hanglamp, batboy, mamablog

Hanglamp in de kinderkamer

Verlichting is één van de meest belangrijkste onderdelen van je huis. In de slaapkamer wil je natuurlijk geen fel licht, maar juist sfeerverlichting. Een hanglamp past in vrijwel elke ruimte en maakt de slaapkamer compleet.

Hanglamp

Er zijn veel verschillende soorten lampen voor in de slaapkamer. Denk aan een plafondlamp, wandlamp, hanglamp, bureaulamp of een nachtlampje.

Verlichting is een belangrijk onderdeel van de slaapkamer, ze bepalen immers de sfeer. Als basis word er vaak een hanglamp aan het plafond bevestigd en dit is ook vaak de eyecatcher van de slaapkamer. Een hanglamp in een speciale vorm van bijvoorbeeld een vliegtuig of een bloem of mooie kleur maakt de kinderkamer compleet en mag dus zeker niet ontbreken!

Stoer

De jongens Sten en Brent waren wel aan een nieuwe lamp toe op hun slaapkamer. Sten heeft vanaf dat hij baby is een mintgroene plafondlamp uit de jaren ’60 en Brent een ‘kanten’ hanglamp (totaal niet stoer dus).

hanglamp, mamablog, batboy

Bij de online meubelwinkel Emob hebben ze ruime keuze in lampen. Van schilderijverlichting tot kinderhanglampen en ik koos voor de jongens een stoere hanglamp.

Voor Sten koos ik de ‘UK’ lamp. De kap is van 100% katoen en is bedrukt met de Engelse vlag en een vliegtuig.

hanglamp, mamablog, batboy

Door het katoen is de verlichting niet te fel en is heel sfeervol. Het staat super stoer in zijn slaapkamer!

hanglamp, mamablog, batboy

Zwart/wit

Brent heeft nog een ‘babykamer’. Nick gaat binnenkort beginnen met het maken van zijn bed en ook hij krijgt dus straks een echte stoere jongenskamer. Voor Brent ga ik voor zwart/wit accessoires en dus koos ik voor een zwart/wit lamp.

De stoere ‘Cross’ lamp past dan ook perfect. Bij de kinderhanglampen hebben ze bij Emob ook nog een bijpassend dekbedovertrek en zo maak je de slaapkamer nog meer een geheel.

hanglamp, mamablog, batboy

Lees ook:

 

 

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 1 Comment
  1. Wat een stoer lampen. Ik wist niet eens dat Emob die ook verkocht. Wij willen ook nog het een en ander veranderen aan de kinderkamers dus zal er zeker even gaan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.