batboy, mamablog, geboorteposters, illustrations by renée

Geboorteposters

Illustrations by Renée maakt illustraties in combinatie met lettering. Zo kun je bijvoorbeeld unieke geboorteposters personaliseren wat super leuk is voor de babykamer of om te geven als kraamcadeau. Renée schreef voor ons een gastblog en daarbij heeft ze ook nog een gave winactie waarmee we maar liefst 3 mensen mogen blij maken!

Illustrations by Renée

Ik ben Renée (35), moeder van een mooie meid van alweer 5 jaar oud. Op relatief late leeftijd kwam ik erachter dat ik tekenen en letteren erg leuk vind en dat ik daar veel energie uit haal. Eigenlijk pas sinds een jaar of 2 (de laatste tekening die ik daarvoor had gemaakt was waarschijnlijk op de middelbare school en was geen groot succes!)

Een jaar of 2 geleden kwam het eigenlijk een beetje bij toeval op mijn pad en sindsdien ben ik redelijk verslaafd aan het tekenen met potlood, fineliners en kleurpotlood. Ook letteren en kalligraferen vind ik leuk. Veel verschillende dingen dus!

Geboorteposters

Na het delen van mijn creativiteit op social media en het maken van persoonlijke kaartjes en tekeningen voor vrienden en familie is het idee ontstaan om een website op te zetten rondom mijn creaties. Zodoende is ook het idee ontstaan om geboorteposters te gaan maken.

Dit zijn posters met daarop gepersonaliseerd de voorletter, voornaam, geboortedatum, geboorteplaats, lengte en gewicht van je baby. De voorletter wordt steeds omringd door bloemen, die ik met de hand heb getekend.

Op mijn website kun je ze allemaal bekijken.

batboy, geboortposters, illustrations by renée, mamablog

illustrations by renée. batboy, geboorteposters

 

 

*Dit gastblog is geschreven door Renée

3 X Win een geboorteposter

Namens Illustrations By Renée mogen wij maar liefst 3 gepersonaliseerde geboorteposters weggeven!

batboy, mamablog, geboorteposters, illustrations by renée

Hoe maak je kans?

 • Reageer hieronder (met een geldig email adres) of op de Facebookpagina van Batboy welke poster jij het mooiste vind. Kijk voor alle geboorteposters even op de website.

Helaas deze actie is gesloten.

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking. 

De winactie loopt van 31.08.2017 t/m 07.09.2017. Daarna worden de winnaars bekend gemaakt.

 

 

 

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 12 Comments
 1. Emmy schreef:

  Oh wat leuk! Mijn favoriet is die met de gele bolletjes, subtiel met een kleurtje 😍

 2. Nathalie schreef:

  Wat origineel! De posters zien er erg leuk uit!

 3. Silke schreef:

  Wauw, wat leuk! Graag voor de gastouder van mn kinderen. Ze is een paar dagen geleden bevallen van een mooi jongetje en dit is een perfect kraamcadeau!

 4. Saskia van der Heijden schreef:

  Wat gaaf en superorigineel!
  De witte met zwarte hartjes is mijn favoriet!
  Ik waag graag een kans!!

 5. linda Post schreef:

  Echt onwijs leuk! De geboorte van mijn dochter Fenna is het meest bijzondere wat mij ooit is overkomen, zo’n poster vind ik erg speciaal. Ik vind de roze met witte hartjes erg mooi.

 6. Anna Wienen schreef:

  Geboorteposter van Sophie… heel leuk… ik doe graag mee

 7. melissa schreef:

  https://www.illustrationsbyrenee.nl/product/geboorteposter-zwart-wit/ is zeker mijn favoriet; zo leuk om als kraamcadeau te geven!

 8. Maarten Wolff schreef:

  De witte met blauwe bollen is erg leuk!

  Twee van mijn middelbare schoolvrienden, waarbij de vlam oversloeg toen ik ze afgelopen jaar weer heb samengebracht verwachten in oktober hun eerste kindje (jongen). Met zo’n geweldig kraamcadeau maak ik me absoluut nog geliefder dan reeds al het geval!

 9. Marian B schreef:

  Leuk! Ik zou er wel eentje willen 😉 De https://www.illustrationsbyrenee.nl/product/geboorteposter-donker/ heeft de voorkeur.

 10. Carmen schreef:

  Wat een toffe winactie! En wat kan zijn illustreren, ik vind de posters stuk voor stuk prachtig en zou er heel graag eentje willen op de nieuwe kamer van mijn zoontje. Dan zet ik hem in het pronkrek aan de muur, zodat iedereen zijn ogen erop kunnen vallen. De voorkeur gaat uit naar: https://www.illustrationsbyrenee.nl/product/geboorteposter-donker/

  Jullie gaan hier ongetwijfeld een moeder en kindje erg mee verblijden.

  Groetjes Carmen

 11. Daan schreef:

  Ontzettend leuk! Mijn voorkeur gaat uit naar https://www.illustrationsbyrenee.nl/product/geboorteposter-bloemen/. Mooi en subtiel, daar hou ik van.

 12. Peggy Elizen schreef:

  Geboorte poster zwart / wit is mijn favoriet en zal super staan op mijn dochter Kimi haar kamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.