speelgoed dieren, mamablog, batboy

De leukste speelgoed dieren

batboy, mamablog, speelgoed dieren

Het is leuk voor kinderen om met dieren te spelen, maar welke speelgoed dieren zijn leuk? Wij maakten een top 8 met de leukste dieren.

Speelgoed dieren

Er zijn zoveel leuke soorten speelgoed dieren te koop en zo leert je kindje spelenderwijs de diersoorten kennen. Niet alleen zijn ze leuk om mee te spelen, ook als decoratie op de kinder- of speelkamer staat het leuk.

Schleich

Zelf hebben wij een paar speelgoed dieren van Schleich. Ik vind de dieren erg mooi zoals het poesje of de tijger (rechts). Ze worden ook allemaal met de hand geschilderd. De grote tijger hieronder is een B-merk en dat kun je ook wel duidelijk zien, maar de kinderen zien het verschil niet en spelen er graag mee. Je hebt al een klein diertje vanaf € 3,25.

batboy, mamablog, speelgoed dieren

Grimm’s

De dieren van Grimm’s zijn ook erg leuk. Deze speelgoed dieren zijn gemaakt van lindenhout en populieren triplex. Ze staan bijna allemaal op een pootje zodat je ze makkelijk ergens neer kan zetten. Je koopt al een leuk diertje vanaf € 3,95.

Ostheimer

De houten dieren van Ostheimer zijn wel één van mijn favorieten, vooral de bosdieren vind ik super leuk! Ze worden met de hand gemaakt en zijn daarom ook best prijzig, je koopt ze vanaf € 9,50.

Holztiger

Ook deze dieren worden met de hand gemaakt van massief essen- en beukenhout en geverfd met verf op waterbasis. Ze zijn iets minder prijzig, maar daarom niet minder leuk. Een houten diertje koop je vanaf € 6,75.

Anamalz

Anamalz is een Australisch merk. De dieren zijn erg grappig om te zien en deze speelgoed dieren vind ik ook wel heel erg leuk moet ik zeggen. Ze hebben vormbare poten en je kan ze zo in allerlei gekke posities neerzetten.

Ze worden met de hand gemaakt uit duurzaam hout en met de hand beschilderd. De vacht, oren of manen zijn van een hoge kwaliteit textiel. Er zijn vele soorten Anamalz van boerderijdieren tot pre-historische dieren. Anamalz koop je vanaf € 7,95.

T-LAB

T-LAB is een Japans merk. Houd je van monochrome dan zijn deze houten diertjes echt iets voor jou. Ze worden met de hand gesneden en geverfd en zijn stuk voor stuk erg schattig. De prijs € 13,95 en ook deze zijn super schattig!

Tiptoi

Heb je een Tiptoi stift? Dan zijn de dieren van Tiptoi een aanrader. De dieren zitten allemaal vol verassingen en leuke weetjes. Je koopt al een Tiptoi dier vanaf € 6,99.

Rubbabu

Houd je van felle kleuren? Dan zijn de Rubbabu dieren op schuimrubberen wieltjes erg leuk. Alle Rubbabu figuren zijn erg zacht en hypoallergeen. Voor een Rubbabu diertje van 11 cm betaal je € 12,95.

 

Welke speelgoed dieren zijn bij jouw thuis favoriet?

 

 

 

11 gedachten over “De leukste speelgoed dieren”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *