batboy, snoep, mamablog, de gadget voor mannen

Candy Grabber

Nick kocht deze leuke gadget ‘voor de kinderen’, maar volgens mij was dat gewoon onder het mom van. Gegarandeerd plezier voor de mannen die dol zijn op snoep en spelletjes én ideaal tijdens een feestje is deze Candy Grabber!

De gadget voor mannen

Tijdens een mannenfeestje van een collega van Nick stond de Candy Grabber, hét vermaak voor de mannen. Het is eigenlijk om er snoep in te doen, maar de mannen zouden de mannen niet zijn als ze de Candy Grabber niet vullen met snaps.

Hij werd gevuld met plastic snapsflesjes en ze hadden er zoveel lol in dat Nick er ook één wilde voor ‘de kinderen’ (ja ja 😉 ). Hij bestelde er één bij Amazon voor € 29,- (inclusief 24 plastic muntjes)  en kocht bij de supermarkt snoep om erin te doen.

de gadget voor mannen, candy grabber, batboy

Candy Grabber

De Candy Grabber is van plastic en werkt op 3 D-type batterijen en heeft een heel irritant, zenuwachtig melodietje (dit kun je luisteren in het filmpje onderaan). Je gooit het plastic muntje erin en probeert met de grijparm het snoep te pakken. Als het liedje is gestopt is je tijd voorbij.

Nick heeft het ‘verkeerde’ snoep gekocht, want deze vallen niet door het gat. ”Papa mag ik nu ook een keer?”, vraagt Deon.

mamablogger, batboy, de gadget voor mannen, candy grabber

Ik heb hem bijna

Geconcentreerd zat Nick de grijparm te sturen en hij moest en zou het zakje te pakken krijgen.

Gelukkig gaan er plastic muntjes in, want voordat hij het eerste zakje snoep te pakken had waren we ruim 15 minuten verder!

batboy, mamablog, de gadget voor mannen, candy grabber

Maar toen hij het eindelijk te pakken had glunderde hij alsof hij de hoofdprijs had!

Dit zakje snoep was voor Deon en nu moest hij voor Sten een zakje zien te grijpen (Deon moest dus nog steeds op zijn beurt wachten 🙁 ).

Gelukkig ging het nu iets sneller en binnen 5 minuten had Sten ook zijn snoepjes.

mamablog, batboy, de gadget voor mannen, candy grabber

De kinderen vinden het prachtig en hebben er veel lol mee. Ik denk dat Nick het zelfs nog leuker vind dan de kinderen 😉 . Zelf vind ik het ook wel grappig, maar denk dat de mannen de lol er meer van inzien.

 

Is deze gadget ook wat voor bij jou thuis?

Lees ook:

 

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 5 Comments
 1. Nathalie schreef:

  Hahaha hilarisch. Ik zou wel gek worden van het circusdeuntje. Kan je het geluid van dat apparaat ook uitzetten? Ik denk dat mijn mannen het ook erg leuk zouden vinden.

 2. Roelina schreef:

  Haha, dit is inderdaad een hilarisch ding. Zou ook wat voor mijn man(nen) zijn.

 3. Nicole Orriëns schreef:

  LOL. Ik denk dat ze dit hier ook wel leuk zullen vinden. Maar het lijkt me ook een heel vervelend ding!

 4. Kirsten schreef:

  Hahahahaha ik denk dat mijn eega hier ook heel lang zoet mee kan zijn. En de kinderen maar wachten totdat zij een keer mogen… 😂😂😂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.