stoere jongenskamer

3 Ideeën voor een stoere jongenskamer

De eerste keer dat je een jongenskamer moet inrichten is niet eenvoudig. Het is lastig om met een stoer en origineel idee te komen. Inmiddels weet ik goed hoe je een jongenskamer kunt inrichten. Vooral wanneer je zoontje nog vrij jong is, kan het erg leuk zijn om de kamer in te richten. Je kunt je creativiteit namelijk lekker je gang laten gaan! Hieronder lees je drie leuke ideeën om van de kamer van jouw zoontje een stoere jongenskamer te maken.

Kies voor mooi fotobehang

Fotobehang slaapkamer is ideaal om de slaapkamer van je zoontje mee op te knappen. Met fotobehang kun jij de slaapkamer van je zoontje namelijk elke gewenste stijl geven. De meeste kinderen vinden een normale muur maar saai. Een jongen heeft het liefste een stoere drukke muur. Nou zal het waarschijnlijk geen mooi resultaat geven als je zelf gaat schilderen, maar fotobehang kan er echt prachtig uitzien. Zo kan je bijvoorbeeld een mooie olifant op de muur behangen. Wil je zoontje iets dat stoerder is? Dan kan fotobehang met een gevaarlijke dino of een leeuw natuurlijk prachtig zijn!

Een mooie lamp

De meeste kinderen hebben graag een nachtlampje naast hun bed staan. Een saaie lamp zoals in de slaapkamer van papa en mama is natuurlijk niet geschikt. Je zoontje heeft waarschijnlijk het liefste een kleurrijke en stoere lamp. Gelukkig kan je lampen in allerlei vormen en maten bestellen.

Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een lamp in de vorm van een vogel te kopen. Is je kleine geen vogelliefhebber? Dan zijn er natuurlijk nog veel andere dieren waaruit je kunt kiezen. De meeste lampen in de vorm van een dier doen het erg goed. Je kunt natuurlijk ook voor een heel ander ontwerp kiezen zoals bijvoorbeeld een vliegtuig of je favoriete superheld.

Een stoere zitzak

De zitzak is erg populair onder jongens. De zitzak is comfortabel en kan verplaatst worden. Vooral wanneer je zoontje vrij lomp is, is het wel zo prettig dat de zitzak ook zacht is.

Zitzakken heb je in allerlei vormen, waardoor je ook nu weer erg veel keuze hebt. Een saaie slaapkamer is al snel een stuk minder saai wanneer er een zitzak geplaatst wordt. De mogelijkheden zijn eindeloos, zo heb je bijvoorbeeld zitzakken in de vorm van een beer of met een stoere legerprint.

Stoere jongenskamer

Zorg ervoor dat je niet te veel accessoires in de kamer zet, dit doet al snel rommelig aan en dan gaat het effect weg. Less is more.

Met deze tips heb je een goede basis voor een stoere jongenskamer en creëer je een unieke stijl voor jouw zoontje.

 

Misschien vind je dit ook interessant:

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.