naambordje, voordeur

Een naambordje maakt het persoonlijk

Als mijn jongens voor het eerst bij vriendjes gaan spelen, is het vinden van het huis voor mij altijd wel een dingetje. Ik heb het richtingsgevoel van een bos wortelen en het zou maar zo kunnen dat ik dan bij het verkeerde huis aanbel. Een naambordje bij de voordeur vind ik dan ook erg handig. 

Een naambordje bij de voordeur

Niet ieder huis heeft een naambordje bij de voordeur. Sommigen vinden een huisnummer meer dan genoeg.

In Duitsland is een naambordje min of meer ‘verplicht’. Staat er geen naam bij de voordeur, krijg je ook je post niet. Bij onze voordeur hing altijd wel een bordje, maar daar stonden alleen de namen ‘Nick & Krystle’ op. Het was een koperen naamplaatje met een Duitse Herder, maar onze achternaam stond er niet op.

Nu wij getrouwd zijn en ik Nick zijn achternaam draag is het tijd voor een nieuw bordje met de namen van ons gezin.

Leisteen

Wij kozen voor een bordje van leisteen van naambordje voordeur. Leisteen heeft een robuust uiterlijk, wat natuurlijk super past bij ons interieur. Bovendien is leisteen ook heel duurzaam.

Het bordje is 30×15 cm en je ontwerpt het naar je eigen smaak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een afbeelding met hondenpootjes, hartje of een bloem. Houd je er niet van om alle namen erop te zetten? Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen de achternaam erop te laten zetten. Ontwerp je naambordje hoe jij het wilt en wat bij je past.

De namen zijn gegraveerd en de kleur van de letters is lichtgrijs. Wij hebben ervoor gekozen om al onze namen erop te laten zetten en natuurlijk onze achternaam.

Het bordje wordt geleverd inclusief muurpluggen, schroeven en afdekdopjes. Het was wel handig geweest als er een paar reserve afdekdopjes bij hadden gezeten, want we zijn er eentje kwijtgeraakt die nu ergens in het gras moet liggen. Daarom hebben we ze allemaal maar weg gelaten.

Hier wonen wij

Een naambordje maakt het persoonlijk én daarbij is het handig voor bijvoorbeeld de postbezorger of als je kindje ergens gaat spelen waar hij nog nooit is geweest, dan weet je zeker dat je goed zit!

Heb jij een naambordje bij de voordeur? Wat staat  er op jouw bordje?

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

Be the first to comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.