes

Fortnite

Deon is nu helemaal idolaat van Fortnite. Het spel speelt hij niet, maar hij vind de figuren helemaal geweldig. Bij Kik in Duitsland verkopen ze spullen van Fortnite zoals sleutelhangers en figuurtjes en dus kon ik los gaan. Zelf wordt ik er dan ook helemaal hebberig van en kan gewoon niet kiezen wat ik nu moet kopen en dus kocht ik een beetje meer dan de bedoeling was. Niet heel erg, want Sinterklaas komt wel op school waar Deon Nederlandse les heeft en dus krijgt hij toch nog iets van Sinterklaas. Voor €2,99 heb je al een sleutelhanger dus dit is een perfect sok cadeautje.

cadeautjes, sok, kerst

LEGO

Sten wil eigenlijk alleen maar LEGO en dan het liefst poppetjes. Bij AliExpress bestelde ik vorig jaar voor Deon Scooby Doo LEGO en nog wat losse poppetjes. De poppetjes heb ik altijd nog bewaard en dat komt nu mooi uit.

kleine cadeautjes

Peppa Big & dino’s

Het wordt al iets minder tussen Brent en Peppa Big, maar hij vind het nog steeds leuk. Ik kocht een treintje (dit was ook het duurste cadeautje €4,99) en een Peppa Big surprise huisje waar een klein figuurtje in zit. De dino’s scoren nog steeds goed bij Brent dus die mogen niet ontbreken in zijn sok. Bij Action kocht ik een potje slijm met een dino erin en op de rommelmarkt een opdraai dino.

kleine cadeautjes, cadeautjes

De sok cadeautjes zijn binnen, nu alleen de grote cadeaus nog voor onder de kerstboom.

 

Hoe vaak mag jouw kindje de schoen zetten en wat geef je maximaal uit voor kleine cadeautjes in de schoen?

Lees ook:

 

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.