mamablog, batboy, selfie stick

Zo maak je een selfie

Ik maak bijna nooit een selfie. Mijn armen zijn gewoon te kort waardoor ik er zelf half op sta of mijn hoofd is op de foto veel dikker dan in werkelijkheid. Nee, een selfie maken is zo makkelijk nog niet, maar met een selfie stick gaat het een stuk makkelijker!

Selfie maken

Een selfie maken doe ik nauwelijks en als we met z’n allen een dagje weg zijn sta ik ook bijna nooit op de foto.

Het liefst maak ik de foto’s zelf, want Nick heeft vaak halve hoofden, geen benen erop staan of ik vind de foto die hij heeft gemaakt gewoon niet mooi. Ik heb graag zelf de touwtjes in handen en maak ze daarom liever zelf.

Helaas zijn mijn armen veel te kort en sta ik er zelf vaak half op. Een foto maken mijn smartphone gaat dus meestal niet goed. Ok heel soms heb ik geluk, maar dat komt weinig voor. Meestal zet ik hem dan op de timer, maar net als ik denk ‘dit is de goede positie’ valt mijn telefoon om, handig ben ik er dus niet in.

Als ik een groepsfoto met bijvoorbeeld vriendinnen wil maken staat iedereen er leuk op, maar zelf sta ik er half op (en de rest vaak ook haha) zoals te zien is op de foto hieronder:

selfie stick, mamablog, batboy

Helemaal links onderin dat ben ik dus 😉

Selfie stick

Hoe je wel heel eenvoudig zelf foto’s met je smartphone kunt maken is met een selfie stick. Ik ontving van Cellularline de zwarte selfie stick Total View voor mijn Samsung. Deze kun je trouwens ook gebruiken voor je IPhone.

mamablog, batboy, selfie stick

De selfie stick heeft draaiend spiegeltje (van plastic). Deze kun je horizontaal of verticaal draaien. Hiermee kun je dus ook een selfie maken zonder dat je je smartphone instelt op selfie. Je ziet jezelf dan in het spiegeltje en maakt zo heel makkelijk een foto. Helaas heb ik een boekhoesje en als ik hem omsla is het beeld dus zwart. Met het hoesje opengeklapt past hij niet in de houder.

selfie stick, mamablog, batboy

Je plaatst je smartphone eenvoudig in de houder door het klemmetje aan één kant uit te schuiven. Mijn smartphone zit er nu stevig in.

Je kunt hem eenvoudig draaien en vastzetten zodat je smartphone in de juiste positie vaststaat.

mamablog, batboy, selfie stick

Steek de plug in je smartphone en je hebt verbinding. Hij werkt dus niet op batterijen, wat ik erg handig vind. Je zult dan altijd zien dat als je een foto wilt maken dat de batterij leeg is, maar daar heb je hier dus geen last van.

selfie stick, mamablog, batboy

Je kunt er vele kanten mee draaien. Zo kun je de camera aan de voorkant van de telefoon plaatsen of aan de achterkant.

Hoe bevalt hij?

Ik ben er heel blij mee. Hij past makkelijk in mijn tas en is licht in de hand. Je schuift hem uit en met een eenvoudige druk op de knop maak je een foto. Zo sta ik er zelf ook nog eens op, maar dan moet ik niet vergeten om de telefoon in te stellen op selfiefocus en niet op ‘selfie’, want dan krijg je een gratis eyeliner 🙂 .

mamablog, batboy, selfie stick

En zo sta je er ook nog eens op met je gezin, gezellig!

Lees ook: 

selfie stick, mamablog, batboy

Win een selfie stick

Ben jij ook meestal degene die de foto’s maakt en er zelf bijna nooit opstaat? Dan is deze selfie stick (geschikt voor Android en IPhone) echt iets voor jou!

 • Volg Batboy op Facebook.
 • Like dit bericht.
 • Reageer hieronder (met een geldig e-mailadres) of op onze Facebookpagina en vertel ons waarom jij deze stick wil winnen. Of
 • Reageer met een foto op onze Facebookpagina en laat zien waarom jij hem goed kan gebruiken.

