halloween kostuum, verkleden, weerwolf, mamablog, batboy

Weerwolf kostuum voor jongens

Mijn jongens zijn dol op verkleden en hoe enger, hoe beter! Vandaag een OOTD voor jongens (want zo lopen ze er het liefst bij) een Halloween weerwolf kostuum.

Verkleden

De jongens zijn dol op verkleden. Afgelopen zomer was het super warm, maar dat maakt de jongens niks uit, want er is niks leuker dan verkleden. Zo kunnen ze in de huid van iemand anders kruipen en ben je opeens een stoere superheld of een gevaarlijk monster!

Brent  kruipt het liefst in de huid van Spiderman of laat zich aankleden door Deon. Sten heeft meestal verschillende kledingstukken aan (een allegaartje dus 😉 ) en voor Deon geldt; hoe enger hoe beter.

weerwolf, mamablog, batboy

Weerwolf kostuum voor jongens

Van Halloween verkleedkleding tot prinsessen, bij Vegaoo is er ontzettend veel keus. Kinderen, maar ook volwassenen kunnen hier hun favoriete outfit scoren. Hoewel het nog even duurt voordat het Halloween is, kozen Deon en Sten afzonderlijk van elkaar een weerwolf kostuum voor kinderen uit.

weerwolf, halloween kostuum, batboy, mamablog

Het kostuum van Deon bestaat uit een longsleeve, vingerloze handschoenen en een masker. Het masker bedekt ongeveer de helft van het gezicht. De longsleeve is bedrukt met een opengescheurd motief aan de voorkant. De mouwen eindigen in punten voor een versleten effect en de rechtermouw is ingeknipt.

weerwolf, mamablog, batboy

verkleden, mamablog, batboy

Sten heeft wel een heel eng weerwolf kostuum uitgekozen en hem zou ik echt niet in het bos willen tegenkomen!

batboy, mamablog, verkleden

Sten zijn kostuum bestaat uit een masker, longsleeve en een broek. Het masker bedekt je hele gezicht (ook de achterkant) en is best warm. Dit pak is de helft goedkoper dan die van Deon wat mij eigenlijk een beetje verbaasd. Het pak van Sten is veel mooier en helemaal compleet (behalve de handschoenen) en stiekem heeft Deon wel een beetje spijt van zijn keuze.

Momster

De jongens vinden het geweldig om weerwolf in het bos te spelen en achter hun kleine broertje aan te rennen. Brent vind het helemaal niet eng, maar zodra ík het masker van Sten zijn kostuum opzet gillen ze als meisjes weg en daar kan ik hun ook wel gelijk in geven toch?!

mamablog, batboy, verkleden

verkleden, mamablog, batboy

Als wie of wat verkleed jouw kindje zich graag?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 2 Comments
  1. Zo goedemorgen hey! Ik zat hier zo relax totdat ik dit masker zag. Net echt, maar wel leuk voor Halloween. Mijn kids zouden zo’n kostuum ook wel cool vinden.

  2. Charel schreef:

    Wat stoer zeg haha!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.