schoolfotos, mamablog, batboy

De eerste schoolfoto’s

Vorige maand zijn er schoolfoto’s gemaakt op de Kindergarten en voor beide jongens bestelde ik een mapje met foto’s. Ik schrok wel een beetje van de prijs, maar toch heb ik ze besteld. Ook bestelde ik voor Sten een schoolfotoboek bij Have to Have om zijn aller eerste schoolfoto’s in te plakken. 

Schoolfoto’s

Ik vind de schoolfoto’s altijd erg leuk en was zo benieuwd hoe Sten zijn eerste foto’s eruit zouden zien. Ik nam €50,-, want dat moet ruim voldoende zijn toch? Zelf dacht ik dat het pakketje zo rond de €17,50 zou kosten.

In het mapje zat een klassenfoto, een vel met pasfoto’s, twee grote foto’s in kleur en één in sepia. De foto in sepia vond ik minder, maar de rest vond ik erg leuk. Ook kon je er nog een cd bij bestellen voor €7,50 extra.

Wanneer ik alles wilde kopen (exclusief de foto in sepia) moest ik €27,50 betalen. Voor de sepiafoto €3,- extra. Het was niet mogelijk om één kleurenfoto te bestellen, want die hoorden bij elkaar. Pasfoto’s zijn altijd handig en ik was erg nieuwsgierig hoe de rest van de foto’s eruit zouden zien dus bestelde ik ook de cd.

Voor Deon bestelde ik hetzelfde en ik was dus iets meer kwijt dan €50.

Schoolfotoboek

Vorig jaar ontving ik een schoolfotoboek voor Deon van Have to Have en hier ben ik erg enthousiast over. Voor Deon is het alweer de derde keer dat hij schoolfoto’s heeft en het is zo leuk om alle foto’s van school in één boek te hebben. Voor Sten bestelde ik er ook één in mint groen.

Het boek kwam snel binnen en was erg leuk verpakt. Er zaten 2 kaarten bij die sinds kort ook in de webshop te koop zijn.

schoolfoto's, mamablog, batboy, schoolfotos

Schoolfotoboek €15,95

Vergelijken

Het is leuk om de foto’s te vergelijken en Deon is opeens zo groot geworden! Op de foto hieronder zie je links de eerste schoolfoto van Deon en daaronder de foto van Sten. Rechts is Deon zijn nieuwe foto. Super leuk en handig al die foto’s in één boek.

mamablog, batboy, schoolfoto's, schoolfotos

Ik blijf de pagina met pasfoto’s het leukst vinden. Hier zie je het verschil zo duidelijk en het gaat door tot 18 jaar!

batboy, mamablog, schoolfoto's, schoolfotos

Als je niet weet waar je met de schoolfoto’s heen moet dan kan ik je dit boek echt aanraden. Mooi formaat, stevige kwaliteit en genoeg ruimte voor alle schoolfoto’s van peuterjaren tot middelbare school. Voor Brent bestel ik er volgend jaar ook één. Misschien komt er dan nog een mooi blauw schoolfotoboek of een andere leuke kleur uit?

Heb jij een boek speciaal voor de schoolfoto’s? En bestel jij altijd alle foto’s van school?

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 3 Comments
  1. Kim schreef:

    Wij hebben deze boeken ook. Echt suoer fijne boeken!

  2. Fleur schreef:

    Wat een handig boek! Hier liggen de schoolfoto’s ergens in een la. Inplakken in zo’n boek is toch veel leuker!

  3. Mooie boeken. Zoiets wil ik ook nog eens hebben. Als er een keer een kortingsactie is dan bestel ik er meteen 3!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.