De winactie loopt van 30.11.2018 t/m 06.12.2018. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Batboy, mamablog, lifestyle, blogger

 

Article by Batboy

Hi, ik ben Krystle oprichtster van de blog Batboy. Batboy is opgericht in 2016 en in 2017 is Batboy ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Op Batboy vind je dagelijks inspirerende blogs over het ouderschap, dagjes uit, fashion, jongens speelgoed, persoonlijke verhalen en meer.

This Article Has 15 Comments
 1. Anja schreef:

  Erg handig een selfie stik om altijd makkelijk foto’s te maken 😃 dus ik doe mee

 2. Nicole Orriëns schreef:

  Ik heb geen selfie stick maar van mijn kinderen weet ik dat je vanuit de hoogte moet fotograferen. Anders krijg je een ‘dikke kop’ op de foto.

 3. E. Wout schreef:

  Heeee handigggg! Het lukt ons nooit om een gezinsfoto te maken met idd 1 arm in de lucht haahaa en iedereen die hun hoofd verplaatst om er toch op te komen haahaaa. We willen het graag met een stick proberen 😁

 4. Manon Laurier schreef:

  Ik doe heel erg graag mee. Ik sta zelf inderdaad bijna nooit op de foto omdat ik altijd zelf de foto’s maak. Maar hierdoor hebben we ook bijna geen foto’s van ons gezin compleet. Ik zou hem dus heel erg goed kunnen gebruiken!

 5. Anneliese de Waal schreef:

  Heel erg handig voor de kinderen, ik doe graag mee 😄😊😍

 6. Linda Smeets schreef:

  Helemaal herkenbaar! Ik sta er altijd heel vreemd op als ik een selfie maak.. 😣
  En verder ben ik eigenlijk altijd degene die overal foro’s van maakt. Ik zou graag eens wat leuke gelukte selfie’s met dochterlief willen maken.
  Ik doe dan ook graag mee.

 7. Thea schreef:

  Ik doe mee Krystle, van de week had ik mijn selfiestick nodig en heb het hele huis afgezocht, maar niet gevonden…… dus graag😉

 8. emmy schreef:

  Ik ben ook degene die meestal foto’s maakt en er zelf niet opstaat, maar selfies en zo’n stick, eerlijk? daar blijf ik precies toch mijn twijfels over hebben …

 9. Balou schreef:

  Wat een leuke selfies!💕 Ik vind het ook altijd lastig, het licht, de afstand , hoe je erop staat, een selfiestick maakt het inderdaad net wat handiger!

 10. lodi schreef:

  Ik heb er een maar deze is veel te groot om mee te nemen haha dus die ligt boven te verstoffen. Ik kan me voorstellen dat je er blij mee bent want de foto’s zijn super leuk.

 11. Naomi schreef:

  Ik doe graag mee sta bijna nooit op de foto’s

 12. Felice Veenman schreef:

  hahaha, ik heb me tranen gelachen om jouw verhalen van de mislukte selfies! Nee, ik hoef geen stick. Ik heb het gewoon opgegeven. ( heerlijk rustig )

 13. Melissa schreef:

  Na hardloop training maak ik een selfie van mezelf. Om zo verschil te zien in mijn gezicht. Nu ik druk met afvallen ben, namelijk al 30 kilo in 3 maand zie je het wel

 14. Sherry schreef:

  Ik doe mee voor mijn bestie zij houdt van dit soort sticks. Ze is ee n selfie queen.

 15. Ankie schreef:

  Onze laatste gezinsfoto waar we allemaal leuk opstaan is alweer meer dan 1jaar geleden. Met selfies gaat het toch vaak mis door of te korte armen dat we er maar half opstaan of niet leuk opstaan omdat het te dichtbij is. Dus zo’n selfie stick lijkt ons wel wat! Straks met zijn 4e een gezinsfoto maken als we de sleutel krijgen van ons nieuwe huis! 🍀🍀🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.