speelgoed wapens, paper, shooter, jongens

Wat vinden jongens zo leuk aan speelgoed wapens?

Goed nieuws voor ouders die wel eens per ongeluk zijn beschoten met een pijnlijk Nerf pijltje, want als je door deze ‘kogels’ wordt geraakt voel je het amper. De Paper Shooter schiet namelijk papierpropjes.

Speelgoed wapens & jongens

Jongens en speelgoed wapens, wat is dat toch met die twee? Hier kunnen ze er geen genoeg van krijgen en het heeft een grote aantrekkingskracht op jongens. De Nerf is erg populair, maar wel gevaarlijk. Ik kreeg eens zo’n pijltje op mij gericht en dat doet best zeer! Uren kunnen ze zich vermaken in de tuin en dan natuurlijk helemaal uitgerust in een soldaten outfit.

mamablog, batboy, weerselose markt, militariabeurs

Nieuw is de Paper Shooter: een speelgoed wapen die geen pijltjes maar papierpropjes schiet.

Paper Shooter

De Paper Shooter is voor jongens vanaf 8 jaar. De munitie zijn geen harde pijltjes zoals van een Nerf, maar gemaakt van papier. Bij de Paper Shooter zit een zakje met papierpropjes, een mal om zelf je munitie te maken en tien hulzen.

speelgoedwapens, jongens

speelgoedwapens, jongens

Voordat je je munitie kan gebruiken, leg je ze eerst 30 seconden in een bakje water.

jongens, speelgoedwapens

Je stopt de propjes in de oranje hulsjes en laad het wapen.

speelgoed wapens, jongens

speelgoed wapens, jongens

Als je munitie op is, maak je ze heel gemakkelijk zelf door wat velletjes toiletpapier nat te maken en in de bijgeleverde mal te drukken. Het is niet echt een precisie werkje en de zelfgemaakte kogeltjes van Deon werken ook goed.

paper shooter

paper shooter, jongens

Ready, set, shoot!

De Paper Shooter is maar liefst 66 cm lang en kan ver schieten. Het leuke van dit geweer is dat je zelf heel eenvoudig en goedkoop je munitie kan maken. Je zit dus nooit zonder!

Een nadeel is dat je overal kleine papierpropjes in de tuin hebt liggen en dat is nu niet echt goed voor het milieu. Ze zijn lastig om te vinden, want de propjes zijn erg klein. Normaal valt de oranje behuizing nadat je hebt geschoten er direct uit, maar het wil wel eens voorkomen dat er één blijft steken. Door flink te schudden en het geweer op zijn zij te houden valt hij er dan uit en kun je weer schieten.

Deon vind de Paper Shooter cool, stoer en super vet. Hij zou niet kunnen kiezen tussen een Nerf of de Paper Shooter en dus spelen we samen soldaatje en mama natuurlijk met de Nerf 😉 .

speelgoedwapens, jongens

Speelt jouw kindje graag met speelgoed wapens en wat is zijn favoriet?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.