verkleedkleding

Verkleedkleding voor jongens

Ja, ik weet het Halloween is al geweest, maar Deon is dol op verkleden en dan het liefst zo eng mogelijk. Hij verkleed zich elke dag en de ‘botjesman’ is zijn favoriete setje. De verkleedkleding voor jongens moet hier zo eng mogelijk zijn. Dit zijn de favorieten van Deon:

Verkleedkleding voor jongens

Wij hadden vroeger een grote gele koffer op zolder met verkleedkleding. Ik vond het super leuk om mij te verkleden en op mijn moeders hakken te lopen en haar oude jurken te dragen. Deon trok laatst wel mijn laarzen aan, want met een hoed en míjn laarzen leek hij net een cowboy.

De verkleedkleding voor jongens ziet er iets anders uit, want hoe enger hoe beter. Sten geeft er niks om, maar Deon verkleed zich elke dag. Als we op een rommelmarkt zijn is hij ook altijd opzoek naar verkleedspullen. Deon houd van gemeen en eng en dus met stip op nummer 1 staat ”de botjesman”.

Botjesman

Bij elk pak heeft hij ook het liefst een masker, want anders is het niet echt af voor hem. Je mag ook geen stukje vel zien, dat is niet echt 😉 . Zo loopt hij dan door het huis of buiten, vaak ook nog met nep kettingen om zijn enkel. Hij probeert Brent bang te maken, maar hij vind het alleen maar heel erg grappig en lacht erom.

verkleedkleding voor jongens, mamablog, batboy

Zombie

Nu ben ik niet echt heel handig met schminken, maar voor Deon was dit goed genoeg om als zombie door te gaan. Hij loopt er dan ook echt zo bij als een zombie met zijn armen naar voren en zijn hoofd scheef.

verkleedkleding voor jongens, mamablog, batboy

Ridder of piraat

Hij speelt graag riddertje. Met zijn helm, zwaard en harnas om loopt hij dan door het huis.

Op de rommelmarkt vond hij laatst een hele mooie piratenhoed, want daar was hij al heel lang naar opzoek. Helaas ontbreekt zijn houten been 😉 .

Zorro, spiderman, of een andere superheld

Ook als superheld vind Deon het leuk om zich te verkleden zoals Zorro of spiderman.

batboy, mamablog, verkleedkleding voor jongens

Star Wars

Darth Father mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Dit mooie pak heeft hij vorig jaar gekregen van oma voor zijn verjaardag. Gelukkig voor hem past het nog.

verkleedkleding voor jongens, mamablog, batboy

Een masker

Van dit masker zag Deon ooit eens een filmpje op Youtube. Heel toevallig zag hij dit masker laatst op de kermis en wilde het per se hebben. Door 3 keer met een hamer te slaan mocht je iets uitkiezen en hij was er zo blij mee! Dit masker draagt hij ook bijna dagelijks en dan het liefst met een vest met capuchon zodat je zijn haren niet ziet.

Toen hij de deur voor de pizzabezorger open deed moest de bezorger wel lachen.

verkleedkleding voor jongens, batboy, mamablog

Soldaat

Soldaten zijn stoer. Hij speelt graag soldaatje met alles erop en eraan en zijn outfit is ook helemaal compleet.

mamablog, batboy, weerselose markt, militariabeurs

Verkleed jouw kindje zich graag en wat is zijn/haar favoriete verkleedkleding?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 12 Comments
 1. Christa schreef:

  Leuk! Hier zijn de ridder en piraat het meeste in trek. Ook dokter wordt vaak gespeeld. Enge verkleedkleren hebben we niet, maar Ryan zou wel graag een superheldenpak willen.

 2. Nicole Orriëns schreef:

  Vroeger had ik inderdaad een grote doos met verkleedkleren. Dat was prima vermaak. Ik heb altijd het idee dat kinderen die zich graag verkleden intelligent zijn en creatief!

 3. Jamey schreef:

  Wat leuk zeg! Ik weet nog dat ik t vroeger ook super leuk vond om me te verkleden voor een feestje of iets!

 4. Dhini schreef:

  Erg leuk! De verkleedkleding worden te klein. Wij moeten nieuw maat hebben maar dan als er speciaal feest, anders weer snel te krap 😀

 5. Roelina schreef:

  Super gave kleren! Ik hoop dat mijn zoon het ook leuk gaat vinden, hij loopt al met ridderpakjes en zijn helm in de rondte. Ikzelf vind het namelijk stiekem heul leuk 🙂

 6. haha leuk heeft die zich verkleed, ik heb geen kinderen en ben zelf niet zo heel erg van het verkleden

 7. Chantal schreef:

  Wat een leuke outfits allemaal zeg! Ik heb zelf nog geen kinderen. Maar vroeger als kind vond ik het altijd leuk om vampier te zijn. hihi.

 8. Marange Krouwel schreef:

  Echt heel leuk. Mijn dochter houdt er echt niet van maar mijn zoontje loves it! Ridder, superman, politie, brandweer, paw patrol Chase, hij kan er echt geen genoeg van krijgen. Ik heb ergens gelezen say het goed is voor kinderen om te verkleden want dan worden hun inlevings vermogen gestimuleerd. Weet niet of dit waar is maar het is super leuk en schattig.

 9. Mijn jongste spiderman en mijn oudste starwars.

 10. Madelon schreef:

  Verkleden is super leuk voor de kindjes. Hier zijn ze er ook gek op. Bij Mijn zoon ook eng en mijn dochter is toch meer van de prinsesjes haha

 11. Wat een leuke verkleedkleren! Heel stoer! Waar koop je deze kleding?

 12. Felice Veenman schreef:

  zoonlief was een jaar of 8 toen hij begon met maskers te verzamelen. Hij is nu 26 en heeft een heel leuke collectie bijzondere maskers…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.